yaa bütün sayfaları hayretler içinde ve kusura bakmayın ama küfür ederek okudumişyerinde olmasam oturup ağlayacaktım
kıyamam sana kuzum sakın kapıyı falan açma hatta artık telefonlarıda açma ben korktum açıkçası bu adamdan kendine çok dikkat et allaha emanet ol ve ayın 1 inde burdan gider gitmez yazmayı unutma inan aklımız sende kalır
Canım inan durumuna çok üzüldüm. Allah senin ve bebeğinin sonuna kadar yardımcısı olsun. Bütün dualarım seninle. İnsan malesefki aşık olunca gözü hiç birşey görmüyor. Hatta bu uğurda ailesini silen arkadaşlarım bile var. En basiti teyzem. Anneannemin evlenmemesi için aylarca ağladığını bilirim. Dinlemedi evlendi ama sonuç hüsran. Boşandılar mı hayır boşanmadılar ama sürekli içki içen ağzına geleni sayan bir adamla ömür geçiriyor. Bekara boşanmak kolay gelir derler ama biz bile artık bu adamdan boşan diyoruz. İnan senin içinde en iyi durum bu. Böyle bir adamla ömür geçmez. İnsanlar bir evlat sahibi olabilmek için bütün servetlerini harcıyorlar. Yine bile çocuk sahibi olamayanları oluyor içlerinde. Bebek dünyadaki en güzel mucizelerden biri. Sana emanet edilmiş mis kokulu bir melek. İnsan sokakta kedi köpek yavrusu görünce bile merhametle bakıyorki bu senin kendi kanından canından bir melek. Nasıl istemezsin nasıl öldürmeye kalkarsın yada nasıl benden değil diyebilirsin. Bunların hiçbirini aklım malesef kabul etmiyor. Haberlerde filan izliyoruz cami önüne yada çöpün yanına bırakılan bebekleri. Ufacık çocukken bile anneme derdimki ben böyle bebek görsem polise filan vermem kendim büyütürüm.
Demem o ki yurtdışına dönmen bana göre en doğrusu. Hem yurtdışında çocuklarla ilgili bütün imkanlar bizim ülkemizdekinden kat kat daha iyi. Bu adam kendini kaybetmiş. Her türlü pislik beklenir. Allah yar ve yardımcınız olsun. Eminim bundan sonraki günlerin bisüre zor geçecek ama bebeğini kucağına aldığın zaman herşeyi unutacaksın. Dualarım seninle...
keske 14 aylık evliliğe 5 aylık bebek sığdırmasaydınız
bu kadar capuk olması sıkıntı yaratabiliyor o adamdan çok eemin olmadan bebek yapmak bana sıkntı vericie geliyor ama olmus o artık sizinle yapacak bisey yok hemen bosanıcam deme
daha hayatta neler neler çıkıcak karsına hemen pes etme çıkma evinden bu günlerinde gecicek
bol bol dua et allah yar ve yardımcın olsun
tabi zor ama buda bir sınav
canım benım bana zaman ayırıp bu kadar etkili bu kadar anlamlı şeyler yazdığın için çok teşekkür ederım... bebek en büyük nimettır ben kendımı bildim bileli hep anne olmak istedim ilk hamileliğim düşük olduğunda hayatımın en kötü günlerını geçirdim günlerce yataktan çikmadan yattığım günler oldu ve bu vicdansız adam bunları biliyordu yanımdaydı... benim n büyük hayalım oluğunu canımdan bile vazgeçebileceğimi biliyordu bile bile bebeğimi aldırıcaz demesı o dünyanın en pis lafıdır bence hayata gelmek isteyen bir cana kıyacaz demek o cumleyı nasıl kullandı nasıl ağzından çıktı hala aklıma gelınce rüya görüyor gibiyim... o korkunç gecede hastanede tüm milletın önünde bana hakaret edip aldırıcaz demesı yetmemiş gibi ordan çikip eve gelirken arabada 50 tane manıtam vardı evlendım bir karıya kaldım bekarlığımı özledim lan dedi... daha aldrıcazın şokunu atlatamamışken orda kendımı kaybettım eve giremeden yolda yiğildim komşular toplandı hemen ambulans geldı bütün bunlar azmiş gibi ambulansın götürdüğü Ümraniye hastanesınde bana müdahale edilmeden önce kadın doğuma götürüyorlardı hemen ardımdan geldı ve kulağıma bütün sesiyle tüm hasteneye duyulur şekılde inşalah düşmüştür dedi defalarca aynı cumleyı tekrarlayıp durdu zaten karnımda sancı vardı yetmemış gibi kapı önünde bayıldım bebeğime bişey oldu diye korkudan mahvolmuşken bu vicdansızın böyle demesı.... yanı anlatamıyorum gözyaşlarım klavyeyi ıslattı aklımdan çıkaramıyorum 2 gün sonra bişey olmamiş gibi sinirliydim diye ve gelmek istemesı... bela okumam diyorum ama elımde olmuyor... ama bunlar yanına kalmıycak er yada geç haberini alıcam içimden hissediyorum...
