19 yaşındayım ve 45 yaşında bi adama aşık oldum

Eee arkadaşınızın sonu ne oldu merak ettim ??
Adamın karısı kızla abla kardeş gibiydi demişsiniz karısının haberi var mıydı yani
Ve oğlu kızın babasına aşık olduğunu biliyor muydu??
Ne kadın biliyordu ne oğlu .... Zorla ayırdık kızı adamdan, kizin babası zaten şer..fszn tekiydi içip içip sağda solda sızardı. Aldık kızı oradan bir kaç ay bizde kaldı sonra başka bir şehire gitti dengi bir çocukla evlendi şimdi çok mutlu

Ayyy töbe töbe ne garip insanlar var..
Allah'tan kurtulmuş bari. Çok şükür..

Iğrençsiniz miğdemi bulandirdin iyce

Ayyy töbe töbe ne garip insanlar var..
Allah'tan kurtulmuş bari. Çok şükür..
İşte aile çok önemli... Daha neler neler yaşadı kız... Allah'tan başına kötü bişey gelmeden hem o heriften kurtuldu hem de diğer sapıktan... Adam beni arayıp her gün beddua ediyordu bizi ayırdın diye... Şaka gibi gerçekten...

Ohaaa deli mi ne bide oğluna yamayacaktı hani en çok üzüldüğüm adamın karısı ve oğlu
Resmen enayi yerine koyuyor pislik....

Ohaaa deli mi ne bide oğluna yamayacaktı hani en çok üzüldüğüm adamın karısı ve oğlu
Resmen enayi yerine koyuyor pislik....
Kadını da bir görseniz bebek gibi bakımlı, işi gücü yerinde, nerede nasıl konuşulur bilen bir kadın ve bir o kadar aktif ve sosyal bir kadın... Adamı görseniz... Yorum bile yapamıyorum adamda karakter olmadığı gibi tip de yok...

Zaten öyle adamlar aldatıyor karısını bi bakıyorlar karıları cillop gibi her ortamda kendisini sevdiriyor bakımlı güzel hatunu kendisine yakıştıramıyorlar hemen gözleri dışarı kayıyor gözleri çıkasıcalar...
Benimde eşimin kız kardeşi aldatılmisti ama kadın fıstık gibi 2 çocuğu olmasına rağmen kimse evli olduğuna inanmıyordu en büyük çocuğu 17 yaşında...
Hâlâ kızıyla kendisini kardeş sananlar var :))))
Ve kocası olacak pislik kaç kere evli barklı kadınlarla aldattı..
Ama sonunda kurtuldu çok şükür...

İnsan 7sinde ne ise 70inde o oluyor maalesef... Neyseki kurtulmuş umarım mutlu olur...

26 yaş mı oluyor arada??
Herkesin ilişkiden beklentisi farklıdır ama bana benden 20 küsür yaştaki adamlar çekici gelmiyor ..nasıl yapıyorlar anlamıyorum..kendi yaşlarımda benim gibi heyecan dolu biri beni daha çok çeker.yaşça çok büyük adamların ilgisine maruz kalınca inan böyle içimde bir tiksinti oluyor ayy buna mı kaldım oluyorum.benim sınırım en fazla 10 ..

Umarım konu sahibi bu iğrenç sevdadan vazgeçmiştir. İğrenç dememin sebebi aşağılamak küçük görmek falan değil, kendisi de bi 5 yıl sonra bu zamanları suratını buruşturarak hatırlayacaktır

Ya fake konu....
2.ci üyeliği... ve salı günü başka konu açmış "hiç sevgilim olmadı" diye...

Ya allah allah insanlar kendilerine neden 2.ci yalan bir dünya kurar ki anlamıyorum.

Bunun eğlencesi nerde acaba çok merak ediyorum...

"cinsel birliktelik yaşadık"tan sonra olay koptu bende. gencecik güzelim kızlarsınız neden kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz? iğrenç bir durum bu.. umarım bu beladan kurtulmuşsundur..

konu feyktir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…