19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Bu belirti arama durumu çok kötü gerçekten ya bir var bi yok olmadığında gidip kan veresim geliyo olduğunda bir şey mi oldu acaba diye korkuyorum gerçekten doğruna kadar bitmeyen vir süreç olacak galibs
Ahahah hareketlenmeye başlayıncada biraz hareket etmese birşeymi oldu diyoruz sürekli karnımızı dürtüyoruz

Kızlar 22 kasımda transfer olmuştum normalde 17 aralık randevum dün akşam birkaç damla kahve lekelenmem olunca içim rahat etmedi kendi yaşadığım şehirde bir doktora gittim bugün 4+6 ve 4+3 iki kese görünüyor dedi uygulamaya göre 5+2 hesaplamıştım ben doktor transfere göre uyumlu dedi ama nasıl sizce

Kizlar bugun 5+4 deyim cok sukur dun keseyi gördük dr hersey yolunda dedi kanama alani vs de var demedi ama bugun adet olcakmis gibi kasık agrim var ve lekelenme yasadim adet baslangici gibi kahveydi suan baya endişelendim progestan ve kan sulandirici kullaniyorim transferden sonra hic boyle lekelenme agri vs yasamamistim benim gibi olup gecen var mi yoksa yarirn dr a gitmem gerekir mi

Ben de yarın 5+4 te ilk defa muayene olacağım inşallah hayırlısıyla kese gorebilirim, beta kaçtı baktın mı acaba
Benim de Pazar günü kahverengi akıntı ve kasık ağrısı oldu, hemen hemşireye ulaştım söyledim. Progestan fitilden kaynaklı olduğunu söyledi. Eğer kırmızı aktif kanama olursa sorun olacağını söyledi. İnşallah senin de bir sorun yoktur doktora hemşireye ulaşmaya çalışsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…