Rabbime sığınıp bekliyorum herşey ondan geliyor korktuğumuzu başımıza getirmesin evlatlarımız ile sınamasınAh evet o yorumları gördükçe de insanın modu daha bi düşüyor. Biraz uzaklaşmak gerek sanırım. Her insanın durumu birbirinden farklı. Benim mesela belki kistlerim miyomum ağrı yapıyordur belki başka birinde başka bir sebepten ağrı vardir. Neyse ultrasonda her şey belli olacak inşallah. İyi düşünelim
Amiinn inşallahRabbime sığınıp bekliyorum herşey ondan geliyor korktuğumuzu başımıza getirmesin evlatlarımız ile sınamasın
İnşaAllah canım hiç birimizde bir sorun olmasın doğum yaptım mesajları ile dolsun burasıAmiinn inşallah
Sen korkma ama senin her şey güzel ilerliyor. Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmayacak sende
İnsallahh yaİnşaAllah canım hiç birimizde bir sorun olmasın doğum yaptım mesajları ile dolsun burası
Benimde öyle çok ayakta durunca ağrım oluyor sanki adet başlangıcı gibiKızlar sürekli ağrısı olan var mı ya ben korkuyorum artık bu ağrıdan.
Uyuyunca geçiyor uzaninca geçiyor. Ayaktayken sağda hafif bir ağrı var canımı sıkıyor normal mi bir bilsem
Uzaninca ve uyuyunca çok iyiyim ben de. Ayakta biraz durayım hemen ağrı sızıBenimde öyle çok ayakta durunca ağrım oluyor sanki adet başlangıcı gibi
Ben de dün akşama kadar hiçbir şey hissetmedim noluyo böyle ya dedim. Sonra akşam tekrar ağrılar başladı. Bu sefer de niye ağrı var diye üzülmeye başladımBu belirti arama durumu çok kötü gerçekten ya bir var bi yok olmadığında gidip kan veresim geliyoolduğunda bir şey mi oldu acaba diye korkuyorum gerçekten doğruna kadar bitmeyen vir süreç olacak galibs
Benim inanılmaz kapalı ya. Kilo verdim iki haftada. Normalde diyet yapsam veremiyordumKızlar aranızda iştah kapanması yaşayan var mı zorla yemek yiyorum resmen
Kan tekrar versem mi diyr düşünüyorumBen de dün akşama kadar hiçbir şey hissetmedim noluyo böyle ya dedim. Sonra akşam tekrar ağrılar başladı. Bu sefer de niye ağrı var diye üzülmeye başladım
Ben vermedim ya. Her ne varsa ultrasonda anlaşılacak nasıl olsa diye bekledimKan tekrar versem mi diyr düşünüyorum
Evet öyle tatarak geçircez galiba sağlıkla gelsinlerde varsın yatalım o kadar çok ev işi yapmak istiyorumki anlatamamUzaninca ve uyuyunca çok iyiyim ben de. Ayakta biraz durayım hemen ağrı sızı
Keşke bende verebilsem benimde tersine çok sık acıkıyorumBenim inanılmaz kapalı ya. Kilo verdim iki haftada. Normalde diyet yapsam veremiyordum
Gerçekten benim de öyle zorla yemek yemek de kötü bir şeymişBenim inanılmaz kapalı ya. Kilo verdim iki haftada. Normalde diyet yapsam veremiyordum
Doğruu ne zamandı sizinnnBen vermedim ya. Her ne varsa ultrasonda anlaşılacak nasıl olsa diye bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?