2.5 Ayda 17 Kg Verdiğim Diyet Listem

Pekı cnm sana bu dıyetı dıyetısyen mı verdı kendın mı ayarladın ÖĞÜnlerı bu Şekılde ve ne kadar sÜrede ne kdar kılo verdın

13 aylık bebegim var emziriyorum.bu diyeti yapsam olur mu acaba.

ayda 10 kilo verme diyetine benziyor. ikisi de sağlıklı bence. ben 1 haftadır ona devame diyordm. leslinin 4 fast miles programıyla 2 kilo gitmişti bu benzer diyetle. aynı mantıkla devam edeceğim. herkesse kolay gelsin.

ayda 10 kilo verme diyetine benziyor. ikisi de sağlıklı bence. ben 1 haftadır ona devame diyordm. leslinin 4 fast miles programıyla 2 kilo gitmişti bu benzer diyetle. aynı mantıkla devam edeceğim. herkesse kolay gelsin.

İyi geceler.Ayda 10 kilo verme diyeti nasıl bir diyet canım?

listede hiç yağ yok..

hiç yağ yemezsek vucutta kas kaybı olurki bu da sağlıksız bir kilo verme çeşididir..
ayrıca sebzelerde bulununa a,d,e,k vitaminleri yanlızca yağda çözünürler... bu vitaminleri almazsak bağışıklık sistemi çökebilir..

ayda 10 kilo verme diyeti ancak obez düzeyindekiler için olabilir belki. Ama onun haricinde kulağa son derece kanserojen ve de sağlıksız geliyor. haftada 500 gr ile 1 kg arası en fazla kilo kaybı olması gerekirmiş.. lmaz:

elma diyetiyle haftada 8 kilo verdi arkadaşlar. bence ayda 10 kilo verilebilir. bu diyet listesine bakarsanız her besinden yeterince alıyorsun. hamur işleri, aşırıya kaçmalar yok sadece. ve tabiiki spor spor spor...

yağ değil protein yemezseniz kas kaybı oluşur... yemeklere biraz sıvı yağ katılıyorsa bu yeterli...

mrb cnm bişey sormak istiyorum ya bn daha önce kendi kafama çok sıkı reimler yaptım her gün her öğün meyve gibi ona rahmen çok az az kilo veriyodum ayda 1 kilo gibi yani bu rejimde daha çok yemek var ama 1 ayda inanılmaz bi kilodan bahsediyosun merak ettim yane nerden buldun bu diyeti bnm gibi zor zayıflayan arkdşlarında bu diyet sayesinde zayıfladımı ve yanında spor fln da yaptın mı eğer cevaplarsan inan çok sevinicem cnm

bende yapacgi kizlar pazartesi basliyorum bana mantikli geldi tamda zayiflama hapi almaya karar vermisken simdi vazgectim bu diyeti yapacagim

bence herkesin kendi vucut metabolizma hızına göre diyet yapması daha doğru. bir arkadaşımızın bu diyetle çok iyi bir sonuç alması digerlerininde alacağını göstermez. ayrıca ben bu diyette hiç ara ögün göremedim. diyet yaparken mutlaka 6 ögün yenmeli ve hiç yağ koymamakta sağlıklı değil bana göre. bende 3 ayda 9 kilo verdim ama diyetisyenimin verdiği liste ile. bence çok sağlıklı bir diyet değil bu diyet.

Sonuç alırsınız ancak önemli olan vucutta kas ve su kaybı değil, yağ kaybı olmasıdır ve ara ögün yemediğiniz sürece bedeniniz yağ depolamaya devam eder. Diyeti bıraktığınız anda da bütün o verdiğiniz su ve kas kaybı geri gelir.

ee madem meyve süt çay serbest niye yazmadın ara öğünlere :umursamaz:

direk herşeyi sınırlamışsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…