Ender saraç gülben programina çıkıp 10 haraket yaptı onların hepsini yapıyorum yürüyorumdabrazdan sporumu yapıcam spor yapıomusun yapıosan ne yapıosun ?
Bugün işim olduğu için yürüyemiycem ama yarin kesin deniycem arkadasimin yengesi yapmış hiç bir şey kalmamis karın bölgesindebu streç film işe yrıomu cidden bende bi ara yaptım tabi düzenli değildisonra sarkıtıomuş die duyunca bırakmıştım işe yarıosa bende başlıyım bari
Bugün işim olduğu için yürüyemiycem ama yarin kesin deniycem arkadasimin yengesi yapmış hiç bir şey kalmamis karın bölgesinde
Yarin yazalim o zaman :)bende deniyim bari o zaman benimde bugün pek vaktim yoktu bişey yapmadım
Yarım saatlik yolu 18 dakikada geldim streç Su gibi yaptı çok işe yarıyordüzenli olarak spor yapmak lazım ama işte insan tembelliğe yan gelip yatmaya alışınca
sadece yaptığı hareketler işe yarıyorender saraç ta pek güven vermiyor ama
Selam
Bende katılabilir miyim
16 yaşındayım ve kiloları göbek kısmında birikmiş biriyim
3 yıl önce 70 e çıkıp sonra 3-4 ayda 10 kilo verdim tabi tekrar aldım 6 kilosunu
Bende diyete 2.5 hafta önce başladım
Başlangıçta 66 kiloydum şimdi 63.4 kiloyum
Uyguladığım bir diyet var sizede öneririm işe yarıyor gibi
Ayrıca şu streç film şeyi o akşamlarıı yatmadan önce sarıncada çok terletiyormuş
Ben deneyim dedim ama rahatıma düşkünlüğümden çıkarmıştım geri
Benimde hedefim 55
İnşallah hedefimize ulaşırız !!
bende 16 yaşındayım 1.59 boyunda 59 kiloyum hedefim 50 ama tabiri caizse hayvan gibi yemek yiyiyorumne kadar çok olursak o kadar iyi benim gibi yaşıtlarımı görünce daha çok gaza geliorum o zaman her cuma gününü kilo bildirim günü yapalım bencebide sinirlenince yemek yemekten başka bişey yapamıorum buna nasıl engel olucağımı bileninizi varmı aranızda
Aranıza katılabilir miyim ? Bende 16 yaşındayım 82'ydim 2-3 ayda 72.3 oldum boyum 178 hedef 58 kg yaza kadar inşallah vericez, aslında başka bi topiğide takip ediyorum ama burayıda görünce bi giriyim dedim hepimiz yaşıtız sonuçta :) biz diğer topikte her pazar tartılıp kilomuzu yazıyoruz burada da öyle yapabiliriz isterseniz pazar uygun?
geç oldu canım biraz kusura bakma :9 bende öyleyim ama buraya üye oldugum dan beri çok sıkı diyet yapaıyoum sporum biraz aksıyor amaBende katilmak istiyorummm yeni üye oldum ve gec bile kaldim sanırım nisanda 18 olcam ve hormon ilaci kullanıyorum ki kilo yaptigini söyleyenler var yada ben bunu bir bahane olark görüyorum :)) 72 kiloyum hedf 55 bende bi cogunz gibi basliyip gerisini getiremeyenlerdenm umarm bu sefer bi sonuc alirim yarindn itibaren basliyorm :)
Bende katilmak istiyorummm yeni üye oldum ve gec bile kaldim sanırım nisanda 18 olcam ve hormon ilaci kullanıyorum ki kilo yaptigini söyleyenler var yada ben bunu bir bahane olark görüyorum :)) 72 kiloyum hedf 55 bende bi cogunz gibi basliyip gerisini getiremeyenlerdenm umarm bu sefer bi sonuc alirim yarindn itibaren basliyorm :)
bende 16 yaşındayım 1.59 boyunda 59 kiloyum hedefim 50 ama tabiri caizse hayvan gibi yemek yiyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?