2.5 yasindaki kizimdan sikayetcilermiş

Onlar kiracımı ev sahibi bilmiyorum ama ev sahibi iseler ben çıkardım evden, binanın ses yalıtımı yok sanırım boşu boşuna çocuğunuzu huzursuz etmeyin siz sessiz olmaya çabaladıkca o dahada asileşir.Ayrıca gece 12 ye kadar kimse kimseye karışamaz bunuda belirtin yani.İki ucu b... değnek sussan siz huzursuzsunuz tartışsan yine huzursuz Sunuz.. Allah iyi insanlar la denk getirsin boşuna dememiş ler ev alma komşu al diye.12 ye kadar çok umursamayin bence zaten çocuğu bir odaya koymuşsunuz dahası kafes bunuda belirtin yani saçmalamasınlar.Gece 12 den sonra ses etmiyormuşsunuz zaten ötesine karışamazlar.

ne kadar da kaba sab ınsanlarmıs bence artık sızde kabalasın lasıtlı olan bır sey yok kucucuk cocuk naparsın bence hıc ezılıp buzulme cok ıstıyrsa mustakıl ev tutsun yapacak bırsey yok benım katın ve altım bos altımın altında ıkızler var masllah bagırıs cagırıs eksık olmaz kosarlar oynarlar hıc kızmayız snucta cocuk onlar rahatsız etmeye hakkı var ama bızım cocukları rahatsız etmeye hakkımız yok uyku saatlerınde bız ekstra dıkkat ederız

Benim alttaki kiracida aynisini yapti tekrar yapmasini bekliyorum polis cagiracam ayni kirayi bende ödüyorum oglum bütün gün kreste kizim gürültü yapmiyo buna ragmen basimiz agriyo dediler bende baglayamam ya cocuk bunlar siz cocuk olmadinizmi dedim kusura bakmayin yapacak biseyim yok dedim kestiler seslerini kendi torunlari gelince balkonda bagiris cagiris biz bise demiyoruz hepsi ayni valla kiziniza kötü bakisini yakalarsaniz siz nasi bakiyorsunuz ufacik cocuga diye kizin cocugu korkuturlar ne anlayissiz bunlar ya kendileri yapar baskasi yapsin mangalda kül birakmazlar

Bakin bence fazla yuz vermeyin zirt bırt kapinizada gelinmesin,çocugunuzu gec saatlerde mesela

zıplar koşar bu konuda kisitlayin çünku inanin ses cok geciyorsa

gercekten cok rahatsiz edici ama gün icinde bu kadar kisitlamyn asiriya

kacmiyosa cocugunuz evinizde rahatca oynayamiycakmi ya onada karsiyim.

Benim alt katimda cocuklu aile var ve hafta sonu öglene kadar genelde uyuyrz biz ama cock 8 de kalkiyo cok gurultu oluyo agliyo bagiryo flut sesleri ama cocugn tatil günü ne biliym kendimde o hakki görmuyorm bundan şikayetlenicek ama akşam olsa farkli olurdu sabrediyorm benimde cocugum olunca onlar uyuyamycak belki:)

Bide ust katimin gürultüsu varki illallah dedim gece 12 den sonra lanet yatak odasi sesi yenide evliler işte o cıldrtiyo beni duvarlari kalkip yumrukluyorm artk söylemeyede utanyorm özellerini fazla sesli yaşıyolar cok iyi bi sitede yasıyrm fakat duvarlar ses geciriyo resmen ve ben bunun farkindaym tasindgm gunden beri dikkat ediyrm ama anlays bekliyo insan biraz.

sessiz çocuklara sahip olanlar ve çocuk sahibi olmayanlar için özel yerleşim yerleri yapılsın, sakin sakin takılalım
Ben çocukların sessiz olmasını istemiyorum. Bilakis konuşsun, sorsun, merak etsin, ilgi duysun vs..
Sadece şımarık olmasınlar.... Ebeveynlerde kendi rahatları için buna göz yummasınlar...
Belli bir saatden sonra gürültü istemediğimi söyledim diye beni canavar sanan insanlar oldu sanıyorum ama hiç öyle değil.,
Ben komşularımın çocuklarına bakan biriyim zaman zaman. Annenin babanın işi gücü olduğunda. Ya da birlikte zaman geçirebilsinler diye de... Hiç biri de hoplayıp zıplamıyor akşam saatlerinde. Boyama yapıyoruz, puzzle yapıyoruz, kitap okuyoruz. Şarkı ezberliyoruz, spor bile yapıyoruz halını üzerinde vs...

kesinlikle.. gürültü deyince evin içinde Amerikan güreşi yapanları kastediyoruz.. akşam 8 den sonra dinlenme saatidir.. herkes kitabını, dersini, oyununu alır bir kenara çekilir.. aslında sağlıklı çocukların da dinlenme saatidir o saatler, uyku haricinde insanın sukunete ihtiyacı vardır.. sen canavarsan ben baya baya ejderhayım

