Sadece 2 kere muayene oldum adetle ilaçlara başlamıştım rahim kalınlığına göre sanırımNeye göre transfere çağırdılar ki vardır bir bildikleri bence öyle düşünmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece 2 kere muayene oldum adetle ilaçlara başlamıştım rahim kalınlığına göre sanırımNeye göre transfere çağırdılar ki vardır bir bildikleri bence öyle düşünmeyin.
Bence şuan bunları hiç düşünme olumsuza yorma sonuçta bu şekilde yapılıp tutan hastaları varsa bir bildikleri vardır.Sadece 2 kere muayene oldum adetle ilaçlara başlamıştım rahim kalınlığına göre sanırım
Aynen zaten artık yapacak bişeyim yok insallah güzel sonuçlar alırızBence şuan bunları hiç düşünme olumsuza yorma sonuçta bu şekilde yapılıp tutan hastaları varsa bir bildikleri vardır.
Amin inşallah sabırla bekliyoruzAynen zaten artık yapacak bişeyim yok insallah güzel sonuçlar alırız![]()
Merhabalar hanımlar bende 25 kasımda transfer oldum buraya geldim okudum yazdıklarınızı hepımıze bol şans ve hayrlısını dılıyorum yazmak ıstedım
İnşallah hoşgeldinizMerhabalar hanımlar bende 25 kasımda transfer oldum buraya geldim okudum yazdıklarınızı hepımıze bol şans ve hayrlısını dılıyorum yazmak ıstedım
İnşallah hoş geldinizzMerhabalar hanımlar bende 25 kasımda transfer oldum buraya geldim okudum yazdıklarınızı hepımıze bol şans ve hayrlısını dılıyorum yazmak ıstedım
Ağrı belirtin var mı hiccİnşallah hoşgeldiniz![]()
Ben rapor aldım iş zor gelır çalışamam dedım ama evde beklemekte zormuş zaman gecmıyo kasıklarım ve belımın yanları agrıyo ben 6 aralıkta kandan bakıcakmışımİnşallah hoşgeldiniz![]()
Hayırlı olsun öncelikle bende yıllık izin almıştım bugün son günüm işe gitmeyi iple çekiyorum desem yeridir.İster istemez düşünüyor insan ilaçların etkisi hep ağrılar inşallah daha güzel sebebi vardır da onca stres bekleme heyecan yerini mutluluğa bırakır valla şu anları yaşıyor olabilmek bile güzel aslında bu ihtimali yaşayamamk daha kötüBen rapor aldım iş zor gelır çalışamam dedım ama evde beklemekte zormuş zaman gecmıyo kasıklarım ve belımın yanları agrıyo ben 6 aralıkta kandan bakıcakmışım
ya bende agrımıyor diye acaba mı diye düşündüm valla allakbullak oldukAğrı belirtin var mı hicc
Benim yine belim agrimaya başladı baya bi.
Olmadi mi acaba diye üzülmeye başladım artık![]()
Hissizlik daha normal benceya bende agrımıyor diye acaba mı diye düşündüm valla allakbullak olduk
Bence tam tersi ya. Bi şey hissetmek daha güzel olurHissizlik daha normal bence
Ağrı olunca adet mi olacak şüphesi oluyor![]()
Sanmıyorum ya benim döngüme henüz var çünkü reglimde düzenlidir normalde sizinde varsa eğer endişe etmenize gerek yokHissizlik daha normal bence
Ağrı olunca adet mi olacak şüphesi oluyor![]()
Yani bencede psikolojik olarak en azından daha güzelBence tam tersi ya. Bi şey hissetmek daha güzel olur![]()
Yarın da sabredicem, ertesi gün kana gidicem valla göreyimm geçsinYani bencede psikolojik olarak en azından daha güzel
Valla bende Cuma vericem ama bi yanımda bu ümitli halim devam etsin istiyor.İki türlü de zor.Yarın da sabredicem, ertesi gün kana gidicem valla göreyimm geçsin![]()
Ay çok heyecanlı vallaYarın da sabredicem, ertesi gün kana gidicem valla göreyimm geçsin![]()
Sizede Hayrlı olsun sızın test ne zaman yapılıcakHayırlı olsun öncelikle bende yıllık izin almıştım bugün son günüm işe gitmeyi iple çekiyorum desem yeridir.İster istemez düşünüyor insan ilaçların etkisi hep ağrılar inşallah daha güzel sebebi vardır da onca stres bekleme heyecan yerini mutluluğa bırakır valla şu anları yaşıyor olabilmek bile güzel aslında bu ihtimali yaşayamamk daha kötü
Pardon burda yazmışsınz hayrlısı ve guzelı olsun hepımızın hakkındaValla bende Cuma vericem ama bi yanımda bu ümitli halim devam etsin istiyor.İki türlü de zor.