• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.300 ile gecinen var mi evli olup?

o üye benim ha ha.Amacım kendimi övmek asla değil anlatmak istediğim yaşam standardımın yüzde elli düştüğüydü her insan gibi.ben de fiyatı anormal bulup yaptırmayıp çıktığımı yazdım zaten.750 ye saç yaptırdım yazmışım gibi tepkiler aldım garip.

Yaptırabilirsin de ayıp mı sanki? Eski bir Twitter fenomeni "Var ki yiyoruz" derdi o geldi aklıma ehehe. Millet nerelere ne harcamalar yapıp görgüsüz görgüsüz story atıyor, ona "Maşallah cnmmm, Allah nazarlardan saklasın seniii" falan yazarken iyi, 750 lira röfleye mi kötü. Herkes durumu neyse onu verir, kendim düz tek renk boyatıyorum, kardeşim sombre yaptırdı 350 lira verdim helali hoş olsun. Mutlu hissetsin, güzel hissetsin kendini önemli olan o.

Et yemiyormuş turp gibiymiş. Nah turp gibisin.
Daya çocuklara ev alıcam diye bulguru makarnayı patates ekmeği, ondan sonra "yoboncoloron çocokloro çok totlo oloyo." Neden acaba? Çünkü en az 3 kuşaktır iyi besleniliyor.

20 senelik paltoyla gezip eve en geç 3 günde bir et sokan annemle babamın ellerinden öperim buradan gıyablarında.

o üye benim ha ha.Amacım kendimi övmek asla değil anlatmak istediğim yaşam standardımın yüzde elli düştüğüydü her insan gibi.ben de fiyatı anormal bulup yaptırmayıp çıktığımı yazdım zaten.750 ye saç yaptırdım yazmışım gibi tepkiler aldım garip.
2 sene önce izmirde kuaför 950 lira istemişti ombreye ozamanda kiram 950 liraydı :)
Ben hiç garipsemedim sizi öyle zaten fiyatlar

Yaptırabilirsin de ayıp mı sanki? Eski bir Twitter fenomeni "Var ki yiyoruz" derdi o geldi aklıma ehehe. Millet nerelere ne harcamalar yapıp görgüsüz görgüsüz story atıyor, ona "Maşallah cnmmm, Allah nazarlardan saklasın seniii" falan yazarken iyi, 750 lira röfleye mi kötü. Herkes durumu neyse onu verir, kendim düz tek renk boyatıyorum, kardeşim sombre yaptırdı 350 lira verdim helali hoş olsun. Mutlu hissetsin, güzel hissetsin kendini önemli olan o.
oyy oyy güzel kızlar güle güle savurun saçlarınızı o saçın altında dolu dolu beyin var sizde herşeyi hakediyor

2 sene önce izmirde kuaför 950 lira istemişti ombreye ozamanda kiram 950 liraydı :)
Ben hiç garipsemedim sizi öyle zaten fiyatlar
yav linç edilmişim bazı üyelerce ona şaştım.vallahi zengin değilim orta halliyim ha ha.Gidin badem unuyla yapılan ekmek yiyenlere sarın

her yıl 5 yıldız tatil yaparken bu yıl erken rezervasyonla bile almadım .duruma göre apart uygun otel bakacağım yazdım o da övünmek oldu pesssss.çocuk tatile gitmek istiyor bütün sene eve okula kapandı hakkı değil mi.kadınlar kulübü benim marketten aldıklarımı anormal bulacağına 200 euroluk saat takanlara sarsın bi zahmet.benim herkese her maddıyata her eğitimde ki insana sonsuz saygım var.bir zahmet onların da bana olsun.Hayatımda aklıma gelmedi zengin arkadaşlarımı eleştirmek ya da anlattıklarını yurtdışı gezilerini jeep lerini fazla bulmak olağan hayatları bu çünkü
Ben de tatil ayarlamaya çalışıyorum kaç gündür.
Ücretsiz izindeyim diye çekiniyorum.
Ramazan ayı içinde üç gün alabildim.
Kültür turizmi dışında apartta kalmayı sevmiyorum.
Şansıma beş yıldızlı bir otelde kampanya buldum. Bu yıl da böyle geçecek. Eşimin ailesinin yazlığı var canlı sezonda birkaç kez oraya gideriz yine eylülde indirim kovalarım artık.
Bu lüks değil kesinlikle.
Eltim de ücretsiz izinde onlar bir hata yaptı ve arabalarını yenilediler kredileri de var.
Geçen gün düğün altınlarından bozmuşlar. Ödemede zorlanıyor musunuz dedim?
“Daha güzel yaşayabilmek için bozdurduk” dedi.
Yeminle eltimi sevdirdi bu topik bana.
Canım eltim akıllı eltim bal eltim:)

