• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Benımde aklımda bu hep soru işaretidir bilirmisinz çünkü dıyorum madem 3. Ve 6. Günler arası tutuyorsa ozamn neden 1.ve 2. Günler dıkkat edın dıyolar
Bencede öyle bana doktorum hatta bugün dikkat et ama yatöana gerek yok yarından itibarende normal hayatına dön sadece 10 kilodan fazla ağır taşıma dedi.

Bilmiyorum benim ilk transferim okuyorum herkes yazmış bel ağrısı miğde bulantısı bende hiçbirşey yok
Gebelik belirtileri 6. Haftadan sonra yani daha doğrusu bebeğin kalp atışları duyulduktan sonra başlıyor ben oğlumun kalp atışını 6+1 de duydum ve o gün başlamıştı mide bulantısı vs başlamıştı

İnsan istemsiz arıyor olmaması negatif mi diye düşündürüyor çok tuhaf bir his ya:(
Biliyorum zor ama düşünmemeye çalışın lütfen kafanızı başka şeylerle meşgul edin alacak nefesi varsa tutunacak olmayacaksa yapacak birşey yok bol bol dua edip bekleyeceğiz☺

İnsan istemsiz arıyor olmaması negatif mi diye düşündürüyor çok tuhaf bir his ya:(
Benim belim ağrıyor alt karında hafif bir ağrı var ben de acaba olmadi mi diye düşünüyorum. Yani belirti olsa dert olmasa dert. Hangisi daha iyi bilemiyorum 😇

Bende 20 kasımda transfer oldum ayın 1 test istedi ama meraktan ölecemmm

Ben 19unda oldum hiç bir belirti yok senin daha çok yeni
Bende 24 oldum hiç belirti yok
Benim belim ağrıyor alt karında hafif bir ağrı var ben de acaba olmadi mi diye düşünüyorum. Yani belirti olsa dert olmasa dert. Hangisi daha iyi bilemiyorum 😇
ben doğal yolla belki olır diye düşündüğümüz zaman klomen tedavisi görmüştüm sonra kimyasal gebeliğimdeki gibi bütün belirtileri yaşamıştım çok heyecanlanmıştım şimdi gelen ağrışar falan hepsi ilaçtan biliyorum o da yorucu oluyor işte🥹🥹

Back
X