Benim 3.gün transfer dahil bugün 9.günüm idrar yapmadım çünkü bundan önceki transferim 3 kere yaptım ve üçünde de çift çizgi çıktı kanda negatif oldu bu sefer kan vermek istiyorum ama sabırsızlanıyorum şimdi çıkmaz diyorlar ama bilmiyorum5.gün embriyosu 25 kasımda transfer oldum t+5 yani
Valla bende yapmıcaktım eşimde istedi diye yaptım ama inşallah sonucu güzel olurBenim 3.gün transfer dahil bugün 9.günüm idrar yapmadım çünkü bundan önceki transferim 3 kere yaptım ve üçünde de çift çizgi çıktı kanda negatif oldu bu sefer kan vermek istiyorum ama sabırsızlanıyorum şimdi
Benim 3.gün transfer dahil bugün 9.günüm idrar yapmadım çünkü bundan önceki transferim 3 kere yaptım ve üçünde de çift çizgi çıktı kanda negatif oldu bu sefer kan vermek istiyorum ama sabırsızlanıyorum şimdi çıkmaz diyorlar ama bilmiyorum
Bunu bende araştırıyorum3.gün embriyosunda en erken kanda ne zaman gözükür kızlar
Ben de 21 kasımda olmuştum bugün kanda pozitifi gördümBunu bende araştırıyorum
Transfer +9 da pozitif se kanda çıkmış
Transfer gününü saymadan üzerine 9 gün ekleyeceksiniz
Gözünüz aydınBen de 21 kasımda olmuştum bugün kanda pozitifi gördüm
5. Gün 180 ile ögrendikGözünüz aydın
3. Gün embriyo.mysu 5 mi
Ve kaçla öğrendiniz acaba sağlıkla artsın inşallah
5. Gün 9 gün sonra çıkıyor da 3. Gün çıkıyor mu o kısımdan emin değilim5. Gün 180 ile ögrendik
Gözünüz aydın5. Gün 180 ile ögrendik
Gözün aydın hayırlı olsunnnnBen de 21 kasımda olmuştum bugün kanda pozitifi gördüm
Ebru hayırlı haberlerini bekliyorum ilk biz konuştuk seninle hatırlıyorsun dimi sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim izin verirse bende seni tebrik edicemGözünüz aydınbelirtileriniz nelerdi
Benim kasık ağrısı adet olacakmışım gibi ağrım vardı ve de sık idrar ama sıvı da tüketiyordum yani ondan tam emin değilim. Ümitli değildim açıkçası ağrılardan sonraGözünüz aydınbelirtileriniz nelerdi
Çok teşekkürlerGözün aydın hayırlı olsunnnn
İnşallahhValla bende yapmıcaktım eşimde istedi diye yaptım ama inşallah sonucu güzel olur
Zaten bugün transfer günümle 9 yani yarından itibaren yapabilirim salıya bekleyeceğim bu gidişle beklemek çok zorBunu bende araştırıyorum
Transfer +9 da pozitif se kanda çıkmış
Transfer gününü saymadan üzerine 9 gün ekleyeceksiniz
Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden. Hayırla sağlıkla kucağına al bebeğini insallahh. Sabah kan vereceğim, nasipse pozitiftir inşallahEbru hayırlı haberlerini bekliyorum ilk biz konuştuk seninle hatırlıyorsun dimi sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim izin verirse bende seni tebrik edicem
Çok sevindim sizin adınıza. Çok güzel bir hamilelik süreciniz olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim kasık ağrısı adet olacakmışım gibi ağrım vardı ve de sık idrar ama sıvı da tüketiyordum yani ondan tam emin değilim. Ümitli değildim açıkçası ağrılardan sonraben de sizin yorumlarınızı okumuştum dün. Allah bekleyen herkese güzel haber almayı nasip etsin.
Kesinlikle çıkar. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum. Ben de kan vereceğim sabah. Sonucu söylerim inşallahKızlar bende salıyı bekleyemeyecegim yarın sabah ilk idrarla yapacağım çok heyecanlıyım t+8 oluyor çıkar herhalde varsa
Devlette 3 saate çıkıyor neredeyse bildiğim kadarıylakızlar baya bi saat gecti kan verdim acilde ama sisteme düşmüyor ya sizin hemen mi düştü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?