- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.554
- 28
- Konu Sahibi EylulveEylem
-
Bundan sonra ögle dicem vallahi susunca tepeme biniyorlarMeme benim bebe benim de geç.
Ağzı olan konuşuyor resmen.
Maşallah sütünüz bol olsun sağlıkla büyüsün bebişte28 aylık hala emziriyorum ve diyet yapıyorum gayrete sağlıklıyim
O biriyle digerleri tanissa problem yok ama her kafadan ayri ses iste birbirini tanimayan birsuru insan. Birde sanane dedigini dusunsene falancanin gelininin ne saygisizligi kalir ne terbiyesizligiBirine sanane diyeceksin akılları başlarına gelecek
Yani bence de.. Hem emen çocuk daha sağlıklı oluyor büyüdüğünde de..Anne sütünün faydalarını kimse bilmiyor bilinçlenmeli insan oğlu bence
Millete ne?Merhaba kızlar 18 aylık kızım var emzirmeyi seviyorum aramda güclü bir bağ var ama her gören kvalide olsun elti veya sokakta tanımadığımız birisi sordugunda evet emziriyorum aaaa artık kes verme yaramaz ona diyor sizde böyle laflar işitiyormusunuz bu konudan canım cok sıkılıyor ve Diyorum da 2 yasına kadar emziricem diye.
Kızım yemek yiyor bir tek uykuya dalarken beni emiyor millete neden dert oluyor anlam veremiyorum
Bunlar ne ya cehaletin vucut bulmus halleri adeta. Sinir de olmam, cocuklarına acırım sadece boyle insanların.5 ayda kesmiş 2sini normal yemek yesin diye eltimede kes dedi 4. 5 aylıktı eltim kesti cocuk hep kabızdı normal yemekten simdi 2 yasında normal yemek yemio ve bagırsak sorunu var 6 aylık bebege tantuni döner yedirirsen böyle olur dicem kaynanaya da ses etmion
Aynen ögle daha ilk zamanlarda terslemem lazımdı da bugünde telde hala kesmedinmi deyince sinirim zıpladı tersliyecegim yüz yüze gelinceBunlar ne ya cehaletin vucut bulmus halleri adeta. Sinir de olmam, cocuklarına acırım sadece boyle insanların.
Sız bır kez tersleyin ki sussunlar.. Yoksa bitmez bu hadsızlıkler.
Kuranı kerim de 2 yıl denmiş demek ki hikmeti var sütümüz gelse ben de nasipse emzircem aminn
Artık sağlık bakanlığı emzirme politikasında 2 yaş ve otesine kadar emzirmeyi öneriyor bütün hastanlerde ve sağlık ocaklarında bu yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?