Ben de öyle. Evim asla istediğim gibi temiz değilEvet öyle tatarak geçircez galiba sağlıkla gelsinlerde varsın yatalım o kadar çok ev işi yapmak istiyorumki anlatamam
Her bünyede farklı etki yapıyor demekkiiKeşke bende verebilsem benimde tersine çok sık acıkıyorum
Benim de öyle. Hafif bir mide bulantısı da var hep ilaca bağladım ama bilmiyorumGerçekten benim de öyle zorla yemek yemek de kötü bir şeymişbir de ağzımın tadı da değişti sizin de öyle mi acaba
Yarın inşallahDoğruu ne zamandı sizinnn
Özellikle kahvaltıları çok zor yapıyorum canım istemiyorKızlar aranızda iştah kapanması yaşayan var mı zorla yemek yiyorum resmen
Benim de öyle özellikle kahvaltılar ve hiç açlık hissi yokÖzellikle kahvaltıları çok zor yapıyorum canım istemiyor
İnşallah sağlıklı bir şekilde kese kalp atışını görürsünüzYarın inşallah
İnsallahhİnşallah sağlıklı bir şekilde kese kalp atışını görürsünüz
Ahahah hareketlenmeye başlayıncada biraz hareket etmese birşeymi oldu diyoruz sürekli karnımızı dürtüyoruzBu belirti arama durumu çok kötü gerçekten ya bir var bi yok olmadığında gidip kan veresim geliyoolduğunda bir şey mi oldu acaba diye korkuyorum gerçekten doğruna kadar bitmeyen vir süreç olacak galibs
Güzel haberlerle gelin inşallahhhhYarın inşallah
Ayy rabbim o zamanları gösterip sonrada sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminnnnnAhahah hareketlenmeye başlayıncada biraz hareket etmese birşeymi oldu diyoruz sürekli karnımızı dürtüyoruz
Benimde aynı şekilde hiç açlık hissi yok ona rağmen yemeye çalışıyorumBenim de öyle özellikle kahvaltılar ve hiç açlık hissi yok
AminnnAyy rabbim o zamanları gösterip sonrada sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminnnnn
Ben de 24 kasımdııı geçen salı keseyi gördük biz de kafamda deli deli düşünceler ya gelişmezse falan bir sürü şey24 kasımda canım
Ya maşaAllah benim doktorum ayın 16 sına randevu verdi günler geçmiyo sankiBen de 24 kasımdııı geçen salı keseyi gördük biz de kafamda deli deli düşünceler ya gelişmezse falan bir sürü şey
Ben hep öyle baktırıyorum onlar onaylamayınca sisteme düşmüyor bazende sistemde problem oluyor.Aranızda hiç aile sağlığı merkezinde beta hcg baktıran oldu mu? Sabah kan verdim hala sonuç yok
Beta kaç olduğunda gördüğünüz keseyiBen de 24 kasımdııı geçen salı keseyi gördük biz de kafamda deli deli düşünceler ya gelişmezse falan bir sürü şey
Ben de yarın 5+4 te ilk defa muayene olacağım inşallah hayırlısıyla kese gorebilirim, beta kaçtı baktın mı acabaKizlar bugun 5+4 deyim cok sukur dun keseyi gördük dr hersey yolunda dedi kanama alani vs de var demedi ama bugun adet olcakmis gibi kasık agrim var ve lekelenme yasadim adet baslangici gibi kahveydi suan baya endişelendim progestan ve kan sulandirici kullaniyorim transferden sonra hic boyle lekelenme agri vs yasamamistim benim gibi olup gecen var mi yoksa yarirn dr a gitmem gerekir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?