Ne zaman transfer oldunBenim de belirtilerim yok dündendir, kanamam yok hiç olmadı daha gebeliğim devam ediyordur inşallah dayanamayıp sağlıkocapından kan verdim sabah da pazartesi çıkabilir dediler
Hamile olduğun için referans dışı yazıyor canım önceki değerin kaçtı ona göre yüksekse sıkıntı yokturSonucum çıktı 3507 ama referans dışı yazıyor normal yazıyordu önceki sonucumda. neden referans dışı yazıyor olabilir sizce?
2. testim 2103 3.testim 3507Hamile olduğun için referans dışı yazıyor canım önceki değerin kaçtı ona göre yüksekse sıkıntı yoktur
27 kasım canım. Sonucum çıktı 3000lerde çok şükür bir şey olmamışNe zaman transfer oldun
Sizinde mi pgtli ilk deneme miydiSpontan gebelik kaybi dedi sebebi yokmus ilaclarimi bugun kestiler kullaniyordum bugünden once
Canım ağlayıp üzülüp bebeği etkileme uzan yat korkma ilaçlarını düzenli kullan yerinde bebeğin şuan seninle onu düşünKızlar sabah 6:30 da idrara bir kalktım bir kanama o kadar kötüyüm ki 2 tane doktor gezdim ikiside sürekli yatmam gerektiğini söylediler bebek ultrasonla göründü ama etrafı kanama var dedi doktor yaşadığım şehirdeki bebek sağlıklıda veya sağlıksız diyemeyiz dedi Progestan iğne günde x4 artı Progestan hem fitil hem hap olanı yazdı ama bende kanama olduğu için hap olarak içicem dualarınıza ihtiyacım var
Ya gerçekten çok üzüldüm daha önce yaşadığım şeyler geldi aklıma çok garip duygular bunlar Rabbim sana can sağlığı versin yine olur inşallahCanim maalesef benim kanamam artti geceyi acilde gecirdim 2 kere kandan beta takibi yapildi ve betam dusmeye baslamis ayrica ultrasonda kese yerinde gorunmuyordu asagi dusmus yatisim yapıldı sabah da kurtaj oldum suan bombos bir sekilde eve dondum dun bu saatlerde bebek odasi icin objeler bakarken suan uzuntuden aglayamiyorum bile
GAYET İYİ BENCE CANIM BENİM 3AA 5. GÜN OLUMLU OLDU ŞÜKÜR. GENETİK NEDEN YAPTIRIYORSUN KAYIPLARIN MI VARMerhaba arkadaşlar bugün 5. Giden embiriyom 4ab bilgisi geldi. Genetik için de onay verdim. Sizce nasıl bir kalite
Bende henüz yok ama oğlumda yaşamıştım çok zorduArkadaşlar mide bulantılarınız ne durumda ben 6 haftalık oldum 2 gündür mide bulantısından mahvoldum suyu bile zor içiyorum mide bulantısı çok geriyor agresifleştiriyor beni
Koku hassayeti var sadece bende. Valla olsa mı iyi olmasa mı bilemiyorum ya iyice kafamız gittiArkadaşlar mide bulantılarınız ne durumda ben 6 haftalık oldum 2 gündür mide bulantısından mahvoldum suyu bile zor içiyorum mide bulantısı çok geriyor agresifleştiriyor beni
Yok yaşım 38 dr önerdi umarım bir kayıp olmaz kalitede korkuyorum genetik zarar verir diyeGAYET İYİ BENCE CANIM BENİM 3AA 5. GÜN OLUMLU OLDU ŞÜKÜR. GENETİK NEDEN YAPTIRIYORSUN KAYIPLARIN MI VAR
AyyKarnımdaki çocuk abisinin darbeleriyle şimdiden tanışıyor az önce karnıma bir yumruk yedim
Oda var bende yemek kokusu gelince deliriyorum ama mide bulantısı mahvediyor beni oturup ağlayacağım o kadarKoku hassayeti var sadece bende. Valla olsa mı iyi olmasa mı bilemiyorum ya iyice kafamız gitti
Beni sadece tavuk pişerken oluşan koku rahatsız ediyorOda var bende yemek kokusu gelince deliriyorum ama mide bulantısı mahvediyor beni oturup ağlayacağım o kadarbiraz daha geç başlar diyordum ama sanki çok erken başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?