Hic de tinlama kusura bakmasinlar da benimde 2 yasinda kizim var oldukca yaramaz alt komsu yonetici adamdan her seferinde ozur diliorum gurultumuz geliomu diye estagfurullah cocuk o biz mutlu oluyoruz onun sesinden diyo

benım bebegımın ve yan komsunun 10 yaşındakı kızının yatak odaları yan yana. komsu kapıda konusur sureklı, misafirleri gelır gıdeceklerı zaman 40 saat kapıda dikilip konusurlar. kırk takla atarım cocuk uyanmasın dıye.sadece bi kere '' cocugun yerını odaya aldım ''dedim. ok dedi. kızının sesi odada hiç kesılmıyor.
düşünüyorum ve onlarında evı sonucta 11-12 ye kadar yapıaln sesi normal buluyorum. şimdi ben bu kadına diyebılır mıyım '' kızının sesı cok gelıyor, odasında ses cıkarmasın, siz de kapı önunde konusmayın'' diye? benım cocugum uyuyabılır
ben kendı rahatımı düşünüyorum
dediğim gibi orası da onların evı onlarda kendı rahatını düşünüyor. ama saat 00:00 dan sonra olsaydı bu sesler uyarırdım mecbur. burada söylemek istediğim şey onun kocası sizi baglamaz. aksam saat 10 ve sizden sessız olmanızı beklemeyemez!
kaldı ki bu sesler genel sesler. davul çalmıyorsunuz heralde.

İşte çocuğum yaramaz da tabi artık geceleri uyuyor ama akşam gündüz evde hiç durmuyor artık eşimle ne yapacağımızı şaşırıyorum.tum bisiklet scooter turu ses çıkaran oyuncakları kaldırdık.top da yasak oynatmiyoruz evde.kossa hemen engellemek için herşeyi yapıyoruz.esim artık gürültü olmasın diye antreye ,oturma odasının boş yerlerine su birbirine geçen plastik halı gibi birşey var ya onlardan doseyelim diyor.yok artık diyorum evin içi nasıl gözükür.biz baya bu konuya dikkat eden bir aileyiz ama daha da rahatsız olan olursa yapacak birşey kalmaz.konu sahibi de uğraşıyor ama olmuyorsa daha da birşey yapamaz.

Yeni yönetmeliğe göre artık 23.00 değil 19.00dan sonra gürültü çıkarmak yasaklandı. Gece 12'e kadar her istediğimi yapabilirim diye birşey yok malesef. Apartmanda yaşanılıyorsa orman kanunları benimsenilmediği için umursanılmak zorunda.

benim karşı komşumun ikizleri var 7 yasında annelerı sureklı bagrıyor onlarda bırbırnı dovuyor
alt komşum 1 senelk evlı ama yatakodasının sesını bıle bangır bangır duyuyoruz ve hep kavga edip birbirne bişeyler fırlatırlar
üst komşum bekar 2 oglan gitar bateri felan calıp benı cıldırtıyorlar ben daha komsu dıye agzmı acıp bısey demedım
benımde cocugum var oyle sesı solugu rahatsız etcek gıbı yok olursada cocuktur laf dıyenın agzını yırtarım olay cıkar eşim ortalıgı dagıtır :))) ben bukadar sese laf etmıyosam kucucuk cocuk evı baslarınada yıksa konusmamalılar

Ne yaptiysam uyutamadim kendi uyumuyor salliyorum ayagimda ama ayagima aldigim zaman nasil bir ciglik uyumayacagm diye kendini yere atiyor uyutamadim ne yaptiysam alistiramadim sabah uykusu da normal 9 da kalkiyor gun icinde de uyumak istemiyor ama gecede erken yatmiyor inanin cok sey denedim ama alistiramadim

merak ettim şu mesajı okurken çocuğunuz varmı acaba? Hanimefendinin cocugu daha 2.5yasinda 5 6 yaşlarında olsa durla susla belki olur ama 2.5yasindaki cocuk dinlemezki oynamaya ihtiyacı var vede minnacık sabiden nekadar ses çıkar ki bazı insanlar sadece rahatsız olmak icin rahatsız okuyo bence

2,5 yaşında bir çocuğu konu alan hiçbir yasa yoktur herhalde.Kadın çocuğu oturma odasına kapatmış daha ne yapsın.Orman kanunu falan hayvanmıyız biz canımı sıkmayın düzgün konuşun.Karşınizda çocuğunuz yok.

Bence çocuğunuzun erken yatması gerek. Adam da haklı. Bizim de alt kattan şikayet geliyordu ama gündüz çocuklar çok gürültü yapıyo diye okula başladılar da şikayetten kurtuldum

Canım kuzura bakmasınlarda taşınırken üst katta kim oturuyo bi soruverselerdi ya madem bu kadar rahatsızlar ona göre bi yete taşınsalarmış hiç kendinizi ezdirmeyin ne bu rahatsızım sizden

İki tarafın da birbirine anlayış göstermesi lazım o haklı bu haklı gibi durum yok ortada. Saat kaçta uyuyor kızınız? Babasını görmesi için mi geç uyutuyorsunuz? Saat 19 da evde oluyorum, oğlumla vakit geçirmek için saat 22-22.30 gibi uyutuyorum ben mesela. Müstakil evdeyiz diye çok uyarmıyoruz ama misafirliğe gidince daha sakin olması gerektiğini söylüyoruz. Çok da idrak edecek yaşlarda değiller elbette, gürültü yapması normal ama eğer zıplayıp hopluyorsa daha sakin oyunlar oynanmalı, kitap okumak, boya yapmak da bir çözüm. Buna rağmen hala gürültü var derlerse sorunlu komşulara çatmışsınızdır

Evet bir bebeğin gece ağlamasına çokta yapacak birşey yok.
Bende yaşadım aynı şeyi ama 2,5 yaşında bir çocuk
Öğretilebilir, ilgisi başka yönlere kaydırılabilir.
Olmadı oturursun resim yaparsın, lego takarsın..
Aynı şeyler gibi gelmiyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…