- 18 Temmuz 2023
- 187
- 52
- 28
- 26
Canım ben yerleşme kanaması gördüm coraspin kesildi sonra 2 gün önce yoğun bir kahverengi kanama gördüm 2 tane doktora gittim ikiside bebek düşük olabilir dedi kese etrafı kanama dedi bilmiyorum çok korkuyorumDoktorum ve hastane ebesi kırmızı parlak pıhtılı olmadıgı sürece ve aşırı ağrı olmadıgı sürece sorun yok dedi. Oksapar yapabilir kabızlık yapabilir fitil yapabilir dedi. Yerleşme kanamasıdır inşallah
Yarın kontrole çağırdı. Doktora göre bugün 5+3 . Uygulamaya göre 5+5 benimde. Korkulacak bir şey yok olması çok normal ağrı yoksa kırmızı parlak pıhtılı değilse sorun yok dedi. Bir daha kanama olursa yine gel dedi. Pazartesi sabahı kontrol için çağırdı yarın netleşir. Düşük vs hiç bahsetmedi. Sadece bol su iç dinlen yat dedi.Canım ben yerleşme kanaması gördüm coraspin kesildi sonra 2 gün önce yoğun bir kahverengi kanama gördüm 2 tane doktora gittim ikiside bebek düşük olabilir dedi kese etrafı kanama dedi bilmiyorum çok korkuyorum
Anladım canım senin kanaman ne kadardı ve ne renktiYarın kontrole çağırdı. Doktora göre bugün 5+3 . Uygulamaya göre 5+5 benimde. Korkulacak bir şey yok olması çok normal ağrı yoksa kırmızı parlak pıhtılı değilse sorun yok dedi. Bir daha kanama olursa yine gel dedi. Pazartesi sabahı kontrol için çağırdı yarın netleşir. Düşük vs hiç bahsetmedi. Sadece bol su iç dinlen yat dedi.
Dün akşam 6 da oksapar vurdum. 6.30 ve 6.45 te peçeteye hafif kahve pembe gibi geldi. Hemen gittim zaten. Hastanede 1 saat kontrol amaçlı tuttular. Eve geldiğimde bir şey yoktu. Bu sabah fitilden 1 saat sonra hafif kahvemsi geldi cok az. Şuanda yok gibi gözüküyor.Anladım canım senin kanaman ne kadardı ve ne renkti
Kan sulandırıcı kesildimiDün akşam 6 da oksapar vurdum. 6.30 ve 6.45 te peçeteye hafif kahve pembe gibi geldi. Hemen gittim zaten. Hastanede 1 saat kontrol amaçlı tuttular. Eve geldiğimde bir şey yoktu. Bu sabah fitilden 1 saat sonra hafif kahvemsi geldi cok az. Şuanda yok gibi gözüküyor.
Hayır kesmedi. Bugün akşam 6 da oksapar var. Eğer yapınca kanama olursa keser büyük ihtimal. Yarın soracağım onuda. Ama kanama olmazsa oksapardan değildir.Kan sulandırıcı kesildimi
Valla ben coraspin keseli çok oldu benim ultrasonda kese etrafında kanama göründüHayır kesmedi. Bugün akşam 6 da oksapar var. Eğer yapınca kanama olursa keser büyük ihtimal. Yarın soracağım onuda. Ama kanama olmazsa oksapardan değildir.
Coraspirin kullanmıyorum oksapar iğne kullanıyorum. Ona da yarın ultrasonda bakıp karar verir herhaldeValla ben coraspin keseli çok oldu benim ultrasonda kese etrafında kanama göründü
İnşallah canım sağ Salim kucağımıza alırızCoraspirin kullanmıyorum oksapar iğne kullanıyorum. Ona da yarın ultrasonda bakıp karar verir herhalde
Bende iki gündür gribim içim dışıma çıktı hapşurmaktan geçmiş olsunMerhaba grip oluyor gibiyim burnum tıkalı ve bogazım hafif yanıyor napabilirim
Doktor çıkma dışarı dedi ama gidiyorum beta baktırmayaCoraspirin kullanmıyorum oksapar iğne kullanıyorum. Ona da yarın ultrasonda bakıp karar verir herhalde
İnşallah yükselmiştir değerin. İnsan merak ediyorDoktor çıkma dışarı dedi ama gidiyorum beta baktırmaya
Siz keseyi gördünüz müCoraspirin kullanmıyorum oksapar iğne kullanıyorum. Ona da yarın ultrasonda bakıp karar verir herhalde
Evet çarşamba günü kese gördümSiz keseyi gördünüz mü
Ben de öğretmenim hocam. Kanamadan dolayı rapor alacağım. Bir yanımda öğrencileri düşünüyor geri kalacaklar diye ama ben de çok zor bebek sahibi oluyorum onu da düşünüyorum.Ben de uygulamaya göre 5+2 de gittim doktora kese göründü çok şükür. Kalp atışı Cuma’ya kaldı inşallah onu da görürüzNormalde doktorum çarşamba günü çağırmıştı beni ama başka bir merkezde kan vermiştim önceki gün beta yükselişi az geldi belirtilerim de azalınca korkup erken gittim doktora iyiki de gitmişim rahatladım. Kafanıza takılan en küçük şeyde doktorunuzla görüşün mutlaka gerekse hastaneye gidin çünkü psikolojik olarak da etkileniyoruz ister istemez. Ben idareciyim bir okulda, yıllık iznimi kullandım bu süreçte yarıyıl tatiline kadar gitmeyi düşünmüyorum okula. Çok emek verdik hepimiz inşallah bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız evde dinlenme imkanınız varsa işe gitmeyin kesinlikle.
Haklısınız ama bizim sürecimiz gerçekten çok zor bu süreçte kendimizi ve bebişimizi düşünelim inşallah güzel geçer gebeliğimiz okulumuza geri döneriz sonra telafi ederizBen de öğretmenim hocam. Kanamadan dolayı rapor alacağım. Bir yanımda öğrencileri düşünüyor geri kalacaklar diye ama ben de çok zor bebek sahib
Evet en sonra 2 gün önce kanamanın olduğu gün baktılar çok güzeldi inşallah daha da yükselmiştirİnşallah yükselmiştir değerin. İnsan merak ediyor
İnşallahHaklısınız ama bizim sürecimiz gerçekten çok zor bu süreçte kendimizi ve bebişimizi düşünelim inşallah güzel geçer gebeliğimiz okulumuza geri döneriz sonra telafi ederiz
Canım sendede mi kanama varHaklısınız ama bizim sürecimiz gerçekten çok zor bu süreçte kendimizi ve bebişimizi düşünelim inşallah güzel geçer gebeliğimiz okulumuza geri döneriz sonra telafi ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?