- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi _negerekvar_
-
Cinsellik kısmını yazdığıma pişman oldum gerçekten. 19 yaşındayım hatta çok yakında 20. Biriyle birliktelik yaşamam övünülecek ya da şaşırılacak bir şey değil. Bunu söyleme sebebim sadece artık daha da bağlı hissettiğimi anlatmak içindi. Teşekkür ediyorum yorumunuz için
Çok çok çok yanlış bir adam o...Kızlar, size içimi dökmek istiyorum. Bu aralar gerçekten çok ihtiyacım var. 19 yaşındayım henüz ve 45 yaşında bi adama aşığım. Karşılıklı da duygularımız. O yaşta adamla nerden tanıştın diye soracaksınız, lise sonda özel ders hocamdı, evimize gelip gidiyordu. Önce ben ilgi duymaya başladım, o istemedi, önümü kesmeye çalıştı beni yanlış yaptığıma ikna etmeye çalıştı ama hepsini istemeyerek yaptıgının farkındaydım. O da bana ilgi duyuyordu. Hiç kimse ilgilenmediği bi insanla sabahlara kadar telefonda konuşmaz, ya da şöyle söyleyeyim, hiçbi öğretmen öğrencisiyle birlikte rakı içmeye kafa dağıtmaya gitmez. Neyse lise sonda birbirimizin hayatında gibiydik ama asla bi isim koymadık. Üniversitede her şey değişti. O başka bi şehre taşındı, ben de o şehirde seçtim bölümümü. Yurtta kalıyorum ama arada bir ona da gidip geliyordum. Haftada bi iki gün falan. Gerçekten çok fazla seviyorum. Aramızda baya yaş farkı var ama resmen birbirimizin aynısıyız. Evlenme gibi bi şeyi düşünmedik hiç, ve bu belirsizlik beni mahvediyor. Yani bunun sonu ne olacak hiç bilmiyorumNe yapmalıyım bilmiyorum Sadece çok ama çok seviyorum. Cinsel birliktelik de yaşadık kısa zaman önce. Artık kendimi sadece ona ait gibi hissediyorum. Ailemin bu ilişkiyi öğrenmesi durumunda ne yaparım onu da bilmiyorum Derstleşmek istedim sadece ...
duygularını kinamiyorum. ama geçer. karşına uygun biri çıkar.Kızlar, size içimi dökmek istiyorum. Bu aralar gerçekten çok ihtiyacım var. 19 yaşındayım henüz ve 45 yaşında bi adama aşığım. Karşılıklı da duygularımız. O yaşta adamla nerden tanıştın diye soracaksınız, lise sonda özel ders hocamdı, evimize gelip gidiyordu. Önce ben ilgi duymaya başladım, o istemedi, önümü kesmeye çalıştı beni yanlış yaptığıma ikna etmeye çalıştı ama hepsini istemeyerek yaptıgının farkındaydım. O da bana ilgi duyuyordu. Hiç kimse ilgilenmediği bi insanla sabahlara kadar telefonda konuşmaz, ya da şöyle söyleyeyim, hiçbi öğretmen öğrencisiyle birlikte rakı içmeye kafa dağıtmaya gitmez. Neyse lise sonda birbirimizin hayatında gibiydik ama asla bi isim koymadık. Üniversitede her şey değişti. O başka bi şehre taşındı, ben de o şehirde seçtim bölümümü. Yurtta kalıyorum ama arada bir ona da gidip geliyordum. Haftada bi iki gün falan. Gerçekten çok fazla seviyorum. Aramızda baya yaş farkı var ama resmen birbirimizin aynısıyız. Evlenme gibi bi şeyi düşünmedik hiç, ve bu belirsizlik beni mahvediyor. Yani bunun sonu ne olacak hiç bilmiyorumNe yapmalıyım bilmiyorum Sadece çok ama çok seviyorum. Cinsel birliktelik de yaşadık kısa zaman önce. Artık kendimi sadece ona ait gibi hissediyorum. Ailemin bu ilişkiyi öğrenmesi durumunda ne yaparım onu da bilmiyorum Derstleşmek istedim sadece ...
Babanin arkadasinla birlikte oldugunu düşünsene ne kadar igrenc bi durum. Kk da 10 yas buyuk biri ile anlasabilir miyim sorusuna rastlamistim da bu bayagi fazla yani. Istemez misin civil civil bir iliski..? Cok pismanliklarin olcak orasi kesin.. Rabbim bizi dogru insanlarla karsilastirsin. Erkegin yaslisi olmazmis kizlarimizi cok iyi korumamiz lazim .. Allah yardimcimiz olsun dunya sapiklarla doldu..Hayatı hakkında bildiğim her şey doğru buna eminim. Hatta benim yaşımda bi kızı var. Ama bunlar gerçekten önemsediğim şeyler değil. Yaşım küçük olduğu için böyle düşünüyorum farkındayım ama kensime engel olamıyorum. Bırak ne olacaksa olsun diyorumBi çok konuda haklı olduğunuzun da farkındayım. Ona söylenen kötü sözler dışında birçok söylenen doğru ve ben gerçekten kendime engel olabileceğime inanmıyorum. Olmuyo yani beceremiyorum
Adam mı?????Anne-babanın ders çalıştırsın diye emanet ettiği çocuğa yan gözle bakan bir adam.
