- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi _negerekvar_
-
Eee arkadaşınızın sonu ne oldu merak ettim ??Ahahaha Allah iyiliğinizi versinamin amin ...
Ne kadın biliyordu ne oğlu .... Zorla ayırdık kızı adamdan, kizin babası zaten şer..fszn tekiydi içip içip sağda solda sızardı. Aldık kızı oradan bir kaç ay bizde kaldı sonra başka bir şehire gitti dengi bir çocukla evlendi şimdi çok mutluEee arkadaşınızın sonu ne oldu merak ettim ??
Adamın karısı kızla abla kardeş gibiydi demişsiniz karısının haberi var mıydı yani
Ve oğlu kızın babasına aşık olduğunu biliyor muydu??
Ayyy töbe töbe ne garip insanlar var..Ne kadın biliyordu ne oğlu .... Zorla ayırdık kızı adamdan, kizin babası zaten şer..fszn tekiydi içip içip sağda solda sızardı. Aldık kızı oradan bir kaç ay bizde kaldı sonra başka bir şehire gitti dengi bir çocukla evlendi şimdi çok mutlu
Iğrençsiniz miğdemi bulandirdin iyceKızlar, size içimi dökmek istiyorum. Bu aralar gerçekten çok ihtiyacım var. 19 yaşındayım henüz ve 45 yaşında bi adama aşığım. Karşılıklı da duygularımız. O yaşta adamla nerden tanıştın diye soracaksınız, lise sonda özel ders hocamdı, evimize gelip gidiyordu. Önce ben ilgi duymaya başladım, o istemedi, önümü kesmeye çalıştı beni yanlış yaptığıma ikna etmeye çalıştı ama hepsini istemeyerek yaptıgının farkındaydım. O da bana ilgi duyuyordu. Hiç kimse ilgilenmediği bi insanla sabahlara kadar telefonda konuşmaz, ya da şöyle söyleyeyim, hiçbi öğretmen öğrencisiyle birlikte rakı içmeye kafa dağıtmaya gitmez. Neyse lise sonda birbirimizin hayatında gibiydik ama asla bi isim koymadık. Üniversitede her şey değişti. O başka bi şehre taşındı, ben de o şehirde seçtim bölümümü. Yurtta kalıyorum ama arada bir ona da gidip geliyordum. Haftada bi iki gün falan. Gerçekten çok fazla seviyorum. Aramızda baya yaş farkı var ama resmen birbirimizin aynısıyız. Evlenme gibi bi şeyi düşünmedik hiç, ve bu belirsizlik beni mahvediyor. Yani bunun sonu ne olacak hiç bilmiyorumNe yapmalıyım bilmiyorum Sadece çok ama çok seviyorum. Cinsel birliktelik de yaşadık kısa zaman önce. Artık kendimi sadece ona ait gibi hissediyorum. Ailemin bu ilişkiyi öğrenmesi durumunda ne yaparım onu da bilmiyorum Derstleşmek istedim sadece ...
İşte aile çok önemli... Daha neler neler yaşadı kız... Allah'tan başına kötü bişey gelmeden hem o heriften kurtuldu hem de diğer sapıktan... Adam beni arayıp her gün beddua ediyordu bizi ayırdın diye... Şaka gibi gerçekten...Ayyy töbe töbe ne garip insanlar var..
Allah'tan kurtulmuş bari. Çok şükür..
Ohaaa deli mi ne bide oğluna yamayacaktı hani en çok üzüldüğüm adamın karısı ve oğluİşte aile çok önemli... Daha neler neler yaşadı kız... Allah'tan başına kötü bişey gelmeden hem o heriften kurtuldu hem de diğer sapıktan... Adam beni arayıp her gün beddua ediyordu bizi ayırdın diye... Şaka gibi gerçekten...
Kadını da bir görseniz bebek gibi bakımlı, işi gücü yerinde, nerede nasıl konuşulur bilen bir kadın ve bir o kadar aktif ve sosyal bir kadın... Adamı görseniz... Yorum bile yapamıyorum adamda karakter olmadığı gibi tip de yok...Ohaaa deli mi ne bide oğluna yamayacaktı hani en çok üzüldüğüm adamın karısı ve oğlu
Resmen enayi yerine koyuyor pislik....
Zaten öyle adamlar aldatıyor karısını bi bakıyorlar karıları cillop gibi her ortamda kendisini sevdiriyor bakımlı güzel hatunu kendisine yakıştıramıyorlar hemen gözleri dışarı kayıyor gözleri çıkasıcalar...Kadını da bir görseniz bebek gibi bakımlı, işi gücü yerinde, nerede nasıl konuşulur bilen bir kadın ve bir o kadar aktif ve sosyal bir kadın... Adamı görseniz... Yorum bile yapamıyorum adamda karakter olmadığı gibi tip de yok...
şu ikinci üyelik açıp bizimle kafa bulanların asıl profillerini ifşa etseler keşke...
İnsan 7sinde ne ise 70inde o oluyor maalesef... Neyseki kurtulmuş umarım mutlu olur...Zaten öyle adamlar aldatıyor karısını bi bakıyorlar karıları cillop gibi her ortamda kendisini sevdiriyor bakımlı güzel hatunu kendisine yakıştıramıyorlar hemen gözleri dışarı kayıyor gözleri çıkasıcalar...
Benimde eşimin kız kardeşi aldatılmisti ama kadın fıstık gibi 2 çocuğu olmasına rağmen kimse evli olduğuna inanmıyordu en büyük çocuğu 17 yaşında...
Hâlâ kızıyla kendisini kardeş sananlar var :))))
Ve kocası olacak pislik kaç kere evli barklı kadınlarla aldattı..
Ama sonunda kurtuldu çok şükür...
Mutlu canım çok şükür hatta bu sefer evlenirsem aşk evliliği yapıcam diyor :))))İnsan 7sinde ne ise 70inde o oluyor maalesef... Neyseki kurtulmuş umarım mutlu olur...
Amin!Mutlu canım çok şükür hatta bu sefer evlenirsem aşk evliliği yapıcam diyor :))))
Allah hepimizi sapık insanlardan korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?