Sizin kan günününüz ne zamandıı. Benim de tarihim 20 Kasım da kan falan verdim bence var gibi sizinAmin inşallah ben biraz ümitsizliğe kapıldım ve kimyasaldan şüpheleniyorum dünkü çizgi daha koyu olduğu için
Yarın benim kan günüm ondan önce kan vermemi de yasakladı doktorum kafamız karışmasın dedi ama ben duramayıp idrar testi yaptım. Sizin için çok sevindim bu arada inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızSizin kan günününüz ne zamandıı. Benim de tarihim 20 Kasım da kan falan verdim bence var gibi sizin
Amin çok teşekkür ederim hepimiz alalım inşallah sizin de olumlu olsunYarın benim kan günüm ondan önce kan vermemi de yasakladı doktorum kafamız karışmasın dedi ama ben duramayıp idrar testi yaptım. Sizin için çok sevindim bu arada inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Gözünüz aydınKızlar merhaba ben de pozitifi aldım inşallah güzel ilerlerhepimiz kavuşalım, darısı tüm bekleyenlerin olsun duam bu amin
Ben normal kaset test yaptım daha güvenilir oluyorlar geneldeErken gebelik mi yapıyorsunuz yoksa normal test mi yapıyorsunuz nasıl oluyor
Hiç belirtin oldu mu canım veya şuan var mıAmin çok teşekkür ederim hepimiz alalım inşallah sizin de olumlu olsun
Ya çok sevindim bizlerde buraya bu mesajı yazabilelim inşallahhhhhKızlar merhaba ben de pozitifi aldım inşallah güzel ilerlerhepimiz kavuşalım, darısı tüm bekleyenlerin olsun duam bu amin
5. Gün embriyosu , 10. Gün 291 değerimGözünüz aydın
Transferin kaçıncı günü kaçla öğrendiniz 3. Günmü 5. Günmüydü embriyonuz
Sadece regl ağrısı oldu, 2 dk ya geçiyordu, sağ kasıkta bıçak sızısı oldu 5-6. Günler. Sonra geçti şu anda da yokHiç belirtin oldu mu canım veya şuan var mı
Maşallahh çok sevindim bizede dua edinKızlar benim 11. Günümdü bugün sonucum 1695 çıktı o kadar mutluyum ki Allahım bekleyen herkesi mutlu etsin kucaklarınız dolsun inşallah
hiç öle düşünmeyin bende bildiğiimden değilde intertren baktım biraz gün içindeki su içecekler falan etkiliyormuş idrarı bikaç saat bişey içmediğinizde yapın yada sabahAmin inşallah ben biraz ümitsizliğe kapıldım ve kimyasaldan şüpheleniyorum dünkü çizgi daha koyu olduğu için
Bencede var kaçıncı günündesinizEki Görüntüle 3680025 Ben çizgileri görüyorum ama sizcede varmı acaba yoksa öyle förmek istediğim içinmi
Evet çift çizgiler var transfer sonrası ne zaman yaptınız hayırlı olsunEki Görüntüle 3680025 Ben çizgileri görüyorum ama sizcede varmı acaba yoksa öyle förmek istediğim içinmi
22 kasımda transfer oldum 8 gün oluyor sanırımBencede var kaçıncı günündesiniz
Yok ilk defa cuma günü yaptım akşam üzeri sonra dayanamayıp cumartesi yaptım 2 ve bu sabah yaptım uyanır uyanmazArd arda mı yaptınız testi yani hepsi 8. Güne mi ait
Kızlar benim bugün T+8 kan verdim 113.64 hepinize çok dua ediyorum inanın kâğıdı aldım eşime arkadaşlarıma da versin Rabbim hepimizin yüzü gülsün dedim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?