Tatlım öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun diyorum.
Yazdıklarını üzülerek okudum
Kolay değil elbet bu durumdayken,bunları yaşamak.
Şimdi herşeyi bir kenara koyarsak sen bu adamı seviyorsundaki bundan 4,5 ay önce ona koştun.Bu gün bebeğini karnında taşıyorsun.Eminimki ne kadar kızsanda halada seviyorsun onu.
Şimdi nacizane abla tavsiyesinde bulunucam canım sana.
Şartlar,yaşadıkların kolay değil elbet ama benim takıldığım tek yer nikah olayı
Ailenle arası iyi olmaz,1 sene sonra düzelir
Kaynanan eziyet ediyordur,zamanla yoluna girer
Aranızda hoş olmayan konuşmalar geçmiştir,birbirinizi tanıdıkça onlara çözüm bulunur.
Velhasıl karnında bir bebek varken bunlar çözülmeyecek şeyler değil
Fakat,bebeğinin annesine nikah yapmaktan kaçan bir erkekle berabersin,ona eşin bile diyemiyorum,işte bu durumu çıkmaza sokan tek şey bana göre
Bitir diyoruz ablaların olarakta,zaten bitecek birşeyde yok ortada
Yaşın çok genç canım
Yıllar o kadar hızlı geçiyor ve es geçtiğin şeylerin acısını yıllar sonra öyle bir çekiyorsunki
sonradan üzülmeni istemem.
Şimdi sen kendi kendine senaryolar yazar oynarsın.
Bebeğim var dersin,yarın doğdumu yüzüne bakar bakar neden babasız büyütüyorum dersin,bunun için göz yaşı dökersin
O sana 2 çift güzel söz söylese yelkenleri suya indirirsin
Belki yeniden denemek uğruna,aileni bile karşına alır benimde bebeğim var onu mutsuz etmek istemiyorum diye düşünürsün.
Tüm bunlar olurken unutmaman gereken tek şey var.
Şayet bebeğini taşıyan kadına nikah yapmayı bile bu kadar askıya alan bir erkekle berabersen,bebeğine babalık yapması konusundada çok beklentin olmamalı
Kişi neyse o canım,yapısı buysa onu değil 1 bebek,11 bebek doğursan istediğin gibi göremessin.
Ha bu benim kaderim,çocuğuma bunu yaşatmıycam diyorsan hayat senin
Biz kimsenin yuvası bozulsun istemeyiz
Hatta kendi adıma konuşmak gerekirse,ben bunu hep en son çare görmüşümdür
Önünde imzası olmayan,hiç bir hak talep edemeyeceğin bir birliktelik,kucağında bir bebek,önünde uzuuuuun yıllar ve yanında sorumsuz bir adam var
Ben herşeyi göğüslenir taşırım diyorsan,hiç etki altında kalıp,kafanı daha fazla karıştırmadan kaldığın yerden devam et.Kuralları o koysun,sende uygula
Ama yok benim önümde yıllar var,ben güçlü bir anne olur bebeğimede kendimede yeterim diyorsan,duygularını koy bir kenara,yaşadıklarına bir çizgi çek ve yaniden başla hayatına.
Bu iki kararında kendince zorlukları var
Senin ve bebeğinin canını en az yakacak olanı tercih etmen dileklerimle
ıkinizede mutluluklar diliyorum.
Dilerim şans sizden yana olur.