• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Benim transfer günü hiç bir değere bakılmadı. Önceki iki kontrolde e2 ye bakıldı ona göre ilaçlar ayarlandı bu kadar. Transfer günü de sadece serum yağıldı o da bağışıklık baskılayıcı. Bu kadar🙂 T+3 oldum günler geçmiyor evde hiç geçmiyormul🙂 bazen benim su gibi akıntı geliyor sizde de oluyor mu? Sabah kalkınca özellikle bildiğiniz renksiz su gibi

Bana sonucun iyi olduğunu söyledi 10 altında olsaydı iğne vereceğini ama şuan gerek olmadığını sabah akşam progestanı fitil olarak kullanmam söylendi. Siz sordunuz mu size ne dediler
Banada aynısı dendi dogal siklusta normal sanırım

Benim transfer günü hiç bir değere bakılmadı. Önceki iki kontrolde e2 ye bakıldı ona göre ilaçlar ayarlandı bu kadar. Transfer günü de sadece serum yağıldı o da bağışıklık baskılayıcı. Bu kadar🙂 T+3 oldum günler geçmiyor evde hiç geçmiyormul🙂 bazen benim su gibi akıntı geliyor sizde de oluyor mu? Sabah kalkınca özellikle bildiğiniz renksiz su gibi
Benden de geliyor o akıntı su gibi

20 kasımda transfer oldum karnım ağrıyo kesılıyor goguslerım büyüdü gergınlestır cok acıyor sizce normal mı , bıde cok sabırsızım test yapmak ıstyorum ya offf

20 kasımda transfer oldum karnım ağrıyo kesılıyor goguslerım büyüdü gergınlestır cok acıyor sizce normal mı , bıde cok sabırsızım test yapmak ıstyorum ya offf
Ben de aynı gün oldum. Çok bi belirtim yok regl ağrısı dışında sizin yine varmış ya epeyy genelde normalim ben

Ben öğretmenim mesleğim çok yorucu değil diye 3 4 gün evde yattım sonra okula döndüm hareket olsun zaman geçsin diye

Merhaba kızlar bende dün transfer oldum mesajlarınızı okudum burdan birbirimize destek olmak gerçekten çok güzel inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 🤗

Ben de sizin gibi 20 kasımda transfer oldum. Aynı şekilde göğüslerim büyüdü ve gerginler. Ne zaman yapacaksınız testii haber edin muhakkakk🥺

Transferin 5. Günü kan verdim dayanamayıp :) korkarak verdim bu arada 6.94 çıktı değerim 0.5 üzeri gebelik demekmis ama inşallah bilmiyorum asıl cuma
Bu da t+7 de bugün yaptığım testim kan tahlili 30 unda vermem gerekiyor ikiz olabilir mi acaba? Bide kızlar kese ne zaman görünür hiç bilmiyorum onun için de çok bekliyor muyuz ?

17 Kasım'da transfer oldum 9. Gün beta 250 çıktı. 6. Denemede ilk kez pozitifi görmüş biri olarak buraya yazıyorum.:)
Gözün aydın hayırlı olsun Allahım tamamını erdirsin bize de çok dua et çok sevindim senin adına maşallah azmin sonu zafer olmuş canım 🤲🏻🤲🏻🥰

Back
X