- Konu Sahibi keskelerveben
-
Eğer birazcık insanlıktan nasibini almayan biri olsaydım bana bana duyan yerlerinize pamuk tıkayın argümanı ile gelen komşuya neler yapabilirdim bir bakalım;
Mesela geçen gece uçağa yetişmek için gece 03:00'de kalktım. Daire kapım 850 kg. O saatde evden çıkarken o kapıyı öyle bir kapatırdım ki, o çocuğun aklı giderdi. Bir daha da o çocuk o evde ne uyurdu ne de huzur bulurdu....
Bu tür terslemeler, tavırlar ve eylemler sadece size ve çocuğa zarar verir. Başka da bir işe yaramaz. Makul, mantıklı ve insani davranmakta her zaman fayda vardır. Çocuğunuz varsa fedakarlık size düşer. Kendi rahatınızdan, uykunuzdan fedakarlık edeceksiniz. Çocuğunuzla ilgilenecek öğreteceksiniz. Herkesten sizinle aynı şefkat ve anlayışı çocuğunuza göstermesini bekleyemezsiniz. Gösterebilenlere minnettar olursunuz, gösteremeyenleri zorlayamazsınız...
Birilerine tepki veya yanıt verirken bir sonraki adımı da hesap etmeli insan diyorum... İş karşılıklı atışmaya ve zıtlaşmaya giderse, herkesin kendine göre karşılık verebileceği davranış biçimi olacaktır. Başka da birşey demeye lüzum görmüyorum.
Bence başından beri okumayan sizsiniz. Konu sahibi kendisi yazmış. Saat 10'dan sonra demiş insanlar. Günboyu dememiş.Karşı taraf laftan anlayıp idraak edebilen biri olsa o cümleleri çocuğu olan bir anneye sarfetmez.
Dişe diş.
Konuyu dikkatli okumuş olsanız bunları yazmazsınız zaten.
Olabildiğince dikkat eden bir anne var.
Çocuğu yatak odasına bile yollamıyorum diyor.
Napsın kafase mi kapatsın.
O kadar sessiz ortamda yaşamak istiyorsa uzaya gidilebilir.
Komşunuz için demiyorum ama kızınızi en gec 9 da yatirsaniz ve ayakta sallamak yerine uyku eğitimi verseniz hem kendiniz hem komşunuz rahat ederIyi geceler hanimlar .. benim alt katim bostu ev sahibi evini bu sene yaptirdi bu yaz tasindilar gelin görun ki onlar geldikten sonra evde kimildayamaz hale geldik alt komsumun esi saat 10 da yatiyormus ve kizimin sesinden rahatsiz oluyormus kizim oturma odasinda oynuyor yatak odasina hic gitmiyor salliyorum uyuyor oyle goturuyorum yatagina esimde saat 10 da cikiyor isten mecbur uzerini yatak odasinda degistiriyor dun gce komsum geldi yanima esim saat 10 da yatiyor dikkat edin kiziniza diye kizima tuhaf tuhaf bakiyorlar uzuluyorum bende yaramaz evet ama yatak odasi tarafina hic gitmiyor bende bsey diyemedim tamam dedim ben ne yapayim simdi kizlar bugun de esi gordu beni annemde vardi yanimda rahatsizim sizden dedi annemde bebegimz yaramaz biraz ama yatak odasinda oynamiyor oturma odasindan nasil ses geliyor dedi adamda koridordan da ses geliyor dedi annemde o zaman sizin diger oturdugunuz bina nasildi sessizdi heralde cocuk yoktu dedi adamda evet dedi alisirsiniz ama cocuk bu dedi adamda ben alisamam dedi bir dha gelirlerse ne diyeyim ben saygizlik yapmkta istemiyorum gonullerini kirmak ama cocuk bu napayim oturma odasinda da oyun oynayamacak mi ben napayim simdi
Bence başından beri okumayan sizsiniz. Konu sahibi kendisi yazmış. Saat 10'dan sonra demiş insanlar. Günboyu dememiş.
2,5 yaşında bir çocuğunda zaten o saat de sizce de uykuda olması gerekmiyor mu ?
Neyin dişe dişi, kana kanı olabilir ki bu durum ? Düşman kim ? Saat 10'dan sonra sessizlik ve uyku isteyen insanlar mı ? 2,5 yaşında bir çocuk mu ?
Evet haklisiniz uyku duzenini bir turlu tutturamadik ama en gec 12 ye kdar uyumus oluyor minigim
Millette ar damarı yok demek ki.. bekar bi adamsa yapabilir diye düşündüm bi de evlilerEvliler
Bence de rahatsız eden gitsin , rahatsız olan değil.2 erkek çocuk sahibi bir kadın olarak komşunuza katılıyorum.. bir gün üst katımdaki kadın "sürekli senin sesini duyuyorum ofiş, oğluşların sesi hiç çıkmıyor" demiştisürekli benim sesimi duyuyor çünkü "aman oğlum koşmayın, aman oğlum gürültü yapmayın" diyorum.. küçükken saat 9 da yatarlardı, şimdi de 10 da yatıyorlar dersleri ve oyunları ancak bitiyor..
komşun haklı konu sahibi, karşı komşumun misafirleri geliyor hafta 20-30 defa ve gece 3 de gidiyorlar.. o gün ve gece bize uyku yok.. apartmanda bir uğultu var inanılır gibi değil.. beğenmeyen gitsin de ayrı komedi, rahatsız eden gitsin o zaman.. gerçi ben de sürekli tadilat ve matkap sesinden rahatsızım öyle böyle değil her gün beynim oyuluyor..
çocuk ağlaması farklı birsey , bunu engelleyemezsınızBenim oğlum gece okadar aglardiki gece boyu uyumazdi komşum var bir tane altimda kaç kere gördükçe dedik kusura bakmayın diye .onların da cevabı çocuk hasta mı diye merak ediyoruz biz de gece boyu uyumuyoruz valla sesten ama siz de istemezsiniz aglamasini ama ne yapabilirsiniz ki çocuk sonucta.o kadar mahcup oluyordukki her agladiginda yatak odasindan alıp oturma odasına goturuyorduk.her seferinde gördüğümüzde özür diliyorum onlar da hep anlayışlı davrandı.siz gece bile gürültü yapmiyormussunuz çok anlayışsız insanlarmış yapacak birşey yok.ama çok can sıkıcı bir durum
yıldıysanız taşınınBenim de ust katta 4 cocuklu özbek bir aile var. Bende yildim cocuk gürültüsünden.
Duyan yerlerinize pamuk tıkamak da bir seçenek tabiBenim de ust katta 4 cocuklu özbek bir aile var. Bende yildim cocuk gürültüsünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?