Normaldir inşallah böyle olmasıİnşallah canım ya her yerim ağrıyo benim kasıklarda pek bi şey yok gerçi arada bi sızlama girip çıkıyo o kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normaldir inşallah böyle olmasıİnşallah canım ya her yerim ağrıyo benim kasıklarda pek bi şey yok gerçi arada bi sızlama girip çıkıyo o kadar
İnsallahEvet ptesi yine vereceğim bakalım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım yaNormaldir inşallah böyle olması
Hayırlısı olsun hakkınızda inşaAllah en kısa sürede nasip olurHayır negatif
Kızlar ben transfer+4 teyım adet olucak gbı sancım oluyo tedırgın ve mutsuz oluyprumBenimde 5 gün bitiyor bir belirti hissetmiyorum gayet iyiyimbende pazartesi test yapmak isterdim ama çatlatma iğnesinden dolayı en erken 10. Günü beklicem
Genelde bunu hissettip pozitif gören çok ama bence güzel belirtilerKızlar ben transfer+4 teyım adet olucak gbı sancım oluyo tedırgın ve mutsuz oluyprum
7. Günden sesleniyorum. O ağrı bende 6. Gün başladı sonra geçti. Arada hafif sızı geliyorKızlar ben transfer+4 teyım adet olucak gbı sancım oluyo tedırgın ve mutsuz oluyprum
Hayrlısı olsun hakkımızda içerde ne oluyo ah bı gorebılsek hıslerle anlamaya çalışıyoruz çok zor beklemek7. Günden sesleniyorum. O ağrı bende 6. Gün başladı sonra geçti. Arada hafif sızı geliyor![]()
5 gün embriyosu idiGözünüz aydın hayırlı olsun bebişiniz
Transferiniz 3. Mü 5. Günmüydü acaba
Belirsizlik zor ama bir yandan Umut devam ediyor. Dua ediyoruzHayrlısı olsun hakkımızda içerde ne oluyo ah bı gorebılsek hıslerle anlamaya çalışıyoruz çok zor beklemek
Hayırlı olsun çok sevindimKızlar merhaba ben de pozitifi aldım inşallah güzel ilerlerhepimiz kavuşalım, darısı tüm bekleyenlerin olsun duam bu amin
![]()
Yaa çok sevindim değerin kaç geldi.Amün inşallah emeklerimizin karşılığıını alırıZKızlar merhaba ben de pozitifi aldım inşallah güzel ilerlerhepimiz kavuşalım, darısı tüm bekleyenlerin olsun duam bu amin
![]()
10. Gün 290 geldi iyi sanırım diye düşündüm amin çok emek veriyoruz hepimizin yüzü gülsünYaa çok sevindim değerin kaç geldi.Amün inşallah emeklerimizin karşılığıını alırıZ
Geçen gün kan vereceğim dedin bir daha yorum göremedim. Ya çok mutlu oldum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah10. Gün 290 geldi iyi sanırım diye düşündüm amin çok emek veriyoruz hepimizin yüzü gülsün![]()
20 kasımda transfer oldum. Ertesi gün bir daha yaptım bu arada çizgi daha koyu çıktı, bugün tekrar yaptım bu sefer de düne göre silik çıktı hepsi aynı marka bu arada. Çok canım sıkıldı sevinçle test tarihimi bekliyordum umarım kötü bir anlamı yoktur test ölçememiştirEvet görünüyor maşallah ne saman transfer olmıltunuz
Benimde öle oldu bu sanah yıne yaptım silik çıktı çok şükür kutudaki taraf en son yaptığım Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah20 kasımda transfer oldum. Ertesi gün bir daha yaptım bu arada çizgi daha koyu çıktı, bugün tekrar yaptım bu sefer de düne göre silik çıktı hepsi aynı marka bu arada. Çok canım sıkıldı sevinçle test tarihimi bekliyordum umarım kötü bir anlamı yoktur test ölçememiştir![]()
Amin inşallah ben biraz ümitsizliğe kapıldım ve kimyasaldan şüpheleniyorum dünkü çizgi daha koyu olduğu içinBenimde öle oldu bu sanah yıne yaptım silik çıktı çok şükür kutudaki taraf en son yaptığım Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah![]()
Yaa hayırlı olsun10. Gün 290 geldi iyi sanırım diye düşündüm amin çok emek veriyoruz hepimizin yüzü gülsün![]()