İlk değerimi öğrendiğimin ertesi günü sabah olmuştu dedim kesin olmadı korktum bi hafta peçete ye sildikçe çok az geldi doktor geçen baktı kanama alanın yok dedi ya porgestan yada kan sulandırıcı yapmıştır dediSenin ne zaman olmustu canim ben hic yerleseme lekesi filan da yasamadim bugun agir vs de kaldirmadim aniden boyle olunca korktum acikcasi umarim sıkıntı olmaz
Miniğin güçlü bence o direnecek sende dayan lütfen kötü düşünme bol bol meryem suresi inşirah suresi dinleKızlar sabah 6:30 da idrara bir kalktım bir kanama o kadar kötüyüm ki 2 tane doktor gezdim ikiside sürekli yatmam gerektiğini söylediler bebek ultrasonla göründü ama etrafı kanama var dedi doktor yaşadığım şehirdeki bebek sağlıklıda veya sağlıksız diyemeyiz dedi Progestan iğne günde x4 artı Progestan hem fitil hem hap olanı yazdı ama bende kanama olduğu için hap olarak içicem dualarınıza ihtiyacım var
İnşallah ağlamaktan gözlerim şişti çok kötüyümMiniğin güçlü bence o direnecek sende dayan lütfen kötü düşünme bol bol meryem suresi inşirah suresi dinle
Sabır bir şey yoktur inşallahİnşallah ağlamaktan gözlerim şişti çok kötüyüm
Canim maalesef benim kanamam artti geceyi acilde gecirdim 2 kere kandan beta takibi yapildi ve betam dusmeye baslamis ayrica ultrasonda kese yerinde gorunmuyordu asagi dusmus yatisim yapıldı sabah da kurtaj oldum suan bombos bir sekilde eve dondum dun bu saatlerde bebek odasi icin objeler bakarken suan uzuntuden aglayamiyorum bileİlk değerimi öğrendiğimin ertesi günü sabah olmuştu dedim kesin olmadı korktum bi hafta peçete ye sildikçe çok az geldi doktor geçen baktı kanama alanın yok dedi ya porgestan yada kan sulandırıcı yapmıştır dedi
Kesen yerinde duruyorsa uzme kendini bol bol dinlen ilalarini aksatma ve strese sokma umarim bebegin seninle beraber kalir ve saglikla kucagina alirsinKızlar sabah 6:30 da idrara bir kalktım bir kanama o kadar kötüyüm ki 2 tane doktor gezdim ikiside sürekli yatmam gerektiğini söylediler bebek ultrasonla göründü ama etrafı kanama var dedi doktor yaşadığım şehirdeki bebek sağlıklıda veya sağlıksız diyemeyiz dedi Progestan iğne günde x4 artı Progestan hem fitil hem hap olanı yazdı ama bende kanama olduğu için hap olarak içicem dualarınıza ihtiyacım var
İnanmıyorum yaa. Aşırı derecede üzüldüm. Rabbim yardımcın olsunCanim maalesef benim kanamam artti geceyi acilde gecirdim 2 kere kandan beta takibi yapildi ve betam dusmeye baslamis ayrica ultrasonda kese yerinde gorunmuyordu asagi dusmus yatisim yapıldı sabah da kurtaj oldum suan bombos bir sekilde eve dondum dun bu saatlerde bebek odasi icin objeler bakarken suan uzuntuden aglayamiyorum bile
Çokkk yıkıcı umutlanip kaybetmek. Daha önce ben de yaşadım anlıyorumBende cok üzüldüm carsamba dr gittim kese vs hersey iyiydi kaanama alani risk vs yoktu bir gunde neler geldi basimiza takdiri ilahi nasip buymus diyorum sadece suan kabullenmek cok zor
Kaç haftalıktın ve kanaman ne renktiCanim maalesef benim kanamam artti geceyi acilde gecirdim 2 kere kandan beta takibi yapildi ve betam dusmeye baslamis ayrica ultrasonda kese yerinde gorunmuyordu asagi dusmus yatisim yapıldı sabah da kurtaj oldum suan bombos bir sekilde eve dondum dun bu saatlerde bebek odasi icin objeler bakarken suan uzuntuden aglayamiyorum bile
Gerçekten çok çok üzüldüm Allahım dayanma. Gücü versinBende cok üzüldüm carsamba dr gittim kese vs hersey iyiydi kaanama alani risk vs yoktu bir gunde neler geldi basimiza takdiri ilahi nasip buymus diyorum sadece suan kabullenmek cok zor
5+5 idi canim once kahve leke geldi peceteye sonra pihtili kanamaya dondu hala oyle adet kani gibi kanamam yok sanirim o pihtinin icinde kese de gitti dr da bisey diyemediGerçekten çok çok üzüldüm Allahım dayanma. Gücü versin
Amin canimÇokkk yıkıcı umutlanip kaybetmek. Daha önce ben de yaşadım anlıyorumAllah kerim, inşallah en kısa zamanda daha sağlıklı bir şekilde nasip olur
Benim kahverengi ama çok geliyor5+5 idi canim once kahve leke geldi peceteye sonra pihtili kanamaya dondu hala oyle adet kani gibi kanamam yok sanirim o pihtinin icinde kese de gitti dr da bisey diyemedi
Çok üzüldüm geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun peki ilaç falan bıraktırmış mıydı doktorunuz neden olurmuş söyledi miAmin canim
Umarim bir an once biter canim stres yapma uzulmemek elde degil ama kesen var suan bebegin seninle insalalhBenim kahverengi ama çok geliyor
Spontan gebelik kaybi dedi sebebi yokmus ilaclarimi bugun kestiler kullaniyordum bugünden onceÇok üzüldüm geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun peki ilaç falan bıraktırmış mıydı doktorunuz neden olurmuş söyledi mi
Çok geçmiş olsunSpontan gebelik kaybi dedi sebebi yokmus ilaclarimi bugun kestiler kullaniyordum bugünden once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?