- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
- Konu Sahibi _negerekvar_
-
Kız durumunu ballandırarak anlatmıs durumdan hoşnut yani..mantıksızlık varBence bir psikologla konuşabilirsin. Iyyy iğrenç diye tepki verenleri de anlamıyorum kız derdini anlatmış ki bence de önemli bi sorun. İnşallah herşey yoluna girer canım, buraya yazıyosan sen de farkındasındır yanlış yolda olduğunun
Konunun tamamını okumadım ilk yazdığı şeyi okudum sadece. Yani bilmiyorum ama halinden memnun değil gibi geldi bana bu mutluluğun geçici olduğunun farkındaKız durumunu ballandırarak anlatmıs durumdan hoşnut yani..mantıksızlık var
Insanlarimiz yardim etmekten cok yargilamayi cok sever haline donusmusler sanki hakim yargiclar bu tarz konular hassas dir bilincaltinda olusturulabileck hasari dusunemiyorlar malesef ...Bence bir psikologla konuşabilirsin. Iyyy iğrenç diye tepki verenleri de anlamıyorum kız derdini anlatmış ki bence de önemli bi sorun. İnşallah herşey yoluna girer canım, buraya yazıyosan sen de farkındasındır yanlış yolda olduğunun
İnanmıyorum ya bu nasıl bi ahlaksızlıktır, eğitimci diye güveniyoruz birdeböyle bir öğretmen biliyorum maalesef
çalıştığı kız lisesindeki kızların toyluğundan faydalanıyodu
sonra bi tanesi hamile kaldı
kaçtı gitti adam
nerde bilmiyoruz uzun zamandır haber yok
inşallah ölmüştür
17-18 yaşında kızı kandırmaya ne var
pislik herif
Bu baba eksikliği baska bir sey değil
Adam bildiğin sapık
Genç bir kızın aile eksikliğinden toylugundan yararlanıp kullanmis
Adam olsa kızın kendine ilgisi duyduğunu anladığı an yürü kizim evine diye gönderirdi oturup içki alemine oturtmazdi kızı
Adi pislik
Adama ne orada burada şöyle çıtır götürdüm diye anlatacak igrenclikte bir herif de
Evlense bile andropaza beş yil kala 19 luk buldum
Kıllar kadayif olunca ömrünü curutecegim genci buldum diyordur
İşte ben de onu anlamıyorum31 yasindayim, 45 yaşındaki insanlara abi, hatta ileri gidip amca falan diyorum.
Nasil miden kaldiriyor bu yasta biriyle birlikte olmayi??
Bu kadar önyargılı olmayın lütfen...Artık benim öğretmenim de değil. Ve zihin yaşı diye bi gerçek var, bunu yaşamadan bi çok kişinin anlayabileceğini sanmıyorum. Zihinlerimiz gerçekten aynı yaşta gibi. Kendi yaşıtlarımla hiçbi zaman iyi olamadım
yazık.Kızlar, size içimi dökmek istiyorum. Bu aralar gerçekten çok ihtiyacım var. 19 yaşındayım henüz ve 45 yaşında bi adama aşığım. Karşılıklı da duygularımız. O yaşta adamla nerden tanıştın diye soracaksınız, lise sonda özel ders hocamdı, evimize gelip gidiyordu. Önce ben ilgi duymaya başladım, o istemedi, önümü kesmeye çalıştı beni yanlış yaptığıma ikna etmeye çalıştı ama hepsini istemeyerek yaptıgının farkındaydım. O da bana ilgi duyuyordu. Hiç kimse ilgilenmediği bi insanla sabahlara kadar telefonda konuşmaz, ya da şöyle söyleyeyim, hiçbi öğretmen öğrencisiyle birlikte rakı içmeye kafa dağıtmaya gitmez. Neyse lise sonda birbirimizin hayatında gibiydik ama asla bi isim koymadık. Üniversitede her şey değişti. O başka bi şehre taşındı, ben de o şehirde seçtim bölümümü. Yurtta kalıyorum ama arada bir ona da gidip geliyordum. Haftada bi iki gün falan. Gerçekten çok fazla seviyorum. Aramızda baya yaş farkı var ama resmen birbirimizin aynısıyız. Evlenme gibi bi şeyi düşünmedik hiç, ve bu belirsizlik beni mahvediyor. Yani bunun sonu ne olacak hiç bilmiyorumNe yapmalıyım bilmiyorum Sadece çok ama çok seviyorum. Cinsel birliktelik de yaşadık kısa zaman önce. Artık kendimi sadece ona ait gibi hissediyorum. Ailemin bu ilişkiyi öğrenmesi durumunda ne yaparım onu da bilmiyorum Derstleşmek istedim sadece ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?