- 6 Aralık 2017
- 6.902
- 6.838
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aileler biliyor sadece, ben çok korkuyorum ya onda bile huzursuz oldum niyeyseKızlar bu arada ailelere çevreye birilerine haber verdinizmi![]()
Denekki yetmiş artıkBanada bıraktırdı
Bizim aileler biliyor birde 2 arkadaşım başka kimseye söylemedimKızlar bu arada ailelere çevreye birilerine haber verdinizmi![]()
Biz daha kimseye söylemedik aileler bile bilmiyorBizim aileler biliyor birde 2 arkadaşım başka kimseye söylemedim
Zaten bana 1 kutu kullan sadece demişlerdiDenekki yetmiş artık![]()
Biz daha kimseye söylemedik eşim ve ben biliyoruz tekAileler biliyor sadece, ben çok korkuyorum ya onda bile huzursuz oldum niyeyse
Ben 1. Derecelere ve yakın arkadaşlarıma söyledim cünkü bana psikolojik olarak cok destek oldular kendimi hep iyi hissettim onlar sayesinde ilk başka pişman oldum ama allah nasip ettiyse kim durabilir önünde dedim sonraKızlar bu arada ailelere çevreye birilerine haber verdinizmi![]()
Benim de aklımda buKızlar bi de muayeneyi bekleyenler kan tahlillerinizi yaptırın bence genel.
Ben baktırdım zaten tsh sıkıntım var ilaç başlattı. Ferritin mesela düşük çıktı ama ona sonra başlarız dedi. Gibi. Önemli olabiliyor![]()
Kesinlikle öyle ben aslında keseyi görmeyi bekliyordum ama sanırım haftays kadar içimde tutamıcam artık ☺Ben 1. Derecelere ve yakın arkadaşlarıma söyledim cünkü bana psikolojik olarak cok destek oldular kendimi hep iyi hissettim onlar sayesinde ilk başka pişman oldum ama allah nasip ettiyse kim durabilir önünde dedim sonra
1 hafta nasıl geçecek şimdi hiç bilemiyorummmKesinlikle öyle ben aslında keseyi görmeyi bekliyordum ama sanırım haftays kadar içimde tutamıcam artık ☺
T+19 canımBen de gittiğim de 5+4 olacak
Transferden sonra kaçıncı gündü bugün![]()
Benim de gözükür inşallah o zaman. Kontrole gideceğim gün t+20T+19 canım
Bir bilsem1 hafta nasıl geçecek şimdi hiç bilemiyorummm![]()
Bitanem bisi sorucam benim transfer 28 inde yapildi 7. Gununde cuma gunu itibariyle acik pembe sekilde lekelenmem oldu agrim filan olmadi nitekim gecti de zaten bana olabilecegi soylenmisti fitilden dolayi bugunde 545 cikti betam konusmustuk sende de lekelenme veya bir belirti oldu mu ilkinde veya su andaAz kalmışbana da salı gününe randevu verdiler
![]()
Bizde kimse bilmiyor dahaBiz daha kimseye söylemedik aileler bile bilmiyor![]()
Evet görünür benceBenim de gözükür inşallah o zaman. Kontrole gideceğim gün t+20![]()