- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
-
tesekur ederim xanim peki kemeri sende farkettinmiÇok tatlış olmuş :)
biraz fazla dogal olmus ama benimkiDoğAllıktan yanayim ama guzel olmus
Yok ya gayet yapay duruyo ben yeni burun yaptim diyor hatta.biraz fazla dogal olmus ama benimkiyapay burunlari severim hatta estetik.kokan burunlari :)
aaa dogalliktan yanayim derken yapay olduguni dusunmen aklima hic gelmedi canim :) ama sevindim ya cidden oylemi diruyor...ameliyat sonrasi kemer goruntusunden dolayi ben baya baya dogal goruyorum pek yapilmamis ugrasilmamis gibi ucunda pek kalkik degilYok ya gayet yapay duruyo ben yeni burun yaptim diyor hatta.
hadi ya oyle mi gorunuyor canim sirti cok dikkat cekiyo gibi geliyo bana saol canimBurun ucunda ve sırtında ödemleriniz var gibi görünüyor. Burnunuzu beğendim, yüzünüzle uyumlu doğal bir burnunuz olmuş.
Çokkk beğendim güle güle kullanınkemer arti deviasyon ameliyati.oldum kizlar yorumlarinizi esirgemeyin lutgen cok merak ediyorum ...ayrica kemer goruntusu diye konu acmistim.simdi o goruntuyi ekliyecem ...eski yeni seklinde....1 aylik burnumen sonki resim deviasyondan kaynakli yamukluk oncesi sonrasi..
Insane canım profil fotona bayıldım Stephan King'in "O" filmine benziyor.Çok tatlış olmuş :)
Ben kitaplarının hastasıyımInsane canım profil fotona bayıldım Stephan King'in "O" filmine benziyor.
begenmene cok sevindim canim tesekkurlerÇokkk beğendim güle güle kullanın
canim cok tesekkur ederim motive oluyor insan boyle yorumlarla hos yapildini herkez soyluyor mutlu oluyorum saolasin:)Yüzünüze yakışmış, ve hoş yapılmış...
hadi yaaaa:) canim cok saol gercekten buruun ameliyatindan sonra ozellikle ust dudagim inikti deviasyondan dolayi ve resmen kalkti biraz da sis saniriim umarim inmez :)Burnundan çok dudakların çok güzel
yok canim gayet ince aslindaçok hoş olmuş
kalın derili galiba burnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?