• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Merhabalar, transfer + 8. günüm bugün yarın teste gideceğim. Bugüne kadar hiç belirtim yoktu neredeyse ama bugün çok belirgin şekilde adet olacakmışım gibi kasık bel ağrım başladı daha önceki transferlerimde bu ağrılar olmaya başladımı kanamam olmaya başlıyordu şuan birşey yok umarım olmaz normaldir bu belirtiler🙄

Ya kızlar ben gerçekten hiç dikkat edemiyorum biliyorum herşey Rabbim'den olacaksa her türlü olacak ama oğluö sürekli yere birşeyler düşürüyo bu yüzden sık sık eğilip kalkıyorum, ne bilim oyun oynamak için yere oturup kalkıyorum, gece defalarca uyanıyor yatağa sürekli inip çıkıyorum, yemeğidir, tuvalet ihtiyacıdır derken hiç dikkat edemiyorum çok modumu düşürüyor bu durum ☹️

Benim. 8.günüm idrar yaptım negatif maalesef kalanlara başarılar kızlar ben elendim

Merhabalar, transfer + 8. günüm bugün yarın teste gideceğim. Bugüne kadar hiç belirtim yoktu neredeyse ama bugün çok belirgin şekilde adet olacakmışım gibi kasık bel ağrım başladı daha önceki transferlerimde bu ağrılar olmaya başladımı kanamam olmaya başlıyordu şuan birşey yok umarım olmaz normaldir bu belirtiler🙄
Belirtilerin hiçbiri pozitif ya da negatif anlamı taşımıyor. Ne yaparsak yapalım durum böyle. En net sonuç kan testi. Üzülme bos yere. Allah kerim inşallah pozitif olacak hayırlısıyla

Back
X