- 3 Nisan 2015
- 4.297
- 9.152
- 88
- 45
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Benim alttaki kiracida aynisini yapti tekrar yapmasini bekliyorum polis cagiracam ayni kirayi bende ödüyorum oglum bütün gün kreste kizim gürültü yapmiyo buna ragmen basimiz agriyo dediler bende baglayamam ya cocuk bunlar siz cocuk olmadinizmi dedim kusura bakmayin yapacak biseyim yok dedim kestiler seslerini kendi torunlari gelince balkonda bagiris cagiris biz bise demiyoruz hepsi ayni valla kiziniza kötü bakisini yakalarsaniz siz nasi bakiyorsunuz ufacik cocuga diye kizin cocugu korkuturlar ne anlayissiz bunlar ya kendileri yapar baskasi yapsin mangalda kül birakmazlarIyi geceler hanimlar .. benim alt katim bostu ev sahibi evini bu sene yaptirdi bu yaz tasindilar gelin görun ki onlar geldikten sonra evde kimildayamaz hale geldik alt komsumun esi saat 10 da yatiyormus ve kizimin sesinden rahatsiz oluyormus kizim oturma odasinda oynuyor yatak odasina hic gitmiyor salliyorum uyuyor oyle goturuyorum yatagina esimde saat 10 da cikiyor isten mecbur uzerini yatak odasinda degistiriyor dun gce komsum geldi yanima esim saat 10 da yatiyor dikkat edin kiziniza diye kizima tuhaf tuhaf bakiyorlar uzuluyorum bende yaramaz evet ama yatak odasi tarafina hic gitmiyor bende bsey diyemedim tamam dedim ben ne yapayim simdi kizlar bugun de esi gordu beni annemde vardi yanimda rahatsizim sizden dedi annemde bebegimz yaramaz biraz ama yatak odasinda oynamiyor oturma odasindan nasil ses geliyor dedi adamda koridordan da ses geliyor dedi annemde o zaman sizin diger oturdugunuz bina nasildi sessizdi heralde cocuk yoktu dedi adamda evet dedi alisirsiniz ama cocuk bu dedi adamda ben alisamam dedi bir dha gelirlerse ne diyeyim ben saygizlik yapmkta istemiyorum gonullerini kirmak ama cocuk bu napayim oturma odasinda da oyun oynayamacak mi ben napayim simdi
Bakin bence fazla yuz vermeyin zirt bırt kapinizada gelinmesin,çocugunuzu gec saatlerde meselaIyi geceler hanimlar .. benim alt katim bostu ev sahibi evini bu sene yaptirdi bu yaz tasindilar gelin görun ki onlar geldikten sonra evde kimildayamaz hale geldik alt komsumun esi saat 10 da yatiyormus ve kizimin sesinden rahatsiz oluyormus kizim oturma odasinda oynuyor yatak odasina hic gitmiyor salliyorum uyuyor oyle goturuyorum yatagina esimde saat 10 da cikiyor isten mecbur uzerini yatak odasinda degistiriyor dun gce komsum geldi yanima esim saat 10 da yatiyor dikkat edin kiziniza diye kizima tuhaf tuhaf bakiyorlar uzuluyorum bende yaramaz evet ama yatak odasi tarafina hic gitmiyor bende bsey diyemedim tamam dedim ben ne yapayim simdi kizlar bugun de esi gordu beni annemde vardi yanimda rahatsizim sizden dedi annemde bebegimz yaramaz biraz ama yatak odasinda oynamiyor oturma odasindan nasil ses geliyor dedi adamda koridordan da ses geliyor dedi annemde o zaman sizin diger oturdugunuz bina nasildi sessizdi heralde cocuk yoktu dedi adamda evet dedi alisirsiniz ama cocuk bu dedi adamda ben alisamam dedi bir dha gelirlerse ne diyeyim ben saygizlik yapmkta istemiyorum gonullerini kirmak ama cocuk bu napayim oturma odasinda da oyun oynayamacak mi ben napayim simdi
Ben çocukların sessiz olmasını istemiyorum. Bilakis konuşsun, sorsun, merak etsin, ilgi duysun vs..sessiz çocuklara sahip olanlar ve çocuk sahibi olmayanlar için özel yerleşim yerleri yapılsın, sakin sakin takılalım
Ben çocukların sessiz olmasını istemiyorum. Bilakis konuşsun, sorsun, merak etsin, ilgi duysun vs..
Sadece şımarık olmasınlar.... Ebeveynlerde kendi rahatları için buna göz yummasınlar...
