19 yaşındayım ve 45 yaşında bi adama aşık oldum

öncelikle kesinle ama kesinlikle doğru bulmuyorum tabiki ama ;

karşımızda ;

yaşadığı durumu kendi gönlünce SEVGİ zanneden genç bir kadın var. ve gerçekten hayatla ilgili hiçbir tecrübsi yok belli. okul hayatın boyunca yurtta kalmış,aileden uzakta, anne baba sevgisine aç ve karşısına çıkan böylesi bi ilgiye kendini kaptırmış ve çırpınan bi kadın...

kesinlikle yargılamam seni

ama

malesef sen üzülürsün, adam seninle ciinselliğe kadar illerlemiş ve bence 3adım çekil 1 adım git yapmış. açıkcası bana oynamış gibi geldi resmen.. o yaşlardaki adamların tecrübeleri inanki seni kendine aşık etmeye yeter. acele etmemiş, yaavaş yavaş feth etmiş seni farkında değilsin..

sonunuz yok, olmamalıda. kendi yaşıtlarınla anlaşamıyor olman 45yaşında bi adamla anlaşmanı gerektirmez. keşke onu dinleyip duygularını dizleyebilseydin, hani arada seviye kalsaydı..

saana tek bir tavseyem var eğer siteyi dısardan takip edebiliyosan, lütfen o adamla ilişiğini kesmeye çalış. sevdiiğini zannettiğin o adam senin en büyük düşmanın..

evlenmeyeceksiniz böyle bi düşüncede yokmuş zaten, seninle yatmış ve sahip çıkmayacağını belli etmiş ve sende kabul etmişsin. yani bu şu demek oluyo. seninle yatacak ve sende buna gönüllü olduğun ve karşılık beklemediğin için adamın basına da bela olmayacaksın. sonuçta sende istediğin için oluyo bunlar..

lütfen canım, kendine bunu yapma. henüz çokkkkkk gençsin. daha önüne ne insanlar çıkar.

lütfen kendin için birşey yap ve sana adam gibi sahip çıkacak , seninle evlenecek, kocan olacak biri ile paylaş bu tecrübeni..

bu kadar kadın sadece seni düşündüğü için yorum yapıyor.

şimdi farkına varmıyorsun ama yarın gözün açıldığında onunla geçirdiğin her saniyenin çöp oldugunu anlayacaksın..

lütfen bizlerin söylediklerini yabana atma..

Çok çok çok yanlış bir adam o...

duygularını kinamiyorum. ama geçer. karşına uygun biri çıkar.

Babanin arkadasinla birlikte oldugunu düşünsene ne kadar igrenc bi durum. Kk da 10 yas buyuk biri ile anlasabilir miyim sorusuna rastlamistim da bu bayagi fazla yani. Istemez misin civil civil bir iliski..? Cok pismanliklarin olcak orasi kesin.. Rabbim bizi dogru insanlarla karsilastirsin. Erkegin yaslisi olmazmis kizlarimizi cok iyi korumamiz lazim .. Allah yardimcimiz olsun dunya sapiklarla doldu..

geçmiş olsun kardeş çevrende bi tanecik insan yok mu anlayabileceğin dilde seni eğitebilecek? belli ki cümleler, kelimeler falan sana yaramıyor. maksimum 1 sene sonra kafanı duvarlara çarpacaksın ama tam çarp olur mu?

yadırgamadım. eşiyle aralarındaki yaş farkı 17 olan evli bi arkadaşım var. biraz kuşak çatışması var ama gayatte mutlular. neden olmasın?

