19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Bu arada ben de kimseye söylemedim. Allah korusun her ihtimal var kimseyi boşuna heveslendirmek istemem

Rabbime sığınıp bekliyorum herşey ondan geliyor korktuğumuzu başımıza getirmesin evlatlarımız ile sınamasın

Kızlar sürekli ağrısı olan var mı ya ben korkuyorum artık bu ağrıdan.
Uyuyunca geçiyor uzaninca geçiyor. Ayaktayken sağda hafif bir ağrı var canımı sıkıyor normal mi bir bilsem
Benimde öyle çok ayakta durunca ağrım oluyor sanki adet başlangıcı gibi

Genel anlamda bende ağrı yok dün biraz sızı batmalar oldu ilk kez karnımda bence hiç üzülmeyelim herkesin süreci kendine özgü hepimizin bünyesi farklı Rabbim hepmizin yardımcısı olsun bakın belirti olsa korkuyoruz olmasa korkuyoruz sanırım doğuma kadar bu stres ve korkularımız dinmeyecek annelik güdüsü bence

Kızlar çalışıyor musunuz çalışanlar kendini kısıtlıyor mu

Bu belirti arama durumu çok kötü gerçekten ya bir var bi yok olmadığında gidip kan veresim geliyo olduğunda bir şey mi oldu acaba diye korkuyorum gerçekten doğruna kadar bitmeyen vir süreç olacak galibs

Bu belirti arama durumu çok kötü gerçekten ya bir var bi yok olmadığında gidip kan veresim geliyo olduğunda bir şey mi oldu acaba diye korkuyorum gerçekten doğruna kadar bitmeyen vir süreç olacak galibs
Ben de dün akşama kadar hiçbir şey hissetmedim noluyo böyle ya dedim. Sonra akşam tekrar ağrılar başladı. Bu sefer de niye ağrı var diye üzülmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…