Kendımce söyle düşündüm ıyı bı marka degılmıs aldanmam sonucuna kullanayımda evden çıksın gıtsın bariMoralinizi bozup etkileyecekse denemeyin derim ben
Girdim ama bişey yazmıyor orda canımE nabızda çıkmıyorsa bulunduğun ilin halk labaratuvar merkezine gir internetten canım orada çıkıyor genellikle mesela izmir halk laboratuvar merkezi yaz oradan bak bana hemşire demişti
valla bilemedim bendeBazen e nabıza geç düşüyor hastaneye gidip sorsanız mı acaba
Şansa bak yaaa. Sabaha kaldı desene. Beraber öğrencez sonuçlarimiziGirdim ama bişey yazmıyor orda canım
Çok merak ettim ya inşallah beklediğimiz bir sonuç olurGirdim ama bişey yazmıyor orda canım
Peki e nabızda ziyaretlerinde çıkıyor mu hastaneyr gittiğinGirdim ama bişey yazmıyor orda canım
Ben özelde yaptırdım o da e-devlete düşmediPeki e nabızda ziyaretlerinde çıkıyor mu hastaneyr gittiğin
Evet o çıkıyor normalde hemen düşer sisteme nerede kan versem anlayamadımPeki e nabızda ziyaretlerinde çıkıyor mu hastaneyr gittiğin
Evet sabah tekrar sağlık ocağına giderim çıkmazsaŞansa bak yaaa. Sabaha kaldı desene. Beraber öğrencez sonuçlarimizi
Bazen doktor sistemden bakmayınca E nabıza düşmüyor bana bir kaç kez denk geldi artık onaylıyorlar mı napiyorlar bilmiyorumEvet o çıkıyor normalde hemen düşer sisteme nerede kan versem anlayamadım
Sabah sağlık ocağına giderim artık insallah oradaki sonuc çıkarBazen doktor sistemden bakmayınca E nabıza düşmüyor bana bir kaç kez denk geldi artık onaylıyorlar mı napiyorlar bilmiyorum
Özel düşmüyor isterseniz arayın ya da hastanenin sayfasından bakınBen özelde yaptırdım o da e-devlete düşmedi
Ee orada tahlil kısmı yok mu acaba acil diye mi geç çıkıyor ama 4 5 saate anca çıkıyor normalde deEvet o çıkıyor normalde hemen düşer sisteme nerede kan versem anlayamadım
Şikayet varda hep yazmışlar sonuçlarım düşmüyor e nabıza diye sistemsel bi sorun var sanırımEe orada tahlil kısmı yok mu acaba acil diye mi geç çıkıyor ama 4 5 saate anca çıkıyor normalde de
Şimdi çok bekliyoruz ya düşmez ama inşallah olumlu bir sonuç alırsınŞikayet varda hep yazmışlar sonuçlarım düşmüyor e nabıza diye sistemsel bi sorun var sanırım
Adet ağrısından dolayı ümitli değilim bakalım hayırlısıŞimdi çok bekliyoruz ya düşmez ama inşallah olumlu bir sonuç alırsın
Ama ilaçları bırakmadıkça adet olunmuyor yani ağrılar belirter birbirine çok benziyor inşallah şaşırırsınAdet ağrısından dolayı ümitli değilim bakalım hayırlısı
insallahAma ilaçları bırakmadıkça adet olunmuyor yani ağrılar belirter birbirine çok benziyor inşallah şaşırırsın
Masallah adina vok sevindimKızlar merhaba ben de pozitifi aldım inşallah güzel ilerlerhepimiz kavuşalım, darısı tüm bekleyenlerin olsun duam bu amin
Ben baktım, medicananın kendi sayfasından mesaj geliyor zaten. Ama bugün de e-devlete düşmüş. Siz de bakın lütfenÖzel düşmüyor isterseniz arayın ya da hastanenin sayfasından bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?