ne alakası varya flört vs
biz anne olamıyorsak sevgili hayatımı yasıyoruz
siz türkiyede olanlardan haberdarmısınız adamlar maymun istahli
biraz tanımak
tartmak ölcmek lazım
14ay neki insanlar 2 3 yıl bekliyor simdi bosanınca flört hayatımı nemi görürsünüz
adam size resmen seni istemiyorum demis
ben sizin derdinizide anladım
ama yapılan ciddi bir hata bana göre insanlar birbirini anlamadan çocuk sahibi oluyorlar
siz ozaman evlilik için değil bebek için evlenmissiniz
ilk aydan gezmeden evliliği yasamadan anne oluyorsunuz
bence hem psikolojikmen hemde mladden sıkıntılı bence
bir sene ölc tart denemeler yasa ne bileyim tabi bu isler kısmet
allahın isi olmus sonuçta sen simdi ,,yapacağına bak kendini garantiye al bundan sonraki hayatında bu kadar aceleci olma insanlar bosuna korunmuyor bosuna hemen balıklama atlamıyor ama sen yurt dısında yasamassın belki sana doğru gelen bu sen beni anlasan inan seni düsündüğümde sezerdin
sana dua edicem ama encokta bebeğine
Kızlar size yurtdışına çiktiktan sonra gelişmeleri yazıcaktım ama dün akşam başka şeyler oldu akşam 5 gibi eşim olacak adam aradı özel eşyalarımı saatimi tıraş takımımı vs alıcam dedı tamam ben hazırlarım sen arkadaşını gönder dedım tamam dedı yarım saat geçer geçmez kapı çaldı eşim gelmış kapıyı açmadım tabi sana açmıycam dedım balkondan baktım bir iş arkadaşı arabada oturuyordu dedimki arkadaşın gelsın sen arabaya dön öyle açıcam... adam deliye döndü katılmıyım ben diye ağzına gelenı saydı ve kapıyı kırmaya çalıştı en az 10-15 kez tekme attı kapıya, hiçmi dışarı çikmıycaksın kapının önünde yatıcam dışarı çiktiğinda burnundan fitil fitil getirecem dedi, kapı çelık değil çok korktuk hemen polisi aradım, arabadaki arkadaşını çağırdım kapıyı kırıyor diye arkadaşı zorla uzaklaştırdı aşağdan o kadar ağza alınmıcak küfürler ettıkı tüm komşular yoldan geçenler herkes toplandı... o kadar rezalettiki.... polis çok geç geldı polis gelene kadar onlar gitti şikayetçi olup olmiycağimi sordular şikayetçi oldum tam 5 saat karakolda kaldım işlemler o kadar uzun suruyormuşki koruma talep ettım vermedıler evden uzzaklaştırma için dilekçe verdım ne zaman karar çikacaği belli değil... sadece zaman kaybı... şikayetçi olmak hiç bişeye yaramıyormuş...
sorun benim nekadarlık evli olduğum değil sorun sizin flört lafınız siz flört ederken cinsel iliski yasayabilirsiniz benim umrumda olmaz ama benim fıtratımla karı kocalık çok kutsaldır yani kısacası ben flörtümle yatmam "flört eder gibi !lafınıza çok alındım bunuda bildiriyorum ama acınıza veriyorum .flört ederken birlikte olanlarıda kınamıyorum herkesi özgür herkes rahattır benim beynimde ama çocuk yoksa flört eder gibi diyip bizim gibi çocuk hasreti çekenleri küçümsemenize çok üzüldüm sizi tanımıyorum ama aksam evde bile bulfınız aklıma geldi
benim size nacizane fikrim burda ylasıcaksanız 1 2 yıl insan analizi yapmanız
14 aylık bebeğe tecavüz eden
yıllarca kızına tecavüz etmis ...babalar varken
sevgilisine bebeğini dövdüren adi kadınlar varken
ben buranın güvenilir olmadığı kanısındayım demek istediğimde su kimseye gözünüz kapalı güvenmiceksiniz
türkiyede çok merhametli cok iyi insanlarımız var hepimiz sıcak hosuz okey ama kötümüzde cidden kötü
severek evlenip çok karısını kocasını vuran var
benim annemde babamda ayrı siz o bebek için minnettarsınız ama ben annem ve babama hiç bir zaman o konuda hak vermedim
cünkü aileler ayrılınca % 1 2 bile olsa o çucuğun dünyası 1-0 yenilgiyle baslıyor
genelleme yapmıyorum sadece gördüklerim diyorum siz benden büyüksünüzdür belki ama ben günde çok insan görüph çok insanla konusan ve her seferinde aaaaaaaaa budamı var denilen bir iste adliyedeyim memurum okadar pis seyler varki insanlar bu yüzden emin olmadan karar almıyorlar ben bunu demek istedim size amacım sizi asağılamak ve kırmak hiç olmadı ama siz dün bana acıkca flört ediyormus gibi olmuyormlu diyip çocuksuz evliliği asağılır bir tutum serfgilediniz aylardan beri bebek için cektiğim sıkıntıyı ben bilirim
ama inanın çok mükemmelde olsa ilk sene istemedim
hap kullanmadım
ama biraz emin olmak istedim
simdi deniyorum allah nasip etmedi
benimde anlatmak istediğim su :bu nacizane çok kıymetli allahın size verdiği hediye böyle 1-0 yenilgiyle baslamamalıyd ıhayata
ama allah ahirette o babasına elbet sorar
yıllar gecer bu yapılanlar için ayaklarınza kapanır ozaman çok geç olur
sizi kırdıysam beni affedin
dünkü lafınız beni kırdı eğer anlatmak istediğiniz bu değilsede sizden cevap bekliyorum
umarım hersey gönlünüzce olur
tekrar geçmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?