Kisaca yazacagim ohaa git kendine yasitin birini bul koluna taksan baban mi derler be yavas yavas bi ayagk cukura gidio sen 25 gelince deden mi diyecekler bu ask mesk isini hic anlamiyorum kalbinizle degil aklinizla hayatiniza dewam edin

Yazık . Su güzelim gençlik yılları insanlar neler için heba ediyor..... bi iki yıl sonra başını taşlara vuracaksın. Okuyup para kazanıp kendine uygun birini bulsa idin keşke

45 yaşındaki adam, 19 yaşındaki kızla ne konuşabilir ? Sadece ilgiyi ve cinselliği sevmiş olabilir. Aradaki bağ salt cinsellik olunca, ileride yaş farkı yüzünden sorun yaşanacağını hesaba katmak lazım. 35 yaşındaki kadınla 60 yaşındaki adamın performansı denk olmaz.
Bunun haricinde tam anlamıyla bir kuşak farkı var. En basitinden, birbirinizin arkadaşlarıyla zaman geçiremezsiniz. Sevdiğiniz filmler, diziler, şarkılar bile apayrı olur. Adam istediği kadar genç ruhlu olsun, sen istediğin kadar olgunum de, aradaki fark kapanmaz.

Kardesim yapma napacan o yastaki adami ?
Mantikli düsün sen evlenmek istemiyorsun hadi diyelim suan istemiyorsun 30 yasinda evlencen bu adam olcak 50-55 eee cocuk istemiyecenmi ? Bu adam babasimi olcak o cocugun dedesimi ? Mantikli düsün gözünü seveyim yakma kendini. Bir o adama bak yaslidir kesin saclarina aklar düsmüs. Disleri cürümüs ne bileyim kirismisdir... bide kendine bak taze bir cicek. Kendine bunu reva görme. Bide gidip onunla yatmissin. Aferin devam et böyle. 5 sene sonra gel konusalim tekrar

Kızı yaşında bir kıza helede öğrencisine farklı gözle bakan insan benim gözümde sapık ....tabi adam yok demez sana genç diri birine hangi erkek yok derki ...bende lissedeyken tarih ogretmenime aşıktim evlenelim dese evlenirdim yani amma öğretmenim cizgisinden taviz vermedi bende hep içimde yaşamaya çalıştım şimdi baktımda ne kadar çocukcaymis yaş 31 sende bu yaşa geldiğinde keşke böyle bir şey yasamasaydim dersin ...

Ayyy kız senin şu anlattığın kafamı karıştırdı:))
Ayşenin babasının kızı ablası oluyorsa ablasının bilmem neyi ayşenin neyi olur diye sorular olur ya sanki onlardan birini okuyor gibi hissettim

Allah kimsenin başına vermesin..

Ahahaha Allah iyiliğinizi versin amin amin ...

Buna pedofili denilmez salak saçma konuşanlara aldırış etme ama aklı başında bir ilişkide denilmez. O adam senin yaşadığın hayatı iki kez yaşamış. Sen daha yolun çok başınsasın. Cinsel birlikteliğin için bile çok erken. Kaldı ki seni on kez cebinden çıkaracak birinin sana aşık olduğunu seni sevdiğini sanıyorsun. Neler okuyoruz neler görüyoruz canım. Bir an önce aklını başına toplamalısın. En basitinden kendini 10 sene öncenle kıyasla. Ne kadar cahildin değil mi 9 yaşındayken. İşte o adamdan 26 yaş cahilsin. Sen o adamın yaşına grldiğinde adam 71 yaşında olacak. Mantıklı mı? Hemen (ilişki bile denmez buna) iletişimi kes gerekirse o şehirden taşın

Buna pedofili denilmez salak saçma konuşanlara aldırış etme
Ne denilir peki ? Aradaki yaş farkının farkındasınız dimi ? Adam 26 yaşında iken kız daha yeni doğmuş ! Salak sacma konuşan biz miyiz bir daha düşünün !

Pedofili diyoruz maalesef buna Daha çok gençsin önceliklerin aşk cinsellik değil de eğitimin okulun hayatın olmalıdır cinsel birlikteliği artık olan olmuş deyip bir kenara bırakıp hayatından çıkarman gerekir o yaşta bi insan seninle evlenmeyebilir geleceği düşünürsende aranızdaki yaş farkı çok olduğundan ileride zaten sorun çıkacaktır önce kendi benliğini bulman lazım daha olgunlaşıp büyüyeceksin sonra dönüp ben ne yapmışım dememen için kalbini bir kenara bırakıp aklın ve mantıgınla hareket et canım gençliğini güzelliğini ziyan etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…