- 15 Aralık 2006
- 363
- 465
- 323
- Konu Sahibi _negerekvar_
-
Ailemin çok da umrunda olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Dediğim gibi "aile" kavramı bana çok uzakAnne-babanın ders çalıştırsın diye emanet ettiği çocuğa yan gözle bakan bir adam.
Başka bir şey söylemeye gerek yok bence.
+1000000
Ben yazacaktım benzerini... şöyle bir 10 sene sonrasını hayal ettiğimde, hayatının olgunluk dönemi geldiğinde kadın olduğunu hissetmek isteyecek, belki çocuk isteyecek yada dans etmek, gezmek isteyecek.
Yanında babası yaşında bir adam?
Mümkün mü Allah aşkına?
Adamın sağı solu dökülecek, hastalığı, bilmem nesi...
N _negerekvar_
Bir de adam sapık değil diyorsun... adam sizinle gelecek planlamıyor, elde edebildi ve kullanabildiğim kadar kullanayım diye bakıyor.
3-4 seneye bir bahane ile şutlar pişmanlığınız ve yaralarınızla kalırsınız.
İlginç
Peki hz muhammed hz aişe ile evlendiğinde yaş aralığı neydi
Çok mu uç bir örnek oldu
Bu konuda bilgin olan açıklarsa
İlginç
Çok mu uç bir örnek oldu
Buraya yazmamın sebebi zaten dışardan bakıp yorumlayabilen insanlara ihtiyaç duymam. Çünkü gerçekten kimseye anlatmadım şimdiye kadar ve benim kaldıramayacağım bi boyuta ulaştı artık. Hepsine muahalefet olma ihtiyacı hissetsem de herkesin yorumuna çok değer veriyorumBu kadar yorum yapan olmus, eminim ki bir coguda senden yasca büyük, senden daha cok tecrübeye sahipler hepisi israrla ayni seyleri yazmis halaaa asigim mükemmel adam beni seviyor tiri virisi yapiyorsun
Mutluluklar
İlginç
Çok mu uç bir örnek oldu
Buraya yazmamın sebebi zaten dışardan bakıp yorumlayabilen insanlara ihtiyaç duymam. Çünkü gerçekten kimseye anlatmadım şimdiye kadar ve benim kaldıramayacağım bi boyuta ulaştı artık. Hepsine muahalefet olma ihtiyacı hissetsem de herkesin yorumuna çok değer veriyorum
Ailemin çok da umrunda olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Dediğim gibi "aile" kavramı bana çok uzak
Değerlere dokunmak istemem ama soramadan duramadımDini içerik, provakatif yorum yasak.
Açın bakın Google a çok meraktaysanız.
Bak o kadar toysun ki bunların ne demek olduğunu anlamıyorsun adam istemem yan cebime koy demiş karşındaki daha dünkü bebe değil dün doğmadı 45 yaşında adam gerçekten engel olmak istese numarasını değiştirip iletişimi kesmek çokta zor olmazdi emin ol şu an sana iyi insanı oynuyor biraz mantıklı ol 45 yaşında adam bulmuş senin gibi genç kızı hiç reddeder mi adam olsa eder ama değil işte.Defalarca karşısına alıp, bak artık devam etme, son ver şu hislerine,gerekirse derslerine ben girmiycem dediğini hatırlıyorum. Gerçekten önünü kesmek için aylarca uğraştı, sapık kelimesini ona kesinlikle yakıştırmıyorum. Hak etmiyor
Hz Ayşe evlendiğinde 9 yaşındaydı
Bu örnekten yola çıkarak 9 yaşındaki çocukları gerdeğe mi sokalım???
Bence konuyu dini yoruma sokmayın alakası yok çünkü. Konu durduk yere kapanmasın millet banlanmasın.
Ailemin çok da umrunda olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Dediğim gibi "aile" kavramı bana çok uzak
Çok teşekkürler... Benden büyük olduğunuzu tahmin ediyorum ve öylesine okuyup geçtiğim bi yorum değil emin olunZaten "birbirimizin aynısıyız, ona ait hissediyorum, asla başkasıyla olamam, kimseyi onun yerine koyamam" hisleri insanlık tarihi kadar eski. Hepimiz birileri birkaçları için hissettik. Dengede durabilenler savrulmayanlar evlilikle taçlandırdı bu hislerde dengeyi tutturamayanlar şaşa şaşa başka denge kurabileceği insanlarla tanıştı aşık oldu evlendi falan filan..
Duygularınızın dengede duracağına ihtimal vermiyorum. Birkaç yıl sonra yıpranmış bir hal içinde üzgün bulacaksınız kendinizi. Demek hayat sizi böyle olgunlaştıracak. Keşke hayattaki hata yapma haklarınızı arkadaşlar, iş vs konularında kullansaydınız. Olgunlaştığınız bu konu üzgünüm ki hayatınızın her yönünü her boyutunu etkileyecek. Oluruna ihtimal vermediğim bu ilişkinin ardından gireceğiniz buhranlar seçimleriniz sizi yine yanlış adamlara itecek.. İlgi açlığıyla "otopark mafyası tadında adamlar"ile aşk yaşayan kadınlar gibi.. Yanlışlar daha büyük yanlışlarınızın devrilmesine yol açacak. Domino taşı etkisi... Bu adamın ruhunuzda bıraktığı izleri başka iz bırakan adamlarla kapatırsınız diye düşünüyorum. Seçimleriniz ortada ve balığın ne zaman koktuğu mâlum.
Şimdi muhtemelen bu yazdıklarım hakkında "ön yargılı ve tavırlı baktığımı" düşünüyorsunuzdur. Bunları birkaç yıl sonra anlayacağınızı umuyorum. Bu sitede yazdığımız herşey kalıyor. Bende yıllar öncesi yazdıklarımı açıp okuyorum. Neler yapmış neler düşünmüşüm diye hayret ediyorum. Etmezsem sıkıntı büyük aynı yerde sekiyorumdur çünkü.
Adamı terkedip dengede duracağınız bir karşı cins ile yakınlaşıp hayatınızı normalize etmediğiniz sürece (çok zor olmayacağını umuyorum) sizin için olası senaryo üzgünüm ki bu. Tabi ki insan inanılmaz özgür. Bu hayatı da seçebilirsiniz. Tercih sizin.
Hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?