- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.543
- 498
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Ewet cnm zihniyetimiz dar bizim ust katimda 3 cocuk var cok sukur ses eksik olmaz benim prenste seste pek bi guzel uyuyo masallah :))Bebekleri uyurken ust komşulari ses yapsa da cocuk uyansa, gurultu yapan suclu olur amamaalesef bu zihniyetlerle zor...
Sizin rahatsızlık hissetmeden yaşadığınız hayatı herkesin de yaşamasını bekleyemezsin. Bizde de gürültü var ama çocuğum uyuyor. Sizinki de uyusun diye bir dayatma kabul edilemez kusura bakmayın. Sadece zıtlık olsun diye yazıyorsunuz...Ewet cnm zihniyetimiz dar bizim ust katimda 3 cocuk var cok sukur ses eksik olmaz benim prenste seste pek bi guzel uyuyo masallah :))
Merak ettim üst komşumuz evli bi çift mi?2.5 yaşında küçük ama simdiden alistirmaya baslamalisiniz. Benim kizim o kadarken kosardi tabi ki ama her kosmasinda "asagida insanlar var onlari rahatsiz etmemeliyiz" her bagirisinda "annecim insanlari rahatsiz etmeyelim " öğretmeye çalıştım. Arada cozuttugu olsa da bu sözler aklinda yer etmis ki simdi 5 yasinda kardesine kosma asagida insan var rahatsiz olurlar diyor
Evet komsunun uslubu pek sevimsiz. Biraz daha tolerans gosteririm ben olsam. Ama apartmanda yasiyorsaniz ogreteceksiniz. Mecbursunuz.
Benim derdim de ust kattaki komsunun sevişme sesleri. Bi gun en atesli yerlerindeyken kapiya dayanicam gozumu karattim
EvlilerMerak ettim üst komşumuz evli bi çift mi?
ama onda da bırakın sevişsin diyenler çok olacak eminim :)2.5 yaşında küçük ama simdiden alistirmaya baslamalisiniz. Benim kizim o kadarken kosardi tabi ki ama her kosmasinda "asagida insanlar var onlari rahatsiz etmemeliyiz" her bagirisinda "annecim insanlari rahatsiz etmeyelim " öğretmeye çalıştım. Arada cozuttugu olsa da bu sözler aklinda yer etmis ki simdi 5 yasinda kardesine kosma asagida insan var rahatsiz olurlar diyor
Evet komsunun uslubu pek sevimsiz. Biraz daha tolerans gosteririm ben olsam. Ama apartmanda yasiyorsaniz ogreteceksiniz. Mecbursunuz.
Benim derdim de ust kattaki komsunun sevişme sesleri. Bi gun en atesli yerlerindeyken kapiya dayanicam gozumu karattim
Canım ya anlamişsın ztn ne oldugunu smilelerden anlasiliyor ztn ne demek istedigim.Sizin rahatsızlık hissetmeden yaşadığınız hayatı herkesin de yaşamasını bekleyemezsin. Bizde de gürültü var ama çocuğum uyuyor. Sizinki de uyusun diye bir dayatma kabul edilemez kusura bakmayın. Sadece zıtlık olsun diye yazıyorsunuz...
Olmaz mi? Kk da konusu acilmisti da bi hayli çok sessiz yapilmayacagini savunan varama onda da bırakın sevişsin diyenler çok olacak eminim :)
bizimde vardı öyle bi komşu kadının libido öyle tavan yapmıştıki anlatamam.hamile kaldı kurtulduk
evet sevişssin beni ilgilendirmez gözümüz yok ama apartman burası o kadar böğürtü inleme elbette duyulacak
nasıl ki çocukalrın zamansız gürültüleri beni rahatsızediyorsa gecenin bir yarısı birisinin sevişme seslerini duymakda aynı ölçüde hatta daha fazla rahatsızediyor.sessiz olmasın tamam ama bizim günahımız neOlmaz mi? Kk da konusu acilmisti da bi hayli çok sessiz yapilmayacagini savunan
Yeni evliler ve ben ilk gecelerinde adeta yanlarindaydim. Aman sabahlar olmasin
Eğer birazcık insanlıktan nasibini almayan biri olsaydım bana bana duyan yerlerinize pamuk tıkayın argümanı ile gelen komşuya neler yapabilirdim bir bakalım;Sizin dişli olmadığınızı görüp üstünüze geliyorlar.
Yatak odası tarafına yollamıyorum demissiniz zaten.
Madem o kadar rahatsızsınız ses duyan yerlerinize pamuk tıkayın diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?