Teşekkür ederim aldım bende yola çıkmadanBana özellikle söylediler transfer sabahı fitili almam gerektiğini. Hatta almazsam transferin iptal olacağını dahi söylediler. Fitil konusu özellikle önemli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim aldım bende yola çıkmadanBana özellikle söylediler transfer sabahı fitili almam gerektiğini. Hatta almazsam transferin iptal olacağını dahi söylediler. Fitil konusu özellikle önemli.
Allah yardımcınız olsun, her şey su gibi ilerlesin inşallahTeşekkür ederim aldım bende yola çıkmadan![]()
Merhaba daha çok erken ama bir hissiniz var mı sancı lekelenme ağrı gibiMerhabalar, bende Şişli memorial’dayım ve yarın transferim olacak inşallahbende doğal siklusda hazırlık yapıldı, embriyoma da pgt yapıldı 1 tane 5.gün 5A kalite embriyom sağlıklı geldi onu transfer edecekler. Sizlere birşey soracağım sizin transferinizi kendi doktorunuz mu yapacak veya yaptı. ben normalde bütün süreçte kendi doktorumla ilerledim taa ki embriyonun büyümesini takip etmek için çok sık gitmeye başlayınca başka doktorlara da randevu verdiler ve transferimi de başka doktor yapacak sizin süreciniz nasıl sizde de bu şekilde mi ilerlendi bilgi verirseniz sevinirim
![]()
Merhaba, arada kasık ağrım oluyor adet öncesi kasık ağrısı gibi ama onun dışında bir belirti veya lekelenmem yok şuanMerhaba daha çok erken ama bir hissiniz var mı sancı lekelenme ağrı gibi
Hayırlı olsunnnBir saat önce transfer olduminşallah güzel haberler alırız
Lavaboya ne kadar süre sonra gittiniz
Hayırlı olsun bende 20 dk sonra gittimBir saat önce transfer olduminşallah güzel haberler alırız
Lavaboya ne kadar süre sonra gittiniz
Teşekkür ederimmHayırlı olsunnn
Yarım saat sonra gittim ben
TeşekkürlerHayırlı olsun bende 20 dk sonra gittim
Merhaba, arada kasık ağrım oluyor adet öncesi kasık ağrısı gibi ama onun dışında bir belirti veya lekelenmem .
Benim de dün akşam 4 ten beridir belim ağrıyorKızlar nasılsınız benim t+5 bugün.
Dün akşam ve ara ara regl ağrısı gibi ağrı yaşadım. Sizlerde belirti var mııı
Transferin 5. Günü kan verdim dayanamayıp :) korkarak verdim bu arada 6.94 çıktı değerim 0.5 üzeri gebelik demekmis ama inşallah bilmiyorum asıl cuma günü kan günümKızlar nasılsınız benim t+5 bugün.
Dün akşam ve ara ara regl ağrısı gibi ağrı yaşadım. Sizlerde belirti var mııı
İnşallah giderek artar canımTransferin 5. Günü kan verdim dayanamayıp :) korkarak verdim bu arada 6.94 çıktı değerim 0.5 üzeri gebelik demekmis ama inşallah bilmiyorum asıl cuma günü kan günüm
Ay çok erken vermişsin yaaa beklicen inşallahTransferin 5. Günü kan verdim dayanamayıp :) korkarak verdim bu arada 6.94 çıktı değerim 0.5 üzeri gebelik demekmis ama inşallah bilmiyorum asıl cuma günü kan günüm
Yaa ben cesaret edemiyorum negatif çıkarsa cok üzülürüm diye. Helal olsun vallaTransferin 5. Günü kan verdim dayanamayıp :) korkarak verdim bu arada 6.94 çıktı değerim 0.5 üzeri gebelik demekmis ama inşallah bilmiyorum asıl cuma günü kan günüm