- 27 Ekim 2025
- 71
- 45
- 3
- 33
Gözün aydın canım sıra kalbinde Allahım izni ileDoktordan geldim şimdi kese var ve içi de dolu kızlar 17 sinde tekrar bakılacak akıntıyı sordum şuan temiz kanama alanı yok dedi yine gelirse coraspirin bırakırız dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım sıra kalbinde Allahım izni ileDoktordan geldim şimdi kese var ve içi de dolu kızlar 17 sinde tekrar bakılacak akıntıyı sordum şuan temiz kanama alanı yok dedi yine gelirse coraspirin bırakırız dedi
İnşaAllah canım şimdi bekleki geçsin 1 haftaEvet doğru. Geçen hafta doktor da söyledi aslında iki hafta sonraya çağırılır ama senin değerin düşük başladığı için erken çağırıyoruz dedi
Daha iyi en azından iki defa stres yaşamamış olursun hep kese hem kalp atışı görülür![]()
Aslında böyle daha iyi iki kez stres olmuyoruz tek seferde ikisinide görüyoruz ☺Bence de doktorun öyle yapmış canım. Çünkü bana 1 hafta sonra kese dedi, gittim, şimdi de 9 gün sonraya verdi![]()
5+4 evet yolk saç görünüyor yuvarlak bşey haftaya tekrar bakılacak inşallah kalp atışını duyarızHayırlı olsun canım ne kadarlıksın içi dolu derkennn yolk falan mı gördü. Benim içinde beyazlık vardı sadece
Dualarla beklicez onu daİnşaAllah canım şimdi bekleki geçsin 1 hafta![]()
Amin inşallah hepimize dua ediyorum Rabbim yüzümüzü güldürsün Ağustos anneleri olalım hepimizGözün aydın canım sıra kalbinde Allahım izni ile![]()
Ben de gittiğim de 5+4 olacak5+4 evet yolk saç görünüyor yuvarlak bşey haftaya tekrar bakılacak inşallah kalp atışını duyarız
Ay evet ya o gruba terfi edelim o zaman bambaşka şeyler konuşuruzAmin inşallah hepimize dua ediyorum Rabbim yüzümüzü güldürsün Ağustos anneleri olalım hepimiz![]()
Hayırlı olsunnn. Kaç geldi değerinKızlar benimde geldi sonucum doktor haftaya perşembeye verdi randevu![]()
Aminn aminn 1786 geldiHayırlı olsunnn. Kaç geldi değerin
Haftaya hem kese hem kalp atışı görülür inşallah![]()
Masallahh çok güzelAminn aminn 1786 geldi![]()
Transferden 5 gün önce başladım. Sonrasında da 5 gün mg azaltarak kullandım bıraktımKızlar bana prednolü bıraktırdı doktorum size de bıraktırdı mı
Bana ilk 5 gün tam sonraki 5 gün yarım kullanacaksın dedi T+4 teyim yarın bitecek benim deKızlar bana prednolü bıraktırdı doktorum size de bıraktırdı mı
Ayyy maşallah Allah’ım tamamına erdirsin inşallahAminn aminn 1786 geldi![]()
5. Gün embriyosu tek transfer yapıldıAyyy maşallah Allah’ım tamamına erdirsin inşallahkaçıncı gün çift embriyo mu
Bana sadece transferden 5 gün önce kullandırdıKızlar bana prednolü bıraktırdı doktorum size de bıraktırdı mı
Banada bıraktırdıKızlar bana prednolü bıraktırdı doktorum size de bıraktırdı mı