19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Kızlar benim bugün T+8 kan verdim 113.64 hepinize çok dua ediyorum inanın kâğıdı aldım eşime arkadaşlarıma da versin Rabbim hepimizin yüzü gülsün dedim
Allah razı olsun bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim Allah hepimize nasip etsin bu güzel duygularaı yaşamayı

Kızlar pozitif görenler whatsapta bi grup mu kursak sürecimiz aynı en azından sonraki süreçlerde fikir alışverişi yaparız uygunsa bana özelden numaralarınızı yazın

Kızlar pozitif görenler whatsapta bi grup mu kursak sürecimiz aynı en azından sonraki süreçlerde fikir alışverişi yaparız uygunsa bana özelden numaralarınızı yazın
whatsap kurulunca bu siteden uzaklaştırma cezası veriyorlar haberin olsun canım geçen yıl okumuştum. Hep

Ay benim de bugün göğüs ağrım birden yok oldu ama göğüslerim hala şiş şiş, kabızık var biraz arada bir de kasıkta sağ sol bıçak saplanır gibi oluyo sonra geçiyo

22 kasımda transfer oldum gün yaklaştıkça çok tedirgin oluyorum salı günü kan vereceğim.

Hiç belirtin oldu mu canım veya şuan var mı
Canım benim transfer ve dördüncü güne kadar kasık ağrılarım oldu 5 ve 6 hiçbir şey yoktu resmen dün ise yani yedinci gün çok ağrım vardı kesin hasta olucam dedim bugün de aynı adet ağrısı

Canım benim hiç olmadı t+7 ufak ufak sadece devamlı olmadı

Kaçıncı gününüz bugün adet sancıları beni aşırı gerdi ya test günüm bugün kan verebilirsem vercem ama adet sancıları olumsuzu düşündürüyor ya

Kaçıncı gününüz bugün adet sancıları beni aşırı gerdi ya test günüm bugün kan verebilirsem vercem ama adet sancıları olumsuzu düşündürüyor ya
Hiç olumsuz düşünme canım bende kesin dedim tutmadı adet olucam ben dün bütün gün ağrıdı o kadar adet sancısıydı ki zaten stresten kurtulmak için verdim 22 Kasım da transfer ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…