19 yaşındayım ve 45 yaşında bi adama aşık oldum

Bu baba eksikliği baska bir sey değil
Adam bildiğin sapık
Genç bir kızın aile eksikliğinden toylugundan yararlanıp kullanmis
Adam olsa kızın kendine ilgisi duyduğunu anladığı an yürü kizim evine diye gönderirdi oturup içki alemine oturtmazdi kızı
Adi pislik
Adama ne orada burada şöyle çıtır götürdüm diye anlatacak igrenclikte bir herif de
Evlense bile andropaza beş yil kala 19 luk buldum
Kıllar kadayif olunca ömrünü curutecegim genci buldum diyordur

Bu yaslarda malesef oyle oluyor. Yasindan buyuk erkeklerden hoslanabiliyor kizlarimiz.

Senin duygularını suçlamak istemem, böyle duygular suç olarak kabul edilemez sonuçta. Ama hocanla, hatta senden çok çok büyük bir adamla zaman geçirmen hatta cinsel ilişkiye girmen bence çok yanlış. Tamam diyelim ki bu senin kararın, sonuçta her koyun kendi bacağından asılır ve ben senin seçimlerine hiç bir şekilde karışmaya hakkım yok, senin değerlerini bilemem sonuçta. Ama şunu söylemeliyim ki karşındaki adam sana gerçekten değer veriyor ve seviyor olsaydı, sana bu belirsizliği yaşatmaz evlenmek isterdi. Ama o evlenmek bir yana dursun evlenmeden seninle cinsel ilişkiye girmeyi bile kabul etmiş. Bence bu yanlış, çok yanlış. Sonuçta sen ondan çok çok küçük ve daha çok gençsin. Senin cahillikle böyle birşeyi istemeni kabul etmemesi lazımdı ne olursa olsun. Kusura bakma belki bundan hoşlanmayacaksın ama bence o senin cahilliğinden yararlanmış. Zaten henüz çok gençsin, söylediği iki güzel kelimeyle bile seni kandırıp seviyor gibi görünebilir böyle adamlar inan bana.

Bence bir psikologla konuşabilirsin. Iyyy iğrenç diye tepki verenleri de anlamıyorum kız derdini anlatmış ki bence de önemli bi sorun. İnşallah herşey yoluna girer canım, buraya yazıyosan sen de farkındasındır yanlış yolda olduğunun

Kız durumunu ballandırarak anlatmıs durumdan hoşnut yani..mantıksızlık var

Kız durumunu ballandırarak anlatmıs durumdan hoşnut yani..mantıksızlık var
Konunun tamamını okumadım ilk yazdığı şeyi okudum sadece. Yani bilmiyorum ama halinden memnun değil gibi geldi bana bu mutluluğun geçici olduğunun farkında

böyle bir öğretmen biliyorum maalesef
çalıştığı kız lisesindeki kızların toyluğundan faydalanıyodu
sonra bi tanesi hamile kaldı
kaçtı gitti adam
nerde bilmiyoruz uzun zamandır haber yok
inşallah ölmüştür
17-18 yaşında kızı kandırmaya ne var
pislik herif

Insanlarimiz yardim etmekten cok yargilamayi cok sever haline donusmusler sanki hakim yargiclar bu tarz konular hassas dir bilincaltinda olusturulabileck hasari dusunemiyorlar malesef ...

İnanmıyorum ya bu nasıl bi ahlaksızlıktır, eğitimci diye güveniyoruz birde

Kıııız Allah a sızı napmasın ya konu sahıbı ıkoncı uyelıkten banlanmıs buyuk ıhtımal konu fake dalga gecmıs

lisedeyken ben de öğretmenlerime ilgi duyardım, duymayan da az insan vardır herhalde malum o dönem aklımız pek başımızda olmayabiliyor. :) ama hiç biri 40 yaş üstü değildi ve buna aşk bile denemezdi. buradaki sorun senin 45 yaşındaki adama aşık olman değil aslında, o adamın sana karşılık vermesi ve onun da sana ilgi duyması. çünkü sen henüz çok gençsin ve neyin ne olduğunu pek bilmiyorsun ama o 45 yaşında ve tecrübeli, koca bir ömür geçirmiş. adam da karşılık verince senin kayıtsız kalmanı beklemek saçma olurdu zaten.

Pardon ama bizlerde belki o sapiga evlatlarimizi emanet edip okula gönderiyoruz...... ne kadar aci bir durum. Heryer sapiklarla dolmus, vay halimize.
Ayrica zihin yasimiz ayni diyorsun ya, gercekten öyle olsa o adamda giderdi kendinden 26 yas büyük bir kadinla birlikte olmak isterdi. Demekki arkasina sigindigin bahanelerin gecerli deyil pardon.....
sana gelince nasil bir adam istemiyorum yapma dediyinde devam edebiliyorsun, insanda biraz gurur olur bu bir. Ikinciside ben senin yasindayken o yastaki adamlara amca diyordum ve deyil oturup raki icmeyi gözlerinin icine bile bakmiyordum. Sendeki mideyide anlamadim o sapiktaki mideyide anlamadim. Ayrilmis diyorsunda ne malum belki sen yiktin yuvalarini. Ayyyy güzelim sen okuyorsun ama belliki kendini gelistiremiyorsun bence sen yardim almalisin acilen.
Ay birde o yasta adamla raki icmeye gidip birlikte olmussun, seni yadirgamiyorim sadece anlayamiyorum cünki ben o yastayken aklim fikrim okulumu okumaltaydi ve yasitlarimla gezip tozmaktaydi. Ben 34 yasindayim suan ve ben bu yasima ragmen kalkipta 46 yasinda biriyle beraber olamam.

Sana gercekten bir tavsiye; doktora görünmen lazim. Babanla aran iyi deyil ve sen baba eksikliyi cekip baba profilini ariyorsun.gercekten hastalikli bir ruhun var ama tabi karsi tarafinda ruhu ve zihni hem hasta hemde sapik.

+++

Onayladigimdan aaa neguzel bir birliktelik diye gipta ettigimden degilde
Merak ediyorum madem bu kadar ask var hic bir mesafe tanimiyor oyleyseneden evlenip asikar yasamiyorsunuz hayati
Anneniz babaniz kim nederse desin ilan olmus zaten

45 yasinda k*sarlanmis pedofiliyi cok mu aradiniz Allah askina?
Ikinizinde igrencliginden baska birsey okuyamadim.
Anne babaniza yazik gercekten onlar adina uzuldum zira sizin gibi evlada sahip olmayi kimse haketmez.

Evlendiniz bir kiziniz oldu kiziniz daha universite caginda 45 yasinda bir adamla gonul ve beden birlikteligi yasadigini ogrendiniz... ne yapar? Ne dusunursunuz ?
Bazen sorunlari enpatiyle cozmek daha dogru olur. Cevabinizi bekliyorum... gercek anlamda gozunuzu kapatin ve ince ayrintisina kadar dusunun... 25 yasinda evlenip cocuk yapsaniz kiziniz 20 yasina geldiginde siz 45 yasinda olacaksiniz yani damat adayinizla ayni yaşta...

yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…