Ne demek rica ederim, inşallah bütüün streslerin son bulur kavuşursun bebeğineEn iyisi başka bir doktora danışmak sanırımteşekkür ederim ilginiz için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek rica ederim, inşallah bütüün streslerin son bulur kavuşursun bebeğineEn iyisi başka bir doktora danışmak sanırımteşekkür ederim ilginiz için
Ahhh inşallah allahım amin isteyen herkesNe demek rica ederim, inşallah bütüün streslerin son bulur kavuşursun bebeğine![]()
Sabredebilirseniz ne ala ben şuan bile zor duruyorum pazartesi yada salı yapsammı diye düşünüyorum☺Benim de 4 Aralık ama ben 5 Aralık sabahı gidicem, eger olumsuz birsey olmazsa daha rahat giderim diye düsündüm
Kaçıncı gün embriyosuBenim. 8.günüm idrar yaptım negatif maalesef kalanlara başarılar kızlar ben elendim
Canım hayırlı olsun katlanarak devam etsin inşallh çok sevindim allah analı babalı büyütsünEvet çıktı 308.24 elim ayağım tutmuyor işe gidicem vardiyaya bide
5.gün çift transferdi glue de yaptık bide nasıl olmadı aklım almıyorKaçıncı gün embriyosu
Nasipten öteye yol gitmiyor yine gününde bir test verin bence5.gün çift transferdi glue de yaptık bide nasıl olmadı aklım almıyor
Canım kan ver mutlaka ona göre ilerle 6.gün tutunsa önce kana geçer sonra idrara zaten5.gün çift transferdi glue de yaptık bide nasıl olmadı aklım almıyor
Olmamıştır bence ama yarın yine test yaparımCanım kan ver mutlaka ona göre ilerle 6.gün tutunsa önce kana geçer sonra idrara zaten
En azından için daha rahat eder canım rabbim hakkında hayırlısını ve en güzelini nasip etsin inşallahOlmamıştır bence ama yarın yine test yaparım
Belirtilerin hiçbiri pozitif ya da negatif anlamı taşımıyor. Ne yaparsak yapalım durum böyle. En net sonuç kan testi. Üzülme bos yere. Allah kerim inşallah pozitif olacak hayırlısıylaMerhabalar, transfer + 8. günüm bugün yarın teste gideceğim. Bugüne kadar hiç belirtim yoktu neredeyse ama bugün çok belirgin şekilde adet olacakmışım gibi kasık bel ağrım başladı daha önceki transferlerimde bu ağrılar olmaya başladımı kanamam olmaya başlıyordu şuan birşey yok umarım olmaz normaldir bu belirtiler![]()
Bellli olmaz isterseniz kan verin. İster istemez burda yazılanmarla karşılaştırıyoruz ama sonuçta herkesin ilerlemesi farklıOlmamıştır bence ama yarın yine test yaparım
Transferin 7. Günündryim bendeMerhaba adetin kaçıncı günü öyle çıkmış ve şu an hangi süreçtesizni![]()
Tüp bebek süreci gecirdim ben hayırlısyla tranferden sonra 10.günde kan testti verdimMerhaba adetin kaçıncı günü öyle çıkmış ve şu an hangi süreçtesizni![]()
Anladım güzel sonuçlar alırsınız inşallah bahsettiğiniz değer adetin ikinci günü mü çıkmış benim e2 yüksek çıktı da transfer olup olmamakta kararsızımTransferin 7. Günündryim bende
Evet e2 hormonum ölçüldü 107idi sanırımMerhaba hayırlı olsun bir de size sorayımadet döneminde e2 hormonunuz ölçüldü mü acaba kaç çıktı