mrb öncelikle uzun yazıcam bu yüzden okuyan yorumlayan herkesten allah razı olsun.ailemle eşimin arasında kaldım.geçen sene ablamın sevgilisinden araba alışverişi yaptık ve dolandırıldık bu duruma ablamda sonradan dahil oldu.kredi çekmiştik 10000 tl 1.5 senede ne çektiğimi ne laflar işittiğimi eşimden siz tahmin edin.ablam mühendis sürekli iş alcam şurdan gelecek burdan gelecek diye bizi avuttu en sonunda eşimle ablam kavga edince babam devreye girdi ve bizim paramızı verdi.neyse biz tabi ablam bağları kopardık babamada parasını ödemiş hepsini.biz 1 aydır il değişikliği yaptık ve aksi gibi ablamda 10 dk mesafemde.asıl konu şu ki babam benim evime 5 yıllık evliyim ve dünle 4.gelişiydi yapı itibariyle gezmeyi muhabbeti sevmez ben öyle kabullendim onu.bayramın ilk günü ablam babamlara gitmiş ve ertesi gün evine götürmek istemiş hemde banada bırakmayı düşünmüşler.telde de konuşurken ablamın barışmaya meyilli olduğunu söyledi annem (bu arada annem onun üvey annesi)olur dedi eşimde geçmişte kaldı sonunda dedi.neyse gece 10 a kadar bekledik yemek yedirmiş onlara gezdirmiş geldiler burdaki evime ilk gelişleri olacaktı aradılar evi tarif ettik eşim sokağa indi koşa koşa ve ipler orda koptu ablam dönüp gitmiş ki bizim planımız abla gel bir kahve iç demekti gelmese bile bir yakınlık yapalım demiştik.neyse eve çıktılar sohbet ederken babamların tavrı eşimi kızdırdı zaten detaycıdır afedersiniz wc gelmiş oldan dönmüş ablam bu bir slm vermeye engelmi.eşimde dahada istemem görüşmem deyince annemde babamda evine gelen insana nasıl davranıyorsun diye astılar suratlarını.sabah 12 de aradı geri alacak onları gezdirecekmiş plan buymuş biz bunada bozulduk.3 e kadar geldiler parka çıktık hemde biz yeni iş kuruyoruz onu göstermek istedim parka geldi yine inmedi ama babam bize hoşçakal bile demeden parkta görümcemde vardı bastı gitti.ben takmadım çünkü babam 85 yaşında kulağı iyi duymuyor boşver dedim.onlar gittikten sonra akşama kadar kavga ettik bu arada plan ertesi gün yani bugün yine bizde kalacaklar.laf söylemesin eşim diye ısrarla düşünememiştir odur budur kıvırdım.en son gece yarısı eşimle ciddi kapıştık.ben eşime kusura bakma demek yerine babamı koruyormuşum eşimi dışlatıyormuşum bir sürü laf.bugünde iş için ist gitti normalde babamlar bugün gelecekti yarın geleceklermiş.eşim istemiyorum onları diye tutturdu sebebide ablam bize çok çektirdi maddi manevi onun yüzünden boşanmayı bile göze almıştım.ve şimdi o kıymetli diyor eşim evlat ayırıyorlar diyor eşim arabamız yokken bile kiraladığımız bi dönemde babama bize gidelim diye yalvarmış ve ikna edememişti.ve şimdi çok içerlemiş durumda kabullenemiyorum diyor sürekli onu savunuyorlar bu gece sen yanlızsın ve onlar bana 10 dk uzaklıkta ablamdalar sende kalmaları gerekirdi diyor.annem biraz bahsettim eşime kızıyor yazık diyor bu arada annem bize bu iş için