- 4 Temmuz 2021
- 24
- 17
- 38
Özellikle sordum hemşire hanıma, en geç gece düşer dedi. O zaman onayla ilgili değil diye düşündüm. Gece kime göre gece bilemedim :)Ben hep öyle baktırıyorum onlar onaylamayınca sisteme düşmüyor bazende sistemde problem oluyor.
Ben de gidip öğrendim ertesi gün sisteme ancak düştü
Allah allah normalde 3 gibi sistemden çekiyoruz demişti benimki. Ama bir gün sorun oldu ertesi gün gördümÖzellikle sordum hemşire hanıma, en geç gece düşer dedi. O zaman onayla ilgili değil diye düşündüm. Gece kime göre gece bilemedim :)
Solumda sancılar oluyo hafif hafif ama normal midir sence ya?Ya maşaAllah benim doktorum ayın 16 sına randevu verdi günler geçmiyo sanki
Canım inan betayı hiç bilmiyorum ama 48 saat öncesinde 826ydı yani onu biliyorum ve 4+3deydimBeta kaç olduğunda gördüğünüz keseyi
Benim de 3 Aralık'ta 213 tü Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel haberiBen en son 3 aralikta kan verdim 245 idi tam bir hafta sonra yani dun kese gorundu 2 haftaya da kalp atisi icin gel dedi suan kasık agrim gecti uzandim yarin a kahve leke gecmezse direk druma giderim diye düşünüyorum insallah kirmiziya dönmez ve insallah sende saglikla gecirirsin gebeligini guzel haberlerini al hep insallah
Bende de oluyor canım özellikle kendimi yoruncaSolumda sancılar oluyo hafif hafif ama normal midir sence ya?
O kadar garip ki şimdide böyle boş gebelikten falan korkuyorumBende de oluyor canım özellikle kendimi yorunca
Suan saat biraz gec diye dr a yazmaya çekindim yarin mesaj atip sorayim dr a eger bulunduğun sehirde dr a git derse giderim canimBenim de 3 Aralık'ta 213 tü Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel haberi
İnsallah sıkıntı çıkmaz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir
Doktorun mutlaka haberi olsun belki progestan ile ilgili doz ayarlaması yapar. Tüp Bebek anneleri için süreç hassas
Deme öyle deme kötü düşünmek yokO kadar garip ki şimdide böyle boş gebelikten falan korkuyorum
Sorun yoktur muhtemelen. Buradaki bazı arkadaşlarimizda da olmuşSuan saat biraz gec diye dr a yazmaya çekindim yarin mesaj atip sorayim dr a eger bulunduğun sehirde dr a git derse giderim canim
Allah korusunnnnnnn. İyi şeyler düşün iyi olsunO kadar garip ki şimdide böyle boş gebelikten falan korkuyorum
Bende bir iki gündür baya mide bulantısı var. Ama ben matofin yüzünden oluyor diye düşündüm hepBu arada gebelik belirtisi başlayan varmı mide bulantısı tiksinme koku hassasiyeti vs
Bende henüz birşey yok çok çok nadir midem bulanır gibi oluyor ama çok hafif sonra geçiyorBende bir iki gündür baya mide bulantısı var. Ama ben matofin yüzünden oluyor diye düşündüm hep
Hamilelikle ilgili en korktuğum şey mide bulantısı. Ama inşallah nasip olurBende henüz birşey yok çok çok nadir midem bulanır gibi oluyor ama çok hafif sonra geçiyor
Ahaha yok yok olmasın çekilecek gibi değilHamilelikle ilgili en korktuğum şey mide bulantısı. Ama inşallah nasip olur
Baya koyu pihtili bir akintim oldu acile geldim ankarada ki dr um progestan a devam et yatak istirahat i yap yarin ultrason ile baktir dedi yine bekleyemedim acile geldim kan verdik bekliyoruz kan sonucuna gore konusalim dedi buradaki drSorun yoktur muhtemelen. Buradaki bazı arkadaşlarimizda da olmuş
Olsun ya yeterki olsunAhaha yok yok olmasın çekilecek gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?