18 aylık kızımı emzirirken millete dert olması

millete herşey dert zaten ben 6 ay emzirdim 4.aydan basladilar mercimek corbasi ver demeye 6.ay sutum kesildi ana sutu olaydi iyiydi dediler insanlar kendine baskalarinin tercihlerini dert etmeye bayiliyor maalesef

Valla yabancılar her buldugu yerde bebekleriyle emişiyorlar markette dişarda biz sakına sakına emziriyoruz birde emzirmemize karışıyorlar.
İnsanlar nette abuk sabuk şeylere bakıcagına anne sütünün faydalarını bir araştırmalılar benim gibi daha nice insanlar duydu bu sözleri aa bırak artık yaramaz emzirme kes diye

Birine sanane diyeceksin akılları başlarına gelecek
O biriyle digerleri tanissa problem yok ama her kafadan ayri ses iste birbirini tanimayan birsuru insan. Birde sanane dedigini dusunsene falancanin gelininin ne saygisizligi kalir ne terbiyesizligi

İlk oğlum hiç emmedi. 15 gün pompayla sağıp verdim sadece. Sonra süt bitti. Acaba emzirmek nasıl bir duygu derdim.

İkinci oğlum da ise tek memede sütüm vardı o da 8. Aya girdiğimizde bitmişti. Ama o 7 ayda emzirmenin ne kadar güzel olduğunu anlamıştım. Öyle güzel bir bağ oluyor ki. Keşke kesilmeseydi de devam edebilseydim.

Sen de gereken cevabı ver, ver ki bir daha konuşmasın bu kara kargalar.

Millete ne?
Benim çevremdekiler aksine desteklerler 2 yaşına kadar emzirmeyi..

3 çocuğumu da 2 yaşına kadar emzirdim, ikizler biraz zorladı ama 2 yaşıni tamamlamak istedim

Bunlar ne ya cehaletin vucut bulmus halleri adeta. Sinir de olmam, cocuklarına acırım sadece boyle insanların.
Sız bır kez tersleyin ki sussunlar.. Yoksa bitmez bu hadsızlıkler.

Bunlar ne ya cehaletin vucut bulmus halleri adeta. Sinir de olmam, cocuklarına acırım sadece boyle insanların.
Sız bır kez tersleyin ki sussunlar.. Yoksa bitmez bu hadsızlıkler.
Aynen ögle daha ilk zamanlarda terslemem lazımdı da bugünde telde hala kesmedinmi deyince sinirim zıpladı tersliyecegim yüz yüze gelince

Bizim doktorumuz 20. Ayda sormuştu hala emziriyor musun diye. Ben de evet deyince artık bırakabilirsiniz demişti. Ben emzirmeyi bıraktıktan sonra kizimin uykusu düzene girdi artık geceleri hiç uyanmamaya başladı ve tek başına uyumaya daha çabuk alıştı.

Ordinaryüs profesör çok etrafımızda,o yuzden böyleler. Karşımdaki bilmiyorum ne yapayim diye sormadan karışmam, tek laf etmem. Sorsa bile - ben cok rahat bi insan olduğum için- dedigimi yapma, bildiğini yap derim.

Ay aman kime ne canım senin çocuğun senin sütün senin memen ne zamana kadar emzirirsen emzir herkes her şeye bir kulp bulmaya hali hazırda bekliyor zaten soranlara da bıraktırmaya çalışıyorum de geç bu sefer de şunu yaparsan bırakır falan diye akıl verirler sen de aklının bi köşesine yazar bırakmak istediğin zaman uygularsın

Benim 31 aylık koca bebeğim anneeee memeeee diye geldiğinde aynı tepkileri alıyorum. Askere gidene kadar emziricem diyip gülüyorum. Ya da hiç birşey demeden hafifçe gulumseyip emzirmeye devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…