Belli bir saatden sonra gürültü istemediğimi söyledim diye beni canavar sanan insanlar oldu sanıyorum ama hiç öyle değil.,
Ben komşularımın çocuklarına bakan biriyim zaman zaman. Annenin babanın işi gücü olduğunda. Ya da birlikte zaman geçirebilsinler diye de... Hiç biri de hoplayıp zıplamıyor akşam saatlerinde. Boyama yapıyoruz, puzzle yapıyoruz, kitap okuyoruz. Şarkı ezberliyoruz, spor bile yapıyoruz halını üzerinde vs...
İşte çocuğum yaramaz da tabi artık geceleri uyuyor ama akşam gündüz evde hiç durmuyor artık eşimle ne yapacağımızı şaşırıyorum.tum bisiklet scooter turu ses çıkaran oyuncakları kaldırdık.top da yasak oynatmiyoruz evde.kossa hemen engellemek için herşeyi yapıyoruz.esim artık gürültü olmasın diye antreye ,oturma odasının boş yerlerine su birbirine geçen plastik halı gibi birşey var ya onlardan doseyelim diyor.yok artık diyorum evin içi nasıl gözükür.biz baya bu konuya dikkat eden bir aileyiz ama daha da rahatsız olan olursa yapacak birşey kalmaz.konu sahibi de uğraşıyor ama olmuyorsa daha da birşey yapamaz.çocuk ağlaması farklı birsey , bunu engelleyemezsınız
ama cocuk koşması, tepinmesi, bagırması, evın ıcınde oyun adı altında sacmasapan sesler cıkarılıp bagırılması, top oynanması, oyuncakların sğrekli yerlere atılması, ya da halısız yerde sesli oyuncaklarla yerde oynanması ayrı bırsey
bunlar engellenilebilir.
Yeni yönetmeliğe göre artık 23.00 değil 19.00dan sonra gürültü çıkarmak yasaklandı. Gece 12'e kadar her istediğimi yapabilirim diye birşey yok malesef. Apartmanda yaşanılıyorsa orman kanunları benimsenilmediği için umursanılmak zorunda.Onlar kiracımı ev sahibi bilmiyorum ama ev sahibi iseler ben çıkardım evden, binanın ses yalıtımı yok sanırım boşu boşuna çocuğunuzu huzursuz etmeyin siz sessiz olmaya çabaladıkca o dahada asileşir.Ayrıca gece 12 ye kadar kimse kimseye karışamaz bunuda belirtin yani.İki ucu b... değnek sussan siz huzursuzsunuz tartışsan yine huzursuz Sunuz.. Allah iyi insanlar la denk getirsin boşuna dememiş ler ev alma komşu al diye.12 ye kadar çok umursamayin bence zaten çocuğu bir odaya koymuşsunuz dahası kafes bunuda belirtin yani saçmalamasınlar.Gece 12 den sonra ses etmiyormuşsunuz zaten ötesine karışamazlar.
Iyi geceler hanimlar .. benim alt katim bostu ev sahibi evini bu sene yaptirdi bu yaz tasindilar gelin görun ki onlar geldikten sonra evde kimildayamaz hale geldik alt komsumun esi saat 10 da yatiyormus ve kizimin sesinden rahatsiz oluyormus kizim oturma odasinda oynuyor yatak odasina hic gitmiyor salliyorum uyuyor oyle goturuyorum yatagina esimde saat 10 da cikiyor isten mecbur uzerini yatak odasinda degistiriyor dun gce komsum geldi yanima esim saat 10 da yatiyor dikkat edin kiziniza diye kizima tuhaf tuhaf bakiyorlar uzuluyorum bende yaramaz evet ama yatak odasi tarafina hic gitmiyor bende bsey diyemedim tamam dedim ben ne yapayim simdi kizlar bugun de esi gordu beni annemde vardi yanimda rahatsizim sizden dedi annemde bebegimz yaramaz biraz ama yatak odasinda oynamiyor oturma odasindan nasil ses geliyor dedi adamda koridordan da ses geliyor dedi annemde o zaman sizin diger oturdugunuz bina nasildi sessizdi heralde cocuk yoktu dedi adamda evet dedi alisirsiniz ama cocuk bu dedi adamda ben alisamam dedi bir dha gelirlerse ne diyeyim ben saygizlik yapmkta istemiyorum gonullerini kirmak ama cocuk bu napayim oturma odasinda da oyun oynayamacak mi ben napayim simdi
Ne yaptiysam uyutamadim kendi uyumuyor salliyorum ayagimda ama ayagima aldigim zaman nasil bir ciglik uyumayacagm diye kendini yere atiyor uyutamadim ne yaptiysam alistiramadim sabah uykusu da normal 9 da kalkiyor gun icinde de uyumak istemiyor ama gecede erken yatmiyor inanin cok sey denedim ama alistiramadimbütün yerleri halı kaplayın
valla biraz huysuzmuş komşular
biz çocuk gürültüsü olmasın diye sadece 1+1 lerin olduğu bir binaya taşındık
keşke onlar da öyle yapsaymış
çocuğu atacak haliniz yok
AMA bişey de sormak istiyorum 10 geç bi saat
sizin çocuk 9 gibi uyumuyor mu?
