• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Ben öğretmenim mesleğim çok yorucu değil diye 3 4 gün evde yattım sonra okula döndüm hareket olsun zaman geçsin diye
Ben de 24 kasımda transfer oldum 3 gün evdeydim bugun ise geldim daha iyi oldu zaman gecti servisle gidiyorum zaten masa basi isim cok yorucu degil surekli evde de vakit gecmiyor, Allah herkesin emeginin karsiligini iyi sekilde versin insallah. Hepimiz cok ugrasiyoruz

Ben de 24 kasımda transfer oldum 3 gün evdeydim bugun ise geldim daha iyi oldu zaman gecti servisle gidiyorum zaten masa basi isim cok yorucu degil surekli evde de vakit gecmiyor, Allah herkesin emeginin karsiligini iyi sekilde versin insallah. Hepimiz cok ugrasiyoruz
Bende pazartesi başlayacağım. Biraz pişman oldum gibi gerçekten evde vakit geçmiyor☺️siz iyi yapmışsınız

Bende bugün başladım şükürler olsun ya çalışmak gibisi yok 😅 Zaman hiç geçmiyor evde ya

Ben hata ettım galıba 10 gün rapor aldım zaman gecmıyo evde yarın t+3 olucak gün ıcınde az dısarda yürüyüş yaparım
Valla bende 9 gün yıllık izin aldım ilk bi kaç gün iyiydi sonra zatenn hareket kısıtlı iş yapamıosn yemek kek vs yaptım zaman geçsin diye bugün başladım nefes aldım resmen yaa çalışan kadına evde durmak zor hele bi de ev işi de yapamıyorsun

Valla bende 9 gün yıllık izin aldım ilk bi kaç gün iyiydi sonra zatenn hareket kısıtlı iş yapamıosn yemek kek vs yaptım zaman geçsin diye bugün başladım nefes aldım resmen yaa çalışan kadına evde durmak zor hele bi de ev işi de yapamıyorsun
Bende örgü örmeyi seviyorum allahtan🙂 öyle işler yapıyoru mısunuz? Ben bir kahvaltı hZırlanıp eğilip kalkmadan varsa bir kaç şey yaptım o kadar

Onu benfe haftasonu yapmak istiyorum. Şimdi izinliyim birisi görürse diye korkuyorum😅😅küçük bir yerde yaşıyoruz da
Siz de mi çevrenizden sakladıniz tedavi gördüğünüzü
Biz de söylemedik habire birileri bir yerlere çağırıyor bir bahane bulmak zorunda kalıyorum 😀

Siz de mi çevrenizden sakladıniz tedavi gördüğünüzü
Biz de söylemedik habire birileri bir yerlere çağırıyor bir bahane bulmak zorunda kalıyorum 😀
Bende kalabalık bı ıs yerınde çalışıyorum herkesten sakladım olmayınca kendı derdımız yetıyo zaten bıde mıllet sorunca moralı bozuluyor ınsanın

Aynen öyle. Şuan kafam çok rahat ne eşimin ailesi ne çevremiz biliyor 😇
Sadece annem babam kız kardeşim bılıyo benım annem hanıma geldı eşim çalışıyor dıye vaktım gecsın dıye ıyı oldu ama dgerlerı bılse gereksız arıyorlar nasılsın yok bölmem ne dıye

Back
X