- 27 Ekim 2025
- 43
- 25
- 3
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendeki sabırda kimsede yok heralde ne idrar testi yaptım nede erkenden kan verdimNormalde test günüm Salıydı 2 Aralık
Yaa lütfen kan ver artık çok merak ediyorum sonucunuBendeki sabırda kimsede yok heralde ne idrar testi yaptım nede erkenden kan verdimiçim içimi yiye yiye oturdum bekliyorum
![]()
Benim de 22 KasımHiç olumsuz düşünme canım bende kesin dedim tutmadı adet olucam ben dün bütün gün ağrıdı o kadar adet sancısıydı ki zaten stresten kurtulmak için verdim 22 Kasım da transfer ben
Vericem vericem bugünYaa lütfen kan ver artık çok merak ediyorum sonucunu![]()
Oy maşallah gözünüz aydinKızlar benim 11. Günümdü bugün sonucum 1695 çıktı o kadar mutluyum ki Allahım bekleyen herkesi mutlu etsin kucaklarınız dolsun inşallah![]()
Canım moralini bozma belki bişey yoktur çok okumuştum kahverengiyse tutunma kanamasdır diye içini ferah tutPozitif alanlara şimdiden Hayrlı olsun ya bugün bende kahverengi akıntıyla başlayan pembe akıntı oluyor doktora yazdım ama dönüş olmadı kasık ağrım da var değerim 300 dü yine mi olmadı acaba Moralim çok bozuldu
Canım bende ufacık bir umut öyle düşünüyorum inşallah öyle olur tutunur banaCanım moralini bozma belki bişey yoktur çok okumuştum kahverengiyse tutunma kanamasdır diye içini ferah tut
Bu kadar erken yapıp kendinizi üzülüyorsunuz. Bekleyin lütfen bende 24 kasında transfer oldum 5. Gün embirio ilk denemem ama test yapmadım 10. Günü bekliyorumKızlar benimde ilk tüp bebek denemem 6. Gün embriyosu. 25 kasımda transfer oldum bugün 5. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bütün ümidim gitti benim durumumda olan var mı
Yani bu kadar erken yapıp kendinizi üzmeye ne gerek var. Doktorlar boşuna gün vermiyorlar sonuçta bize lütfen biraz daha sabır. Ümitsizliğe yer yok hemde daha ilk denemeniz sabırla beklemelisinizKızlar benimde ilk tüp bebek denemem 6. Gün embriyosu. 25 kasımda transfer oldum bugün 5. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bütün ümidim gitti benim durumumda olan var mı
İnşallah canımCanım bende ufacık bir umut öyle düşünüyorum inşallah öyle olur tutunur bana
Dayanamadım malesef. Ama çok pişman oldum test yaptıktan sonra çok modum düştüBu kadar erken yapıp kendinizi üzülüyorsunuz. Bekleyin lütfen bende 24 kasında transfer oldum 5. Gün embirio ilk denemem ama test yapmadım 10. Günü bekliyorum
Canım ben 4.gün yapmıştı negatifti 5.günde çok erken önce kana en son idrara karışıyor zaten 3-4-5 tutunma günleri zatenKızlar benimde ilk tüp bebek denemem 6. Gün embriyosu. 25 kasımda transfer oldum bugün 5. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bütün ümidim gitti benim durumumda olan var mı
Hayırlı haberlerle gel inşallah dua ediyorum senin içinVericem vericem bugün![]()
Aminn Allah razı olsun çok teşekkür ederimOy maşallah gözünüz aydinçift embriyo transferiydi sanırım ikisi de tutmuş görünüyor sonuca göre
benim 11 .günden itibaren iki günde bir sirasiyla 333-986-2305 olarak arttı tek mi ikiz mi diye düşünürken senin sonucu görünce bizim ki tek mi dedim
salı günü kese görmeye gidince inşallah belli olacak .. İnşallah güzel artıslar olur senin için de
![]()
Kesinlikle olumsuz düşünmeyin daha çok erken belki yeni tutundu kana bile yeni karışmıştır idrarda çıkmaması normalDayanamadım malesef. Ama çok pişman oldum test yaptıktan sonra çok modum düştü![]()
Canım bende 25 kasımda oldum 5. Gün embrıyosu ne ıdrar ne kanda bakmadım daha sen bıraz erken bakmışsın bu sekılde moralını bozma dur zamanımızı bekleyelim ben cuma ıdrarda bakarım cumartesi kan tahlılu günüm zatenKızlar benimde ilk tüp bebek denemem 6. Gün embriyosu. 25 kasımda transfer oldum bugün 5. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bütün ümidim gitti benim durumumda olan var mı
İnşallah olumlu sonuçlar alıp bebeğimizi kucağınıza alırızCanım bende 25 kasımda oldum 5. Gün embrıyosu ne ıdrar ne kanda bakmadım daha sen bıraz erken bakmışsın bu sekılde moralını bozma dur zamanımızı bekleyelim ben cuma ıdrarda bakarım cumartesi kan tahlılu günüm zaten