merak ettim şu mesajı okurken çocuğunuz varmı acaba? Hanimefendinin cocugu daha 2.5yasinda 5 6 yaşlarında olsa durla susla belki olur ama 2.5yasindaki cocuk dinlemezki oynamaya ihtiyacı var vede minnacık sabiden nekadar ses çıkar ki bazı insanlar sadece rahatsız olmak icin rahatsız okuyo benceİnsanlarin kendi evlerinde sessizlik isteme hakları var.
Anlayış gosterebilirlerdi ama kimse sizin gürültünüze katlanmak zorunda Da değil.
Kimse çocuğunuzu sevmek, sevimli bulmak ve onun gürültüsünü sevmek zorunda değil.
Demek ki çabalarınız yeterli gelmiyor. Daha az ses yapması için daha fazla ugrasmalisiniz.
Örneğin, bir doktor, gündüz yorulmuş, ameliyatlardan çıkmış, yorgun argin eve gelmiş. Sessizlik istemek en doğal hakki.
Cocugunuz size sevimli ve katlanilabilir geliyor. Ama dünyanın kalan kısmına değil. Bir sürü çocuk var yeryüzünde, ve onlardan bir üstünlüğü yok sizinkinin.
2,5 yaşında bir çocuğu konu alan hiçbir yasa yoktur herhalde.Kadın çocuğu oturma odasına kapatmış daha ne yapsın.Orman kanunu falan hayvanmıyız biz canımı sıkmayın düzgün konuşun.Karşınizda çocuğunuz yok.Yeni yönetmeliğe göre artık 23.00 değil 19.00dan sonra gürültü çıkarmak yasaklandı. Gece 12'e kadar her istediğimi yapabilirim diye birşey yok malesef. Apartmanda yaşanılıyorsa orman kanunları benimsenilmediği için umursanılmak zorunda.
Canım kuzura bakmasınlarda taşınırken üst katta kim oturuyo bi soruverselerdi ya madem bu kadar rahatsızlar ona göre bi yete taşınsalarmış hiç kendinizi ezdirmeyin ne bu rahatsızım sizdenIyi geceler hanimlar .. benim alt katim bostu ev sahibi evini bu sene yaptirdi bu yaz tasindilar gelin görun ki onlar geldikten sonra evde kimildayamaz hale geldik alt komsumun esi saat 10 da yatiyormus ve kizimin sesinden rahatsiz oluyormus kizim oturma odasinda oynuyor yatak odasina hic gitmiyor salliyorum uyuyor oyle goturuyorum yatagina esimde saat 10 da cikiyor isten mecbur uzerini yatak odasinda degistiriyor dun gce komsum geldi yanima esim saat 10 da yatiyor dikkat edin kiziniza diye kizima tuhaf tuhaf bakiyorlar uzuluyorum bende yaramaz evet ama yatak odasi tarafina hic gitmiyor bende bsey diyemedim tamam dedim ben ne yapayim simdi kizlar bugun de esi gordu beni annemde vardi yanimda rahatsizim sizden dedi annemde bebegimz yaramaz biraz ama yatak odasinda oynamiyor oturma odasindan nasil ses geliyor dedi adamda koridordan da ses geliyor dedi annemde o zaman sizin diger oturdugunuz bina nasildi sessizdi heralde cocuk yoktu dedi adamda evet dedi alisirsiniz ama cocuk bu dedi adamda ben alisamam dedi bir dha gelirlerse ne diyeyim ben saygizlik yapmkta istemiyorum gonullerini kirmak ama cocuk bu napayim oturma odasinda da oyun oynayamacak mi ben napayim simdi
Benim oğlum gece okadar aglardiki gece boyu uyumazdi komşum var bir tane altimda kaç kere gördükçe dedik kusura bakmayın diye .onların da cevabı çocuk hasta mı diye merak ediyoruz biz de gece boyu uyumuyoruz valla sesten ama siz de istemezsiniz aglamasini ama ne yapabilirsiniz ki çocuk sonucta.o kadar mahcup oluyordukki her agladiginda yatak odasindan alıp oturma odasına goturuyorduk.her seferinde gördüğümüzde özür diliyorum onlar da hep anlayışlı davrandı.siz gece bile gürültü yapmiyormussunuz çok anlayışsız insanlarmış yapacak birşey yok.ama çok can sıkıcı bir durum
Oyle mi diyorsunuz ben cok tuhaf oldum oyle dedikleri zaman 12ye kadar zaten uyumus oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?