2.5 Ayda 17 Kg Verdiğim Diyet Listem

boy 167 kilo 67 . apikobal sayesinde
denemye başlıyorum yarın. bakalm neler olacak. Fakat ben yumurta yiyemiyoruuum ?

Son düzenleme:
sekersiz cayin zaten kalorisi az bence sorun olmaz..

ayrica diyet gercekten etkili. 4. günümdeyim yesil cay da iciyorum tartıda az cikiyorum. tabii bu su kaybıda olabilir.

sekersiz cayin zaten kalorisi az bence sorun olmaz..

ayrica diyet gercekten etkili. 4. günümdeyim yesil cay da iciyorum tartıda az cikiyorum. tabii bu su kaybıda olabilir.

Boyum 161 kilom malesef 70 çıktı.Bende kilo vermek istiyorum.10 kilo civarı şimdilik.Ama nasıl verecem bilemiyorum.(((((((

çok güzel kilo vermişsiniz ama hiç kaçamak yapmadanmı bitirdiniz diyeti birde diyet listeniz dokt. Tarafından size özelmi yoksa netten alınan bi listemi?

kııııızlaaaaaaaar.
her hafta 1 kilo veriyorum.
pazartesi 4.haftam olacak.

kızlar bende başlıyorum bu diyete çok kafama yattı öyle özel şeylere gerek yok evde pişen yemekler var 4 ayım var 20 kilo vermek için bana şans dileyinn=)))

Son düzenleme:
evet bende basliyorum... senelerdir hic bi diyete ihtiyac duymadim.. hep ayni kilomda kaliyordum ama 2 senedir birden 20 kilo alinca halim berbat
34/36 beden giyen ben artik 38/40 hatta 42 bile oluyo
naptim ben arkadaslar

aysin hanım benım boyum 1.61 kilom 62 63 civarı yaşım 24 bana ne tarz bir diyet tavsiye edersiniz acaba?bu konuda bilgili oldunuz çok açık.o yuzden sormak istedim

liste çok kolay yapılabilir ben bunu denim bakim sonuç ne olucak.

çıldırmak üzereyim ya..
1 ay olacak 1-2 gün sonra her hafta 1 kilo veriyordum bu hafta tık yok.?!

ne kadar sağlıksız bi diyet..

Ben bu sabah bu diyete başladım annemle teyzemi de topladım.. ben 51 kiloyum ve 45 olmak istiyorum o yüzden bu diyeti yazan arkadaşında 45e düşmüş olması beni çekti diyebilirim bozmicam bu konuda kararlıyım sonuclarımızı buraya yazıcam inşallah..gelin bana katılın beraber yapalım

slm kızlar ben bu topikte yeniyim ve acilen kilo vermem lazım bu diyetin sağlıklı oldugunu düşünüdüm 2 gündür bu diyeti uyguluyorum yanında jillian ve lesliyi yapmaya çalışıyorum sizce temmuz sonuna kadar kaç kilo veririm_? :)))

bende bugun bu diyete başladım bakalım nekadar işe yarıcak:)gecen yaz diyetisyene gitmiştim 5kilo vermiştim biayda.75falandım 70 olmustum.tabi devamlı bozup durmuştum ama abartmadan bozmustum onun içinde bu verdigim 5kiloyu geriye almadım buda önemli:)ugrasıp ac kalıp gunlerce sonra bianda almak kötü oluyor.neyse bukezde bu diyete basladım doktorun verdiginden pekte farksız sayılmaz.size önerim her yemekten yarım saat önce 2bardak su için bu yemek yerken cabuk doymanızı saglıyor.enazından 1yıldır bunu hiç bırakmadım:)benimde hedefim 54 kilo.bisene bu kiloya düşmüştüm ve inanılmaz zayıftım ondan hedef kilom bu

selam canım ben de diyet yapmak istiyorum ve bu diyet kolay geldi.Kolaydan ziyade motive edici yorumlar okudum.Ben şu anda 68 kiloyum hedefim 62 ye düşmek şimdilik tabi 58 e düşsem iyi olur orası ayrı.Birbirimizi motive etmek adına buraya yazalım mı kilolarımızı?Şu üç gün karpuz diyeti yapcam sonrasında bu diyete başlayacağım.Umarım yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…