- 21 Kasım 2025
- 34
- 9
- 1
- 29
yaa adetin ilk günleri mi? Ben hep 50 üzeri ise olmuyor diye yorumlar okudum benim 56 çıktı transferden vaz mı geçsem diyordumEvet e2 hormonum ölçüldü 107idi sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa adetin ilk günleri mi? Ben hep 50 üzeri ise olmuyor diye yorumlar okudum benim 56 çıktı transferden vaz mı geçsem diyordumEvet e2 hormonum ölçüldü 107idi sanırım
Emin olmak için bi baksanız valla çok duacınız olurumEvet e2 hormonum ölçüldü 107idi sanırım
Yok benden regl zamanı degil reelde 10 gün sonra istendiAnladım güzel sonuçlar alırsınız inşallah bahsettiğiniz değer adetin ikinci günü mü çıkmış benim e2 yüksek çıktı da transfer olup olmamakta kararsızım
Anlarım teşekkür ederim dönüşünüz için inşallah güzel haberler alırsınızYok benden regl zamanı degil reelde 10 gün sonra istendi
Transferi gününden bugün 3. Günüm benımde sol gögüs uçuk hep dik ve kaşınıp sızlıyordu bugün oglenden sınra gıttıSol göğüs ucum sızlamaya başladı kızlar ya bugün t+3 bugün
Ayy bende t+3 teyim ama hiçbir belirtim yokSol göğüs ucum sızlamaya başladı kızlar ya bugün t+3 bugün
Tek emriyo mu koyulmuştuHepinize çoook teşekkürler bende şaşkınım son şansımdı aynı Merkezdeki 3. Denemedi başka emriyo kalmamıştı
7. Günün akşamı kızlar inşallah kanda da görebilirim![]()
Çok sevindim adınıza Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinTek emriyo mu koyulmuştu
Hiç öyle düşünme tutunacağı varsa olur ama cidden çocuk varken yapmak baya zor olmalıYa kızlar ben gerçekten hiç dikkat edemiyorum biliyorum herşey Rabbim'den olacaksa her türlü olacak ama oğluö sürekli yere birşeyler düşürüyo bu yüzden sık sık eğilip kalkıyorum, ne bilim oyun oynamak için yere oturup kalkıyorum, gece defalarca uyanıyor yatağa sürekli inip çıkıyorum, yemeğidir, tuvalet ihtiyacıdır derken hiç dikkat edemiyorum çok modumu düşürüyor bu durum![]()
Hayır çift koyulmuştuTek emriyo mu koyulmuştu
Ayy gölge görünüyor vallahi inşallah kanda da güzel sonuçlar alırsınız7. Günün akşamı kızlar inşallah kanda da görebilirim![]()
Evet gerçekten öyle birde aşırı hareketli ne yapacağı belli olmuyorHiç öyle düşünme tutunacağı varsa olur ama cidden çocuk varken yapmak baya zor olmalı
Beklemek aşırı zor gelmeye başladıYarın t+5. Gün pazartesi sabah 11 de transfer oldum test yapsam çıkarmı acaba gerçekten beklemek çok zor bu sefer![]()
Bence sabredin İnan bu sefer daha merak ediyor insan ben hiç yapmadım test bile almadım eve yaparım diyeYarın t+5. Gün pazartesi sabah 11 de transfer oldum test yapsam çıkarmı acaba gerçekten beklemek çok zor bu sefer![]()
Beklemek çok zor. Birde ben adet olcak gibi hissediyorum ya karın ağrılarım başladı çok fazlaBeklemek aşırı zor gelmeye başladı![]()
Alın bendende o kadar ama iki ihtimalinide düşünerek beklemem gerektiğini düşünüyorumBeklemek aşırı zor gelmeye başladı![]()