19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Negatif canım ya baya üzüldüm. Eşim diyor erken vs ama ben umudumu kaybettim 0 da olmaz yani
Yine de doktorunuzun dediği süreye kadar ilaçlarınızı bırakmayın çok oluyor böyle geç döllenme vs hakkınızda hayırlısı olan kolaylıkla olsun inşallah üzülmeyin

Yine de doktorunuzun dediği süreye kadar ilaçlarınızı bırakmayın çok oluyor böyle geç döllenme vs hakkınızda hayırlısı olan kolaylıkla olsun inşallah üzülmeyin
Sağol canım şimdi konuştum zaten 0.0 nasıl çıkar diyorlar hani 0.5 bir vs olmalı 0.0 çok düşük ihtimal labaratuvarda sorun olabilir dedi test gununu bekle. Ayrıca negatif bile çıksa iki gün sonra tekrar istiyormuş doktor emin olmak için

Ben t+4 deyim daha. 5. Gün embriyosu kasık ağrısı var sadece başka belirtim yok. Bir de bu sabah uyanınca aşırı gerinmem oldu vücudum kasılmıştı sanki ya da psikolojikmen öyle oldu bilmiyorum kendimi hep öyle buluyordum bir zararı yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…