Negatif canım ya baya üzüldüm. Eşim diyor erken vs ama ben umudumu kaybettim 0 da olmaz yaniSonuç ne çıktı
Yine de doktorunuzun dediği süreye kadar ilaçlarınızı bırakmayın çok oluyor böyle geç döllenme vs hakkınızda hayırlısı olan kolaylıkla olsun inşallah üzülmeyinNegatif canım ya baya üzüldüm. Eşim diyor erken vs ama ben umudumu kaybettim 0 da olmaz yani
Günaydın kan vermeye gideceğim, dua eder misiniz benim için
Rabbim hayırlısıyla nasip etsinn
Sağol canımYine de doktorunuzun dediği süreye kadar ilaçlarınızı bırakmayın çok oluyor böyle geç döllenme vs hakkınızda hayırlısı olan kolaylıkla olsun inşallah üzülmeyin
Benim 180 idi pozitifi görmüştüm dünSonucunuz nedir peki ? Ben salı günü test vereceğim
3.gün embriyosu amaKız ver zaten cok rahat cıkar
Benim de 3 . Gün t+9 da vericem . Takip ettiğim kişiler de pozitifse 20 ve 70 arasında değer çıkmış3.gün embriyosu ama
Hadi inşallah pozitif görürüz verdim şimdi benBenim de 3 . Gün t+9 da vericem . Takip ettiğim kişiler de pozitifse 20 ve 70 arasında değer çıkmış
Hala çıkmadı sonuç
Ya valla normalde su gibi geçer zaman böyle zamanlarda geçmez bende iş çıkışı vermeye gidicem yükselme var mı diye işe odaklanamıyorumHala çıkmadı sonuç
Sabahtandir gözüm telefonda. Hani bi sonuç çıksa da rahatlasam artık her ne çıkacaksaYa valla normalde su gibi geçer zaman böyle zamanlarda geçmez bende iş çıkışı vermeye gidicem yükselme var mı diye işe odaklanamıyorum
Siz kaçıncı günde test verdiniz inşallah pozitiftirSabahtandir gözüm telefonda. Hani bi sonuç çıksa da rahatlasam artık her ne çıkacaksa
İnşallah teşekkür ederim 9. Gün bugünSiz kaçıncı günde test verdiniz inşallah pozitiftir
Ben de heyecanlandım inşallah pozitiftirİnşallah teşekkür ederim 9. Gün bugün
5. Gün embriyosu
Hiç bişeye bakamıyorsun di mi tüm aklın sonuçtaSabahtandir gözüm telefonda. Hani bi sonuç çıksa da rahatlasam artık her ne çıkacaksa
İnşallahhBen de heyecanlandım inşallah pozitiftir
Malesef ya sabahtandir sonuç bekliyorum. Belirsizlik bitsin bir an önceHiç bişeye bakamıyorsun di mi tüm aklın sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?