- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 33
- Konu Sahibi Oneydigiizzz
-
Ben hic avokado yemedimet yiyorum tavuk yiyorum ama avokado yiyemiyorum of gene lüküs yaşamdan olmadigim ortaya cikti
oraya 2 senede bir uğruyorum fakir hisettiriyor beni ha ha.kentparktan çekildi harvey de kurtuldukAnkara'da bir AVM var ismi Next Level. H&M, Zara dahi yok hep Guess, Harvey Nichols, Nars falan yani full lüks markaların dükkanları var. AVM'ye girdiğinizde in cin top oynar, kimse yok. Ama oraya gelen bir seferde en az 5-10 bin harcayıp çıktığı için AVM batmış değil :) Millet dediğin gibi AVM'lere gezme amaçlı gidiyor bizde, belki üst katında bir yemek yiyor fast food, o yani. Normalde amaç bir seferde tüm alışverişini yap çık oysa.
oraya 2 senede bir uğruyorum fakir hisettiriyor beni ha ha.kentparktan çekildi harvey de kurtulduk
Cidden hiç bir ülkede avm tıklım tıkış dolu o zaman egonomi çok iyi anlayışı yok
Bir bizde var
Ayrica kardeşim o zaman niye bu milyonluk evler satiliyor yollar arabadan geçilmiyor diyenler var
Türkiye'de gittikçe fakirlesen orta kesim olduğu gibi gittikce semiren paraya para demeyen işçisine sigorta yapmayıp karısına 10 tane daire alan tipler var
Her ne hikmestse çoğu son 20 yılın zengini
Neyse ya siyasete girmeyeyim anlaşılmıstir umarım
heee bizi anca oralar paklar fakiriz bizzz .marka çantalarıma gözüm gibi bakıyorum artık yere koymuyorum yıpranmasın diye .alamam bu sene yenilerini prim yapmışlar arsa gibi dolar artınca ha haBen biraz dolanıp ağlayarak Armada'ya koşuyorum sonra
Ben onu sevmiyorum allahtan, el yapimi findik ezmesi seviyorumlet the lynch begin
Mango yiyen bile var düşünebiliyor musun, Rabbim ıslah etsin...
heee bizi anca oralar paklar fakiriz bizzz .marka çantalarıma gözüm gibi bakıyorum artık yere koymuyorum yıpranmasın diye .alamam bu sene yenilerini prim yapmışlar arsa gibi dolar artınca ha ha
heee bizi anca oralar paklar fakiriz bizzz .marka çantalarıma gözüm gibi bakıyorum artık yere koymuyorum yıpranmasın diye .alamam bu sene yenilerini prim yapmışlar arsa gibi dolar artınca ha ha
Bir zengin turnusolu olarak Avokado :))Avokado duyarı da gördüm çok şükür Rabbime. Ekmek bulamıyorsanız avokado yiyin. (Astoria Antoniette) Zaten Ramazan pidesi olmuş 2.5 tl gramajı da düşürmüşler. 3 tl bir avokado.
ev yapımı değil ama çantam hershey's peanut butter dolu ister misin tee amerigalardan getirdimavokadolu birkaç tarif yazayım bir ara sana,çünkü onu yemezsen lüks yaşayamazsın...
Bir zengin turnusolu olarak Avokado :))
amanın o hiç aklıma gelmedi bak ha ha.netten alıyorum ucuz olsun diye ama mağazadan hiç almadım .O benim zaafım ayakkabı çanta o hafta dışarda yemek yemem sinema tiyatro yapma gene alırım o ayakkabıyıBirazdan marka çanta"lar"ım diye birden fazla olduğunu belirttiğin için linç yiyeceksin bu arada
sizi burjuvalar sizi sassy ve senOffff hershey’s deme bana burada minicik cukosuna dunya para bayilmistim el altindan bulupsen bana at tarifleri kendimi zengin gibi hissedemiyorum sassy beni ancak siz anlarsiniz
sizi burjuvalar sizi sassy ve sen
ev yapımı değil ama çantam hershey's peanut butter dolu ister misin tee amerigalardan getirdimavokadolu birkaç tarif yazayım bir ara sana,çünkü onu yemezsen lüks yaşayamazsın...
Millet avokado bulamıyor sen Hershey's falan utanmıyor musun 2.300 tele geçim soran kişiye Hershey's demeye !!1!11!1! Bu arada canım çok çekti yav :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?