- 24 Eylül 2025
- 11
- 4
- 1
- 31
Hamile miyim?
İnşaAllah canım Rabbime sığındım bekliyorum yapabilecek birşeyim yok destekcim yok ve bir evladım var mecbur oluyor böyle şeyler biraz öncede sinirlendiği için tam kasık bölgeme vurdu meselaCanim bende sehpaha takıldım bildiğimiz kapıya doğru fırladım çok korkmuştum şükür pozitif sordum da rahim içi şuan çok güvenli ve çok küçük birşey olmaz korkma dedi gebeliğin başlarinda sorun olmuyormus
Kaçıncı gününüzHamile miyim?
Hamile miyim?
Amin inşallahÇok teşekkür ederimgerçekten burdaki destek hiçbir yerde yok Allah razı olsun
Benim de regli belirtim bel ağrısı olmaz inşallah tutunma belirtisidir. Çok az kaldı. Kendime ve burdaki arkadaşlarima çook dua ediyorum. Haftaya bugün bu saatlerde hepimiz mutluluğumuzu paylaşacağız inşallah
Hadi inşallah pozitiflerle gel bizede umut olMerhabalar, bende hiçbir belirti yok gibi bazen çok kısa anlık kasık ağrısı oluyor oda nadiren başka da bir belirtim yok cumartesi test günüm bakalım ne çıkacak
Kaçıncı gününüz
Kanda mı bakıyorlar bana bakmadılarKızlar transfer öncesi progestan degeriniz kaç çıktı
Evet kandan heryer bakmıyor amaKanda mı bakıyorlar bana bakmadılar
Benım bakmadılarEvet kandan heryer bakmıyor ama
Prolaktin mi oluyo o dedıgınızKanda mı bakıyorlar bana bakmadılar
Yok progestanProlaktin mi oluyo o dedıgınız
Bende transferden sonra kullanmaya başladım bu ılacı günde 3 tane ama bugün 2. Günüm daha etkılenmedım halınaKızlar ya doktor son kontrol de rahim kalınlığı için estrofem verdi ancak beni duygusal olarak çok etkiliyor bunu yaşayan var mı aramızda? Hiç bişey yapasım gelmiyor
Çok zor evet ama birazcık dikkat etmeye çalış vurması etkileyebilir canm Allah'ım korusunİnşaAllah canım Rabbime sığındım bekliyorum yapabilecek birşeyim yok destekcim yok ve bir evladım var mecbur oluyor böyle şeyler biraz öncede sinirlendiği için tam kasık bölgeme vurdu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?