• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Sadece 2 kere muayene oldum adetle ilaçlara başlamıştım rahim kalınlığına göre sanırım
Bence şuan bunları hiç düşünme olumsuza yorma sonuçta bu şekilde yapılıp tutan hastaları varsa bir bildikleri vardır.

Ben rapor aldım iş zor gelır çalışamam dedım ama evde beklemekte zormuş zaman gecmıyo kasıklarım ve belımın yanları agrıyo ben 6 aralıkta kandan bakıcakmışım
Hayırlı olsun öncelikle bende yıllık izin almıştım bugün son günüm işe gitmeyi iple çekiyorum desem yeridir.İster istemez düşünüyor insan ilaçların etkisi hep ağrılar inşallah daha güzel sebebi vardır da onca stres bekleme heyecan yerini mutluluğa bırakır valla şu anları yaşıyor olabilmek bile güzel aslında bu ihtimali yaşayamamk daha kötü

Hayırlı olsun öncelikle bende yıllık izin almıştım bugün son günüm işe gitmeyi iple çekiyorum desem yeridir.İster istemez düşünüyor insan ilaçların etkisi hep ağrılar inşallah daha güzel sebebi vardır da onca stres bekleme heyecan yerini mutluluğa bırakır valla şu anları yaşıyor olabilmek bile güzel aslında bu ihtimali yaşayamamk daha kötü
Sizede Hayrlı olsun sızın test ne zaman yapılıcak

Back
X