19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Genelde 9. gün beta değeri iyi geldiyse 3 hafta sonra çağırıyorlar eğer değer istediklerinin altındaysa daha erken çağırıyorlar emin olmak İçin
Peki gittiğinizde vajinal mı bakıldı karından mı

Bende geçen bı doktora gıttım öyle bı kasıklarıma bastırdıkı anladım zaten dedım kanamam olur dıye nıtekım eve geldım oldu hatta kasıklarımın ağrısından uyuyamadım sabaha kadar ve cıhazı çok kötüydü ne düzgün bı resım alabıldı nede kalp atışı duydu

Bende aynı duruma maruz kaldım hatta akşamda mecbur yine devlet acile gittik oradada çok bastırıldı kanamam yok şükür ama kasık ağrılarım ve batmalar var senin bebeğinde iyidir inşaAllah

Bende aynı duruma maruz kaldım hatta akşamda mecbur yine devlet acile gittik oradada çok bastırıldı kanamam yok şükür ama kasık ağrılarım ve batmalar var senin bebeğinde iyidir inşaAllah
Hangi hastane bu böyle ya. Ben Zeynep Kamile gittim birkaç defa. Hiç bastırma durumu olmadı kiloma rağmen. Boş yere strese sokmuşlar resmen

Kanamam oldu ondan sonra ben başka doktora gttım bebek ıyı ama kanamalarının sebebi büyük ıhtımalle bebek gece tutunmuş bıraz asagıda duruyo ayakta kalınca falan kanaman oluyo dedi bı 10 gün daha rapor verdı çalışmıyorum şuan ıyım çarşamba kontrole gdıcem 12 . Haftadan sonra yukarı çıkıyormuş bebısler perşembe ıs başı yapıcam bakalım ınsallah gecmıs olur sıkıntılarımız

Hangi hastane bu böyle ya. Ben Zeynep Kamile gittim birkaç defa. Hiç bastırma durumu olmadı kiloma rağmen. Boş yere strese sokmuşlar resmen
Sabah bilkent şehir hastanesine gitmiştim akşamda özelleree nöbetçi kadın doğumcu olmadığı için etlik şehir hastanesine gittik gerçekten boşa strese girdim sanırım devletten vazgeçip özele geçicem stres olduğuma değmiyor ya

Bende Zeynep kamile gttım 7. Haftada esımle bende kan uyuşmazlığı var onun ıgnesını yaptı ufak kanamalarda doktora gitme sureklı ultrasona gitme dedı bende halıyle korkuyorum dedım anlıyorum senı ama çok görmek zarar verır dedı 2 lı taramaya gel dedı bıdaha 1 ay sonra

Ankarada sanırım dediğin hastaneler. İstanbul'da olsaydın Zeynep Kamil çok başarılı mutlaka git derdim. İnşallah iyi bir hastane ve doktor bulursun. Geçti gitti düşünme artık

Ankarada sanırım dediğin hastaneler. İstanbul'da olsaydın Zeynep Kamil çok başarılı mutlaka git derdim. İnşallah iyi bir hastane ve doktor bulursun. Geçti gitti düşünme artık
İnşaAllah canım bakalım artık bir karar vericez son kez eşimle bir konuşalım karar veririz artık sen zeynep kamildemi devam ediyorsun

İnşaAllah canım bakalım artık bir karar vericez son kez eşimle bir konuşalım karar veririz artık sen zeynep kamildemi devam ediyorsun
Allah kolaylık versin
Medical Parka gidiyordum ama Zeynep Kamilin bana daha faydalı olacağına karar verdim. Tansiyon sorunum var. Gebelik şekeri ihtimalim de gözüküyor. Tedbirli gitmek için Zeynep Kamile devam ediyorum şimdilik

Kızlar progestan fitil ve Dex iğneye doktorunuz kaçıncı haftaya kadar devam etmenizi söyledi bir yazar mısınız lütfen

Kızlar progestan fitil ve Dex iğneye doktorunuz kaçıncı haftaya kadar devam etmenizi söyledi bir yazar mısınız lütfen
Bana 12. Haftaya kadar demişti folik asit coraspin ve enox hepsi 12. Hafta bazıları daha uzun süre yada doğuma kadar kullanıyor bazı ilaçları bende bunu çok merak ediyorum ne zaman birakacagimiza nasıl karar veriliyor tahlil falan mı istiyorlar acaba daha sormadım

Fitille iğne bana 10, folik asit 12 dediler. Kessem mi devam mı bilemedim işte

Hakkında hayırlısı olsun canım

`