bence bu durumdan kurtulduğun için şükredeceksin. Keşke en başından resmi nikahı bekleseydiniz. ancak iş işten geçmiş. Annen baban sana sahip çıkıyorlar. bir daha ne olursa ol o cehenneme dönme bence. Hem eşin ham ailesi burnundan getirirler.
Allah yardımcın olsun.
Allah razı olsun..dönmeyi düşünmüyorum.orada hiç huzurum yok. tek derdim çocuk
canım evli kalsanda eşin normal bir baba gibi davranmayacak anlattıklarına bakılırsa. kayınvalden bi yandan .. normal bir düzenin olmayacak. Böylesi daha hayırlı olur belki. Allah babana uzun ömürler versin o hem baba hem dede olur çocuğuna. hem yaşın genç. ileride evlenirsinde tekrar düzgün biriyle.
Yaşın çok genç umutsuzluğa kapılma. Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar. İçini ferah tut.
konunun ana fikri cahillik mi acaba ? geçmiş olsun okurken çok üzüldüm. asla geri dönmeyin . geçicek iyi olucak laflarına kanmayın yüz vermeyin sakın. görüşmeyin, konuşmayın hiç bence. konuştukça görüştükçe daha çok kafanız karışır. bir yandan üzülüyorum bir yandan da kızıyorum ama. moralinizi bozmamak için iyi olan tarafını yazdım. hayırlısı neyse o olsun.
Ailem bakmaya hazır zaten.Allah razı olsun onlardan.babamda annemde biz sanada bebeğinede bakarız..sen hiç üzülme diyorlar..
o zaman kesinlikle o koca bozuntusuna dönme. evindeki aldığın tüm eşyaları çeyizini topla kal ailenle zaten nikahta yok mahkemeyle velayet derdi de olmaz. ileride illa ki istiyorum demediği sürece..
kendi ayakların üzerinde dur. hayatını kazan mutlaka. liseyi bitirdin mi canım?
liseyi bitirmedim..liseyi okurken eşimle tanıştım ve okulu bıraktım..
ama onun için hiç bişeye değmezmiş..sen benim için ne yaptın ki diyor..oysaki ben onun için tüm hayatımı değiştirdim
onun için hayatını silmişsin resmen.
o zaman şimdiye kadar onun için yaptın birşey kazanmadın şimdi kendin ve bebeğin için yapmalısın. en azından liseyi bitir. meslek edin. sigortalı bir işte çalışıp bebeğine daha rahat bakarsın. bebeğine nikah olmadığı için sanırım kendi soyadını verebilirsin. anne ve babana güvenip sürekli evde oturucam deme. çünkü ileride anne baban olmadığında açıkta kalırsın. o yüzden çok güçlü olmalısın.
sil at eşini ve çocuğun ve kendin için çalış çabala canım.olumunekankayizsmile
yazini gozyaslari icinde okudum
bende 4 aylik hamileyim senin durumundan biraz farkli benim durumum ama bende su an ailemin yanindayim
canim bak oraya donsen nolacak cocuk sagliksiz bir ortamda buyuyecek sakin gitme
ailen arkanda nasil olsa bebegini dusun onun icin kendine cok cok dikkat et.
en azindan ailenin yaninda stress yapmazsin bebek icinde rahat eder.
allah herseyin hayirlisini versin ins \
dualarim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?