• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

7. Günün akşamı kızlar inşallah kanda da görebilirim 🥲

Eklentiler

• 2551.webp
    2551.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 27
Ya kızlar ben gerçekten hiç dikkat edemiyorum biliyorum herşey Rabbim'den olacaksa her türlü olacak ama oğluö sürekli yere birşeyler düşürüyo bu yüzden sık sık eğilip kalkıyorum, ne bilim oyun oynamak için yere oturup kalkıyorum, gece defalarca uyanıyor yatağa sürekli inip çıkıyorum, yemeğidir, tuvalet ihtiyacıdır derken hiç dikkat edemiyorum çok modumu düşürüyor bu durum ☹️
Hiç öyle düşünme tutunacağı varsa olur ama cidden çocuk varken yapmak baya zor olmalı

Bol bol avokado yumurta ıspanak yedim, çorba içtim sizde avokado vs yiyin bol bol

Hiç öyle düşünme tutunacağı varsa olur ama cidden çocuk varken yapmak baya zor olmalı
Evet gerçekten öyle birde aşırı hareketli ne yapacağı belli olmuyor 😁 onuda ihmal edemem bunu bilerek yaptım ama ister istemez stres oluyorum bazen kendimi bağırırken buluyorum sonra üzülüyorum 🥲

Yarın t+5. Gün pazartesi sabah 11 de transfer oldum test yapsam çıkarmı acaba gerçekten beklemek çok zor bu sefer 🥲

Back
X