2.5 yasindaki kizimdan sikayetcilermiş

ay bence kapıyı acma gelirse tınlama yani ne yapabilir. biz ses cıkartmıyoruz baska yerden geliyordur size de.

Evet tabii yerde hali var yatak odasi tarafina da gondermiyorum hic oturdugumuz odada oynuyor bazen koridora kaciyor bazen esim bazen ben aliyoruz oyunla kandiriyoruz bir sekilde
çocuğu ne münasebet kısıtlıyorsunuz ki tersleyin olsun bitsin üst katım tepemde tavanı indirecek benim de çocuğum var bir gün çıkıp şikayetçi olmadım ki 11 aylık bebeğim gecesi gündüzü olmayan polis eşim ve sabahtan akşama kadar çalışan benimde dinlenme uyuma haklarımız var değil mi?
evladınızı kısıtlamayın evi yıkmadığınıza göre .

Benim alt, ust, yan, alt capraz ve ust caprazimdaki dairelerin hepsi cocuklu, birbirimizin gurultusunu duymuyoruz bile. Alt dairemdekininki bebekken gece sabaha kadar aglardi ebeveyn banyosundaki garip sistem yuzunden cocuk bizim yatak odasinda agliyor gibiydi. Kadin bikac kez kusura bakmayin sizi de uyutmuyoruz dedi, bebek bu agzini bantlayacak degilsinz ya dedim konu kapandi.
Benim de cocugum oldugundan degil, zira 10 yil cocuklu binalarda cocuksuz yasadim, gercekten sesten rahatsiz olmamak gibi bir ozelligim mi var bilmiyorum ama hic uyumami, biseyler izlememi, okumami ya da ders calismami engelleyecek bir komsu gurultusune raslamadim. Insanlar biraz da simarikliklarindan yapiyorlar bunu bence.

Annemde kaldığımız dönem üst kat komşuları oğlumu şikayet ediyormuş kardeşime, gece uyanıyo ağlıyo falan diye, oğlum o zaman 6 aylık falan emmeye uyanıyo, robot sanki bu, gel zaman git zaman kendi eşi pes peşe iki oğlan doğurdu, şimdi de kardeşim ona diyo abi sizinkiler uyutmuyo bizi diye, e demiş çocuk işte, kardeşim de bizimki çocuk değil miydi demiş

Yanliş yaptigimi dusunmuyorum ztn yazimda soylemistm 18 aylik oglum var diye.sizinde ele avuca gelmeyen bi cocugunuz varsa ne yapsaniz boş.12 ye kdr kusura bakmasin asagiki amca cok cani sikayet etmek istiyorsa polisi arasin... poliste artik 2.5 yasindaki cocugu atar nezarete :)) . Cocuklar oyle süs bebekler degil canim otur deyince de oturmuyorlar.neyse tartismanin mantigi yok nasilsa ne bnm ne sizin fikriniz degisecek.

Onlar heralde hiç tık ses istemiyor.Çocuk olmasa bile belli oranda ses olur.Kaldıki çocuk var biraz mazur görücekler.Bu kadar alttan alma iyice tepene binerler.Bidaha derlerse evde yürümeye korkuyoruz sizin yüzünüzden de.Hiç umursama bile.

evet çünki fikirlerimiz hiç örtüşmüyor. ben olsam polis gelsin 18 aylık bebeği tutuklasın diye bir cümle kurmak yerine bebeğim neden gecelere kadar uyumuyor diye düşünür komşuları nasıl daha az rahatsız edebilirim diye kafa yorardım.çocuk gürültüsünde hatalı olan ve ceza verilmesi gereken kişiler asla ama asla çocuklar değiller bence bunu daha iyi anlıyorum :)

Allah size de komşulara da kolaylık versin o zaman.

Kusura bakmayin baska biseye takildim.
2 bucuk yasindaki kizinizi hala salliyormusunuz uyuturken? Ayrica siz neden uyutuyosunuz. Kendinizi uyuyabilmeli?