yav linç edilmişim bazı üyelerce ona şaştım.vallahi zengin değilim orta halliyim ha ha.Gidin badem unuyla yapılan ekmek yiyenlere sarın

Neden linc edildin anlamadim.. gecen hafta arkadasimin kuaforune gittik, izbe muhitin izbe dukkaninda bir duz boya + kesime 350 tl verdim.. ana caddedekine gitseydim 500 verirdim rahat.. artik sac bile lukse girdi bu ulkede..

Ben de tatil ayarlamaya çalışıyorum kaç gündür.
Ücretsiz izindeyim diye çekiniyorum.
Ramazan ayı içinde üç gün alabildim.
Kültür turizmi dışında apartta kalmayı sevmiyorum.
Şansıma beş yıldızlı bir otelde kampanya buldum. Bu yıl da böyle geçecek. Eşimin ailesinin yazlığı var canlı sezonda birkaç kez oraya gideriz yine eylülde indirim kovalarım artık.
Bu lüks değil kesinlikle.
Eltim de ücretsiz izinde onlar bir hata yaptı ve arabalarını yenilediler kredileri de var.
Geçen gün düğün altınlarından bozmuşlar. Ödemede zorlanıyor musunuz dedim?
“Daha güzel yaşayabilmek için bozdurduk” dedi.
Yeminle eltimi sevdirdi bu topik bana.
Canım eltim akıllı eltim bal eltim:)
apartta iş olur zaten sevmem tatilde iş mecbur alacağız tatil gene zorlansakta bu lüks değil ihtiyaç.elin dar gelirli paçavra turisti ülkemi fellik fellik gezerken benim vatandaşım niye evde pineklesin ülkesini keşfetmesin çocuklarımız

Neden linc edildin anlamadim.. gecen hafta arkadasimin kuaforune gittik, izbe muhitin izbe dukkaninda bir duz boya + kesime 350 tl verdim.. ana caddedekine gitseydim 500 verirdim rahat.. artik sac bile lukse girdi bu ulkede..
avakado yediğini bari yazma Office yakma kendini

750 dedi her zaman gittiğim kuaförüm şaştım kaldım yaptırmadan çıktım yazdım linç edildim.bence de orta uzun saça 350 400 normali yakmadan turuncu olmadan saç yaptırmanın.Kınamı alıp süreyim kafama anlamadım ki

750 dedi her zaman gittiğim kuaförüm şaştım kaldım yaptırmadan çıktım yazdım linç edildim.bence de orta uzun saça 350 400 normali yakmadan turuncu olmadan saç yaptırmanın.Kınamı alıp süreyim kafama anlamadım ki

Yiyecek, kozmetik ve sac da ucuza kacmamak gerek bence de.. bir kere de ucuz bir rimel almistim, uc gun gozlerimi acamadim.. her sekilde bir tik kaliteli olmak zorunda bence sac icin o fiyatlar normal..

avakado yediğini bari yazma Office yakma kendini

Avokado duyarı da gördüm çok şükür Rabbime. Ekmek bulamıyorsanız avokado yiyin. (Astoria Antoniette) Zaten Ramazan pidesi olmuş 2.5 tl gramajı da düşürmüşler. 3 tl bir avokado.

Back
X