Benim şuan t+2. Gün yarın yapayım dıyorum sizler ne zaman yaptınızKızlar bonyaya ne zaman girdiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim şuan t+2. Gün yarın yapayım dıyorum sizler ne zaman yaptınızKızlar bonyaya ne zaman girdiniz
Bana 2 gün sonra yap dediler. Bende bugün yapacaktım T+3 deyim. Ama elektrik yokBenim şuan t+2. Gün yarın yapayım dıyorum sizler ne zaman yaptınız
Zaten transfere gitmeden yaptık banyolarımızı hergun iç çamasırlarımızıda degstrıyoruz bence hafta sonuna kadar bekleyelım ne olucak kiBende t+3deyim yapayım diyorum ama bilemedim
Ben 3. Gün girdim ılık suyla yıkandım aşırı sıcak iyi gelmiyormuşKızlar bonyaya ne zaman girdiniz
Daha önce hiç bel ağrınız oluyor muydu pekiBenim de bugün sabah uyandığımdan beri bel ağrım var gerçekten çok rahatsız edici bir de sabahın 7sinde uyandım allahım nasıl açım nasıl açım karnım burkuldu resmen
Bende ılık dıl aşdom şimdiBen 3. Gün girdim ılık suyla yıkandım aşırı sıcak iyi gelmiyormuş
Ben direniyorum duş almamak için ama dayanamicam artık galibaBende ılık dıl aşdom şimdi
Duşu transfer günü gitmeden yaptım sonra 3. Gün akşam üstü ılık kısa süren bi duş aldım bence sorun olmaz çok sıcak olmaması gerek sadeceBen direniyorum duş almamak için ama dayanamicam artık galiba![]()
Soğuğa yakın ılık duş alacağım ben deDuşu transfer günü gitmeden yaptım sonra 3. Gün akşam üstü ılık kısa süren bi duş aldım bence sorun olmaz çok sıcak olmaması gerek sadece
Bende öyle yaptım peki deodarant falan kullanıyor musınızSoğuğa yakın ılık duş alacağım ben de![]()
Hiç düşünmedim açıkçası. Zararı olur mu kiBende öyle yaptım peki deodarant falan kullanıyor musınız
Nasıl gidiyor pekii?Aynı zamanda olmuşuzz
Bazen çok hafif bel ağrısı harici bir belirtim yok maalesef senin nasıl gidiyorNasıl gidiyor pekii?
Yani öyle hatırladığım olmadı anca soğukta kalırsam falan ama atletle uyuyorum pek sanmıyorum belki progestan iğnenin etkisidir zaten yürüyemiyorum iğne yüzünden baya berbat haldeyimDaha önce hiç bel ağrınız oluyor muydu peki
Bir de sürekli yatasım geliyor yani enerjim yok ama o da ilaç yüzünden yüksek ihtimalleBazen çok hafif bel ağrısı harici bir belirtim yok maalesef senin nasıl gidiyor
Kac gün kaldı testeYani öyle hatırladığım olmadı anca soğukta kalırsam falan ama atletle uyuyorum pek sanmıyorum belki progestan iğnenin etkisidir zaten yürüyemiyorum iğne yüzünden baya berbat haldeyim![]()
Canım benim doktorum anlatmıştı normal insan vücudunda da olan hyaluronik bir sıvı embriyoyla beraber onu da veriyoruz embriyonun üstünde kalıyor vücuttan da su çekiyormuş üzerine daha da ağırlık yapıyormuş embriyo koyulduğu yerden kımrayamıyormuş o yüzden de tutma ihtimali artıyormuş.Kızlae gulue yöntemi me oluyor emriyoyu yapıştırıyorlar mı
Tesekkğr edeeimmCanım benim doktorum anlatmıştı normal insan vücudunda da olan hyaluronik bir sıvı embriyoyla beraber onu da veriyoruz embriyonun üstünde kalıyor vücuttan da su çekiyormuş üzerine daha da ağırlık yapıyormuş embriyo koyulduğu yerden kımrayamıyormuş o yüzden de tutma ihtimali artıyormuş.