• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Kızlar bi de muayeneyi bekleyenler kan tahlillerinizi yaptırın bence genel.
Ben baktırdım zaten tsh sıkıntım var ilaç başlattı. Ferritin mesela düşük çıktı ama ona sonra başlarız dedi. Gibi. Önemli olabiliyor 🙏🏼

Kızlar bi de muayeneyi bekleyenler kan tahlillerinizi yaptırın bence genel.
Ben baktırdım zaten tsh sıkıntım var ilaç başlattı. Ferritin mesela düşük çıktı ama ona sonra başlarız dedi. Gibi. Önemli olabiliyor 🙏🏼
Benim de aklımda bu
Yapacağım inşallah

Ben 1. Derecelere ve yakın arkadaşlarıma söyledim cünkü bana psikolojik olarak cok destek oldular kendimi hep iyi hissettim onlar sayesinde ilk başka pişman oldum ama allah nasip ettiyse kim durabilir önünde dedim sonra
Kesinlikle öyle ben aslında keseyi görmeyi bekliyordum ama sanırım haftays kadar içimde tutamıcam artık ☺

Az kalmış 😍 bana da salı gününe randevu verdiler 🤭
Bitanem bisi sorucam benim transfer 28 inde yapildi 7. Gununde cuma gunu itibariyle acik pembe sekilde lekelenmem oldu agrim filan olmadi nitekim gecti de zaten bana olabilecegi soylenmisti fitilden dolayi bugunde 545 cikti betam konusmustuk sende de lekelenme veya bir belirti oldu mu ilkinde veya su anda

T+11 de sizin değerleriniz kaçtı biraz yüksek çıkınca da korktum😊

Back
X