Başka bir şey söylemeye gerek yok bence.
Kiz cocuklarinin lanetlenmis gibi görülüp diri diri gömüldügü devirde demi. Peygamer efendimizin kiz cocuklarinin ne kadar degerli oldugunu gösterdigi devirde
Ayyy kız senin şu anlattığın kafamı karıştırdı:))Sizin gibi bir arkadaşım vardı. Yaşlar; 21 -50 kendi yaşında oğlu vardı oğlu arkadaşıma aşıktı, kız adama... İğrençliğin olduğu daha fazla noktalar vardı. Adamın karısı ile abla kardeş gibi gezerlerdi. Adam oğlunun bu kıza aşık olduğunu duyduğu zaman şu sözü söyledi " eğer sende istersen oğlum ile evlenebilirsin "! Kızın tek aradığı şey sizin aradığınız şeydi ... BABA SEVGİSİ.... aklınızı başınıza alın , daha çok küçüksünüz, hem evlenmiş ayrılmış hem sizin yaşınızda kızı var. Oturup bir kere düşündü mü acaba " benim kızım böyle bişey yapsa ne yaparım" diye ? Hiç zannetmiyorum çünkü aşık olduğum dediğiniz adam şu an o kısım ile ilgilenmiyor ! Çünkü onun kızı yapamaz !! ?
Ahahaha Allah iyiliğinizi versinAyyy kız senin şu anlattığın kafamı karıştırdı:))
Ayşenin babasının kızı ablası oluyorsa ablasının bilmem neyi ayşenin neyi olur diye sorular olur ya sanki onlardan birini okuyor gibi hissettim
Allah kimsenin başına vermesin..
Ne denilir peki ? Aradaki yaş farkının farkındasınız dimi ? Adam 26 yaşında iken kız daha yeni doğmuş ! Salak sacma konuşan biz miyiz bir daha düşünün !Buna pedofili denilmez salak saçma konuşanlara aldırış etme
Pedofili diyoruz maalesef buna Daha çok gençsin önceliklerin aşk cinsellik değil de eğitimin okulun hayatın olmalıdır cinsel birlikteliği artık olan olmuş deyip bir kenara bırakıp hayatından çıkarman gerekir o yaşta bi insan seninle evlenmeyebilir geleceği düşünürsende aranızdaki yaş farkı çok olduğundan ileride zaten sorun çıkacaktır önce kendi benliğini bulman lazım daha olgunlaşıp büyüyeceksin sonra dönüp ben ne yapmışım dememen için kalbini bir kenara bırakıp aklın ve mantıgınla hareket et canım gençliğini güzelliğini ziyan etmeKızlar, size içimi dökmek istiyorum. Bu aralar gerçekten çok ihtiyacım var. 19 yaşındayım henüz ve 45 yaşında bi adama aşığım. Karşılıklı da duygularımız. O yaşta adamla nerden tanıştın diye soracaksınız, lise sonda özel ders hocamdı, evimize gelip gidiyordu. Önce ben ilgi duymaya başladım, o istemedi, önümü kesmeye çalıştı beni yanlış yaptığıma ikna etmeye çalıştı ama hepsini istemeyerek yaptıgının farkındaydım. O da bana ilgi duyuyordu. Hiç kimse ilgilenmediği bi insanla sabahlara kadar telefonda konuşmaz, ya da şöyle söyleyeyim, hiçbi öğretmen öğrencisiyle birlikte rakı içmeye kafa dağıtmaya gitmez. Neyse lise sonda birbirimizin hayatında gibiydik ama asla bi isim koymadık. Üniversitede her şey değişti. O başka bi şehre taşındı, ben de o şehirde seçtim bölümümü. Yurtta kalıyorum ama arada bir ona da gidip geliyordum. Haftada bi iki gün falan. Gerçekten çok fazla seviyorum. Aramızda baya yaş farkı var ama resmen birbirimizin aynısıyız. Evlenme gibi bi şeyi düşünmedik hiç, ve bu belirsizlik beni mahvediyor. Yani bunun sonu ne olacak hiç bilmiyorumNe yapmalıyım bilmiyorum Sadece çok ama çok seviyorum. Cinsel birliktelik de yaşadık kısa zaman önce. Artık kendimi sadece ona ait gibi hissediyorum. Ailemin bu ilişkiyi öğrenmesi durumunda ne yaparım onu da bilmiyorum Derstleşmek istedim sadece ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?