yaa arkadaslar bende aynı sekilde kilolaarımdan sikayetciyim dogumdan sonra yaklası 6-7 kilo fazlam var bende bu diyeti denemeyi düsünyorum gercekten ise yarıyormu?
arkadaşlar merhaba 24 ağustosta doğum yaptım ve kilolarım aldı başını gidyor 80 kilo olmuşum şaka gibi 69 kiloyla hamile kaldım doğumdan bir hafta sonra tartıldığımda 74 kiloydum ama sütüm olmadı sağolsun büyükler onu ye sütün olsun bunu iç sütün olsun diye diye beni kırkım çıkmadan 80 kiloya çıkardılar sütümde olmadı olan bana oldu her zaman büyüklerin sözünü dinlememek lazımmış :)) üç yıl önce 55 kiloyken nasıl bu hale geldim anlamıyorum ve kendimden nefret etmeye başladım nerdeyse, şimdi bu dieti yapmayı düşünüyorum gerçekten işe yarıyormu kimler denedi tecrübelerinizden faydalanmam lazım bir an önce en azından 60 kiloya düşmem lazım benim...
arkadaşlar ben 1 hafta denedim ama 2 aylık bebeğim oldugu için sütün kesilir denildi ve endişelendiğim için hemen bıraktım ama 1.5 kilom gitti...iyi bir diyet emin olun.
hep aynı hataları yapıyoruz canım bende senin gibi yapmıştım. ilk önce bebişin için süt gelsin istiyorsan bol bol su iç su içmeden süt olmaz. ve suyun kalorisi 0 2,5-3 litre su iç
sonra sabah kahvaltında peynirini zeytinini domates salatalık yeşillik ve 2 dilim kepekli ekmeğini ye. ara da mutlaka meyve ve arayı atlama 1 elma olabilir bol c vitamini var içinde
öğlen ızgara et-balık-tavuk-köfte yanına bol salata ve k. ekmeği sonra arada galeta -diet bisküvi falan akşamda sebzeni salatanı ayranını ve k. ekmeğini ye akşam yemeğinden 2 saat sonrada 1 meyve ve 1 bardak süt hamilelik kalsiyumu azalttı çünkü. bu şekilde hem sağlıklı beslenirsin hem de kilo verirsin ama süt için bol bol sıvı al. bunları doğumdan sonra gittiğim diyetisyenim vermişti 2,5-3 ay gibi bir sürede 17 kilo vermiştim. imkanın varsa bir beslenme uzmanına gitmeni tavsiye ederim. sevgiler...
canım bende emzırıyorum bebegım 7 ayı bıttı bugun. ama suna emın olkı sutu su yapıo.cok yemekle sut olmuyo.bol yesıllık tahıllar meyve sbze ye bunlar sutun kalıtesını cogaltıyo.yanı bol yemekle alakası yok.korkmana gerek yok..ben 67 yle hamıle kaldım suan 85 dogum yaptım.suan 69 kıloyum..abartmadıktan sonra az yemek sutu azaltmaz...
öncelikle allah bağışlasın bebişini...siz bu diyete benzer bir diyet uygulamışsınız galiba.baya gitmiş tbrk edrim.bende şöyle bir karar aldım diyet değilde ekmeğin az sekerin olmadıgı yagın az oldugu normal yaptıgım yemekle uygulacagım dengeli beslenme yapıyım 6 aydan sonra byu diyeti uyguliycam ...tşkler
canım üç ay boyunca aynı programımı uyguladın yoksa arada diet listen değiştimi birde kilo vermeni kolaylaştırmak için ilaç kullandınmı bir ara dietisyene gitmiştim diaformin adında bir ilaç vermişti yanlış hatırlamıyorsam ve spor yaptınmı çünkü malesef spor yapmaya vaktim yok ve galiba spor yapmayı sevmiyorumda :))
canım merhaba; yok ben dıyet yapmadım.emzırıyorum dıyede cok yemedım.bol su ıctım...zaten nezaman emmee baslasa ıcım kuruyodu ve su ıcıyodum..korkmman ıcın soledım sutun kesılmez az yersen...senınde bbısını allah bağışlasın.sımdıdn kolay gelsın:)
anladım canım.bayaa dikkat etmişsin diyelim ozman:)emzirirken bende acap susuyorum ve günde 4 lt su tüketiyorum dogumdan hemen sonra baya kilo gitti sonra birden durdu şimdi ise tekrar başladı düşüş.genç kızlık kiloma kavuşmam için 15 kilo vermem lazım suan 70 te timbana dua et ektra bişi duyarsanda haber ver ok:) sevgiyle kal
liste bence gayet güzel :)
17 kilo baya ciddi bir rakam ..
arkadaşlar merhaba 24 ağustosta doğum yaptım ve kilolarım aldı başını gidyor 80 kilo olmuşum şaka gibi 69 kiloyla hamile kaldım doğumdan bir hafta sonra tartıldığımda 74 kiloydum ama sütüm olmadı sağolsun büyükler onu ye sütün olsun bunu iç sütün olsun diye diye beni kırkım çıkmadan 80 kiloya çıkardılar sütümde olmadı olan bana oldu her zaman büyüklerin sözünü dinlememek lazımmış :)) üç yıl önce 55 kiloyken nasıl bu hale geldim anlamıyorum ve kendimden nefret etmeye başladım nerdeyse, şimdi bu dieti yapmayı düşünüyorum gerçekten işe yarıyormu kimler denedi tecrübelerinizden faydalanmam lazım bir an önce en azından 60 kiloya düşmem lazım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?