1aylik burnum resimli

Ben şok oldum çook güzel olmuş. Bende devlet hastanesinde olacagim ama benim sadece burun ucu. Ya kötü olursa diye korkuyorum. Daha önceden burnunun nasil olacagini gostermis miydi peki? Ben hayal edemiyorum ne olacak.
neden şok.oldun canim:)
hayir hic bise gostermedi hic konusamaduk bile ayrintili sadece ameliyat sabahi 5 dk icinde kemeri alin ucunu kaldirin diye rica ettim tmm.dedi resim cekti gitti :)

Gerçekten güzel olmuş Doktorunuzun eline sağlık .Yapay durduğunu düşünmüyorum , tipik ucu sivri ben estetikliyim diye bağıran bir burun olmamış ama son derece de kibar durmuş ,Kemer görmedim ,düz , ince ,derli toplu bir burun

tekrar geçmiş olsun ve nefesiniz açık olsun

Gerçekten güzel olmuş Doktorunuzun eline sağlık .Yapay durduğunu düşünmüyorum , tipik ucu sivri ben estetikliyim diye bağıran bir burun olmamış ama son derece de kibar durmuş ,Kemer görmedim ,düz , ince ,derli toplu bir burun

tekrar geçmiş olsun ve nefesiniz açık olsun
canim benimmcok teselkurler

kemer arti deviasyon ameliyati.oldum kizlar yorumlarinizi esirgemeyin lutgen cok merak ediyorum ...ayrica kemer goruntusu diye konu acmistim.simdi o goruntuyi ekliyecem ...eski yeni seklinde....1 aylik burnum:KK66:en sonki resim deviasyondan kaynakli yamukluk oncesi sonrasi..
Geçmiş olsun çok güzel olmuş ben kemeri fark edemedim. Bende 28 ocakta oldum kemer vardı benimde ama benim kemer yerinde resmen bir tümseklil gibi şişlik oldu size göre kendinizin geçti mi doktor ödemdir inecek diyor ama kalacak gibi

Geçmiş olsun çok güzel olmuş ben kemeri fark edemedim. Bende 28 ocakta oldum kemer vardı benimde ama benim kemer yerinde resmen bir tümseklil gibi şişlik oldu size göre kendinizin geçti mi doktor ödemdir inecek diyor ama kalacak gibi
canim.kemer goruntum sanki biraz daha gevti yada gozum alisti seninkinj merak ettim nasil ki

Back
X