19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Amin inşallah ben biraz ümitsizliğe kapıldım ve kimyasaldan şüpheleniyorum dünkü çizgi daha koyu olduğu için
Sizin kan günününüz ne zamandıı. Benim de tarihim 20 Kasım da kan falan verdim bence var gibi sizin

Sizin kan günününüz ne zamandıı. Benim de tarihim 20 Kasım da kan falan verdim bence var gibi sizin
Yarın benim kan günüm ondan önce kan vermemi de yasakladı doktorum kafamız karışmasın dedi ama ben duramayıp idrar testi yaptım. Sizin için çok sevindim bu arada inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Amin çok teşekkür ederim hepimiz alalım inşallah sizin de olumlu olsun

Kızlar merhaba ben de pozitifi aldım inşallah güzel ilerler hepimiz kavuşalım, darısı tüm bekleyenlerin olsun duam bu amin
Gözünüz aydın
Transferin kaçıncı günü kaçla öğrendiniz 3. Günmü 5. Günmüydü embriyonuz

Kızlar benim 11. Günümdü bugün sonucum 1695 çıktı o kadar mutluyum ki Allahım bekleyen herkesi mutlu etsin kucaklarınız dolsun inşallah
Maşallahh çok sevindim bizede dua edin
Amin inşallah ben biraz ümitsizliğe kapıldım ve kimyasaldan şüpheleniyorum dünkü çizgi daha koyu olduğu için
hiç öle düşünmeyin bende bildiğiimden değilde intertren baktım biraz gün içindeki su içecekler falan etkiliyormuş idrarı bikaç saat bişey içmediğinizde yapın yada sabah

Ben çizgileri görüyorum ama sizcede varmı acaba yoksa öyle förmek istediğim içinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…