• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Daha önce hiç bel ağrınız oluyor muydu peki
Yani öyle hatırladığım olmadı anca soğukta kalırsam falan ama atletle uyuyorum pek sanmıyorum belki progestan iğnenin etkisidir zaten yürüyemiyorum iğne yüzünden baya berbat haldeyim 🥲

Kızlae gulue yöntemi me oluyor emriyoyu yapıştırıyorlar mı
Canım benim doktorum anlatmıştı normal insan vücudunda da olan hyaluronik bir sıvı embriyoyla beraber onu da veriyoruz embriyonun üstünde kalıyor vücuttan da su çekiyormuş üzerine daha da ağırlık yapıyormuş embriyo koyulduğu yerden kımrayamıyormuş o yüzden de tutma ihtimali artıyormuş.

Canım benim doktorum anlatmıştı normal insan vücudunda da olan hyaluronik bir sıvı embriyoyla beraber onu da veriyoruz embriyonun üstünde kalıyor vücuttan da su çekiyormuş üzerine daha da ağırlık yapıyormuş embriyo koyulduğu yerden kımrayamıyormuş o yüzden de tutma ihtimali artıyormuş.
Tesekkğr edeeimm

Ben aldım duşumu biraz önce hafif ılık üstüydü oyalanmadan çıktım. Öyle suyun altında kalmadım ona dikkat ettim tek.

Back
X