19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Ben hep öyle baktırıyorum onlar onaylamayınca sisteme düşmüyor bazende sistemde problem oluyor.
Ben de gidip öğrendim ertesi gün sisteme ancak düştü
Özellikle sordum hemşire hanıma, en geç gece düşer dedi. O zaman onayla ilgili değil diye düşündüm. Gece kime göre gece bilemedim :)

Ben en son 3 aralikta kan verdim 245 idi tam bir hafta sonra yani dun kese gorundu 2 haftaya da kalp atisi icin gel dedi suan kasık agrim gecti uzandim yarin a kahve leke gecmezse direk druma giderim diye düşünüyorum insallah kirmiziya dönmez ve insallah sende saglikla gecirirsin gebeligini guzel haberlerini al hep insallah

Benim de 3 Aralık'ta 213 tü Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel haberi
İnsallah sıkıntı çıkmaz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir
Doktorun mutlaka haberi olsun belki progestan ile ilgili doz ayarlaması yapar. Tüp Bebek anneleri için süreç hassas

Suan saat biraz gec diye dr a yazmaya çekindim yarin mesaj atip sorayim dr a eger bulunduğun sehirde dr a git derse giderim canim

Bu arada gebelik belirtisi başlayan varmı mide bulantısı tiksinme koku hassasiyeti vs

Sorun yoktur muhtemelen. Buradaki bazı arkadaşlarimizda da olmuş
Baya koyu pihtili bir akintim oldu acile geldim ankarada ki dr um progestan a devam et yatak istirahat i yap yarin ultrason ile baktir dedi yine bekleyemedim acile geldim kan verdik bekliyoruz kan sonucuna gore konusalim dedi buradaki dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…