- 6 Aralık 2017
- 6.986
- 6.879
- 198
Beni herşey etkiliyor yemek parfüm kendi kokum bile nasıl olacak böyle Allah yardımcımız olsun. Kızımda geç başlamıştı bulantılarım ama neredeyse 6 aylık olana kadar devam etmişti bunda erken başladıBeni sadece tavuk pişerken oluşan koku rahatsız ediyor
İnşaAllah çabuk geçer canımBeni herşey etkiliyor yemek parfüm kendi kokum bile nasıl olacak böyle Allah yardımcımız olsun. Kızımda geç başlamıştı bulantılarım ama neredeyse 6 aylık olana kadar devam etmişti bunda erken başladı
Sorunmuymuş peki buKızlar benim bugun kese randevum vardı kese ve yolk sac göründü 5+2 ancak sağ tüpüme yakınmış böyle bir durum yaşayan oldu mu doktor iki gün sonra tekrar bajinal ultrason ile bakacakmış
Yani tüpe yerleşme riski varmış ama ortayada gelebilirmiş pazartesi belli olacakSorunmuymuş peki bu
Anladım canım inşaAllah gelir ortayaYani tüpe yerleşme riski varmış ama ortayada gelebilirmiş pazartesi belli olacak
Güzel haberlerle inşaAllah canım kaç haftalık olacak yarınKızlar benim hiç bir belirtim yok yarın da keseye gidiyorum 12 de randevum doktorum kese ve kalp dedi ama kalp için erken davrandı bence plansız randevu verdi duyabileceğini düşünmüyorum inşallah kese görürüm ve doludur dualarınızı bekliyorum
Canım son adeti baz alırsam beş Kasımdı başlangıcı işteGüzel haberlerle inşaAllah canım kaç haftalık olacak yarın
Duyulabilir kalp atışı canım duyulmasa bile görülür kalp atışı olup olmadığıCanım son adeti baz alırsam beş Kasımdı başlangıcı işte
Transferin kaçıncı günündesinizBeta da bugün 10.695 çıktı iki gün önce 4998 di
İnşallah canım bin bir korkular ile gidiyorumDuyulabilir kalp atışı canım duyulmasa bile görülür kalp atışı olup olmadığı
Ben 22 Kasım transfer oldum canımTransferin kaçıncı günündesiniz
Benim 2. testim 2103 iki gün sonra 3507 oldu iki kat artmadı yani normal mi sizce?Beta da bugün 10.695 çıktı iki gün önce 4998 di
Yani inan hiç anlamıyorum ki kuzum ben bana göre fazla artması da sorun benimki nasılın bile korkusunu yaşıyorumBenim 2. testim 2103 iki gün sonra 3507 oldu iki kat artmadı yani normal mi sizce?
Benim de hiç belirtim yok neredeyse ya sabah uykumdan uyandıran bi mide bulantım oldu 2 kere o kadar, betama da hiç baktırmadım çarşamba randevumKızlar benim hiç bir belirtim yok yarın da keseye gidiyorum 12 de randevum doktorum kese ve kalp dedi ama kalp için erken davrandı bence plansız randevu verdi duyabileceğini düşünmüyorum inşallah kese görürüm ve doludur dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?