19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Sonucum çıktı 3507 ama referans dışı yazıyor normal yazıyordu önceki sonucumda. neden referans dışı yazıyor olabilir sizce?

Sonucum çıktı 3507 ama referans dışı yazıyor normal yazıyordu önceki sonucumda. neden referans dışı yazıyor olabilir sizce?
Hamile olduğun için referans dışı yazıyor canım önceki değerin kaçtı ona göre yüksekse sıkıntı yoktur

Canım ağlayıp üzülüp bebeği etkileme uzan yat korkma ilaçlarını düzenli kullan yerinde bebeğin şuan seninle onu düşün

Ya gerçekten çok üzüldüm daha önce yaşadığım şeyler geldi aklıma çok garip duygular bunlar Rabbim sana can sağlığı versin yine olur inşallah

Merhaba arkadaşlar bugün 5. Giden embiriyom 4ab bilgisi geldi. Genetik için de onay verdim. Sizce nasıl bir kalite

Merhaba arkadaşlar bugün 5. Giden embiriyom 4ab bilgisi geldi. Genetik için de onay verdim. Sizce nasıl bir kalite
GAYET İYİ BENCE CANIM BENİM 3AA 5. GÜN OLUMLU OLDU ŞÜKÜR. GENETİK NEDEN YAPTIRIYORSUN KAYIPLARIN MI VAR

Arkadaşlar mide bulantılarınız ne durumda ben 6 haftalık oldum 2 gündür mide bulantısından mahvoldum suyu bile zor içiyorum mide bulantısı çok geriyor agresifleştiriyor beni

Üçüncü kan testimde yüzde 70lik artış oldu iki katı olmadı normal mi sizce?

Arkadaşlar mide bulantılarınız ne durumda ben 6 haftalık oldum 2 gündür mide bulantısından mahvoldum suyu bile zor içiyorum mide bulantısı çok geriyor agresifleştiriyor beni
Koku hassayeti var sadece bende. Valla olsa mı iyi olmasa mı bilemiyorum ya iyice kafamız gitti

Koku hassayeti var sadece bende. Valla olsa mı iyi olmasa mı bilemiyorum ya iyice kafamız gitti
Oda var bende yemek kokusu gelince deliriyorum ama mide bulantısı mahvediyor beni oturup ağlayacağım o kadarbiraz daha geç başlar diyordum ama sanki çok erken başladı

Ben bugün 5 haftalık oldum o kadar belirtim yok ki acaba her şey yolunda mı diye şüphe ediyodum sabah 6.50de mide bulantısyla uyandım geri uyudum. Onun dışında sadece az göğüs ağrım var şuan fazla bi belirtim yok ya sizler nasılsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…