Müstakil eve taşınsınlar rahatsızlarsa.
Çocuk bu bir durur iki durur üçüncüye paldır küldür koşar zıplar, tamam dikkat edilmeli eline sopa verip yere vurdurmuyorsunuz ya.
İki kere kirada oturdum ikisinde de çocuklar bağrış çaģrış, koşarlardı ağlarlardı. Gece 12 de üstelik, bir kere bile şikayet etmedim, ilkinde çocuğum yoktu uyanır endişem yoktu, ikincide çocuğum vardı, bir defa koridorda maç yaptıkları için uyardım o da gecenin 12 si, bebeğim uyuyordu.

Bir daha söylerlerse sakın alttan almayın çatacak yer arıyor onlar belli.

Birde 2.5 yaş için yatma saati çok geç daha erken yatırmaya çalışın hem gelişimi için hem de ses olmaz.

Oglum genelde yaramaz bir cocuk degildir ama yeri geliyor sanki deliriyor ben de napacagimi sasiriyorum sus yapma dedikce daha cok bagirip zipliyor. Ama sagolsun alt komsumun da cocuklari var onlar surekli gurultulu hic durmuyorlar. Konustuk ikimizde, sesinizi hic duymuyorum benimkilerden dedi. Hem cocuk bu benim cocuklar da fena napalim ses bi sekilde oluyor diyor. Yani bazen naparsan yap cocuk durmuyor. Ben oglum gece 3 lere kadar bi dönem hic uyumadi. Neler yapmadim ama yok sukurler olsun 2 yasini gecince uyku duzeni de duzeldi. İkinci bebek nasil olacak bilmiyorum.
Yani bazen aile naparsa yapsin cocuk durmuyor. zaten cocuk olan evde muhakkak ses oluyor.

apartman hayatı bu yapılacak bişey yok illa ki ses olacak
hele birde bebek.. ne yapalım yani
siz alttan aldığınız için şımarmışlar iyice şımartmayın
bebeğiniz top oynamıyorsa hoplayıp zıplamıyorsa çok konuşmasın!!!

Amin canim amin cok sukur seninle ayni fikirde komsularim yok ...senin ki bol keseden atmak gibi bişi bekara karı boşamak kolaydir lafı gibi umarim cocugun olur da anlarsin :)

Daha neler,yaaa çocuk bu hoplar zıplar,ayrıca çocuklarda düzenli uykuya bende katılanlardanim,ama bazen olmuyor günü gününü tutmuyor hasta oluyor dışarı çıkaramadığım zaman enerjisini bosaltamiyor,kurulu saat değil ki bu tak uyusun tak kalksın,adamın bu tavrına hak vermem mümkün değil....

çok rahatsız olmasalar uyarmazlardı bence

aynen katılıyorum
ben de hastalandıgımda eve gıderdım işten ızın alıp
üst kattakı komsunun torunu yuzunden ne uyur ne dınlenırdım ıyıce asabım bozulardu
kadın delirmiş gbı torununu severdı o da sanırım 2 yaslarında falandı, nasıl bagırırdı severken anlatamam
cocugun baasıyla oynama sesi, annesinin sevme seslerı hersey bızım evde idi
ben milletın cocugunun sesını cekmek zorunda değilim, çekebilecek gucum olsa kendım cocuk yaparım değil mi?
çocuk bu yaaaa ses yapacak, kosacak, oynayacak , bagıracak vs bahanelerını asla kabul etmıyorum.
çocuk yapacak diye ben kendı borç harçla aldığım evde rahat edemeyecek miyim.
çocuk uyarılmalı , sessiz oynamayı öğrenmeli, etrafta insanlar oldugunu , apartmanda yasadıgını blmeli.

aynı fikirdeyim.toplu halde yaşamak sanki dilediğin gbi davranmak mı demek
milletın sesine gurultusune katlanmak mı demek
asıl apartmanda yasamasını bılmeyen insanlar müstakıl eve cıksınlar dilediği gbi yasasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…