• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ay 9 kg toplamda 13 kiloo gittiiii

GULSEN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
14
0
36
İstanbul
Kızlar merhaba ben bu sitede yeniyim görünce bende paylaşmak istedim.

Ben evlendiğimde 68 kiloydum hızla kilo almaya başladım hamile kalana kadar 80 oldum hamilelikte de 20 kilo alınca 103 kiloyla hamileliğim son buldu.2,5 yıldır hep erteledim diyet yapmayı ama artık görenlerin aa sana ne olmuş böyle ne güzeldin senn gibi cümleleri kıyafet bulamamam ve aynanın karşısına geçtiğimdeki öz güvensizliğim tekrardan işe başlamam la son buldu 2 ayda 9 kilo verdim daha sonra 3 kilo daha toplamda 12 13 kilo arası verdim şuan 90 kiloyum ve azimliyim istekliyim başarana kadar yılmıycam

ne yaptığıma gelince ben diyet listelerinden nefret ederimm yapamam çabucak bırakırım bu defa dedim artık herşeyden az az yiycem çünkü başka öarem kalmadı diyetisyen akapunktur sonuç vermedi.neyse ben sabah 2 dilim kepek bugdaylı fark etmez sandviç şeklinde bi bardak yeşil çayla yiyorum sabah kalkar kalkmaz ılık suyumu içiyorum 10 gibi galete yada elma diyet büsküvü çekmecede oan ne varsa işte.öğlen yemekte sadece çorba ve ana yemeği alıyorum ekmeksiz saat 3 gibi yine çekmecede ne varsa yeşil çay ve form çayı içiyorum bunlardan biriyle yiyorum akşam eve gidince 1 dilim bazne ikide olabiliyor evde ne ymek varsa onu yiyoyurm pilav makarna hariç baktım bazen çok canım istiyor ekmek yerine 2 kaşık pilav yiyorum 2 litre su tüketiyorum yatmaya yakın çok acıkırsam galeteyle geçiştiriyorum her yemeği yiyorum yok ızagara tavuk ızagara et balık falan bunları yapmak mümkün olmuyorkii her vitaminden alıyorum az az haa bide kızartma tarzı şeyleri yememmeye özen gösteriyorum hepsi bu çok karışık olduu kusura bakmayın artık 20 kg daha vermem gerekiyor buraya bu yüzden üye oldum desteğe ihtiyacım var değişik yöntemleree hepimize sağlıklı zayıflamalar diliyorum sağlıklaa kalınn..

verdigin kilolar için tebrik ediyorum...vereceklerin içinse basarilar diliyorum.insallah guzelce saglikli bi sekilde verirsin. sende benim gibisin. bende diyet listelerine kesinlikle uyamam, beni cok kasiyolar, yok bugun sunu ye bunu ye. bende kalori sayiyorum, ilk zamanlar o da karisik gelmisti ama simdi alistim zevkli oluyo.her seyi yiyorum az az.hamur isleri pastalari ise gittigim yerlerde yiyorum, veya misafir gelirse onunla birlikte.kendimize kesinlikle yapmiyorum.zaten misafirligide haftada bir veya iki 3 haftada bir oluyo.onunlada kendimi odullendirmis oluyorum :)ben sporda yapiyorum haftasonu hariç hergun 1 saat jimnastik.

verdigin kilolar için tebrik ediyorum...vereceklerin içinse basarilar diliyorum.insallah guzelce saglikli bi sekilde verirsin. Sende benim gibisin. Bende diyet listelerine kesinlikle uyamam, beni cok kasiyolar, yok bugun sunu ye bunu ye. Bende kalori sayiyorum, ilk zamanlar o da karisik gelmisti ama simdi alistim zevkli oluyo.her seyi yiyorum az az.hamur isleri pastalari ise gittigim yerlerde yiyorum, veya misafir gelirse onunla birlikte.kendimize kesinlikle yapmiyorum.zaten misafirligide haftada bir veya iki 3 haftada bir oluyo.onunlada kendimi odullendirmis oluyorum :)ben sporda yapiyorum haftasonu hariç hergun 1 saat jimnastik.

çok sağol canım spor yapabilmen çok güzel ben maalesef spor yapamıyorum yazın diyorum sporla destekleyebilirsem kesin sonuç alırım inşallah.ya ben dün elmalı sirke kürüne başladım ama kötü oldum belki okumuşsundurr sen diyosun devam edeyimmi kafam çok karışık

çok sağol canım spor yapabilmen çok güzel ben maalesef spor yapamıyorum yazın diyorum sporla destekleyebilirsem kesin sonuç alırım inşallah.ya ben dün elmalı sirke kürüne başladım ama kötü oldum belki okumuşsundurr sen diyosun devam edeyimmi kafam çok karışık
canım hayırlı olsun gunluğun bende ıkı ayda on kılo verdım daha on bes kılo vercem 75 ım suanda senın gıbı yaptım bende her sey yedım sayılır ama az yedım yağ tuz sekr un asla yemedım sayılır bu sekılde devam ederek ıstedığim kıloya ulasabılırım ınsallah hep beraber canım kılolar gıtsın bızde zayıflamıs olalım ınsallah bende spora gıdıyorum sıkılasıp daha guzel gıdıyo kılolar ınceldığim ıcın xxll beden den le bedene bıle dustum ınanılmaz bır sey bu :16::16::16::16::16::16:

bende katılsam keşke size, o kadar ihtiyacım varki kilo vermeye. neden başlasam bilemedim şimdi:...(

tebriklerrr :nazar:
harikasınız, devam edin bırakmayın! :42:

Tebrik ediyorum kızlar sizi, inşallah hep böyle devam edersiniz:42:
Bende sizin gibi herşeyden az az yemeye çalışıyorum, gün içinde kek börek yemişsem akşam 6dan sonra hiçbişey yememeye çalışıyorum.Ertesi günde ekmek yemiyorum.Sabahları 1 çay kaşığı çörek otu çiğneyip yutuyorum ki bağırsakları çalıştırıyor. Gece yatmadan da 1 bardak ılık suyun için 2-3 damla elma sirkesi atıp içiyorum malum yağlar için :)
Bunlar benim yaptıklarım:16:Sonuç bir haftada 3 kilo inanın ki aman aman bi açıkma olmuyor çünkü herşeyden yiyorum kısmıyorum ki ben asla açlığa dayanamayan biriyim :))

canım tebrık ediyorum çok güzel kilo vermişsin eger sporuda katarsan hayatına çok daha güzel ve sağlıklı kılo veririsin

ya canim ben bir ay kadar yaptim o karisimi ama ekstra bi faydasini gormedim.bir haftadirda içmiyorum.bana bi zarari olmadi hatta alismistim içmeye.bazilarinda cok faydali olmus.vucuttan vucuda degisiyo tabi. belki sana yarar, ama için almiyosa zorlama kendini.

bende 2 ayda 4 kilo verebildim sadece ayda iki kilo çok az moralim bozuluyor üç haftadır da gram değişiklik olmadı.(( sabahları kepek ekmekle sandviç yiyorum bal ve peynir var içinde öğlen yine aynısı yoğurtla havuç falan hazırlıyorum ara ara onu yiyorum akşamları da ne yemek varsa ama çok az ekmeksiz üç haftadır da hiç kilo vermedim 5 kilo fazlam kaldı oda başıma bela oldu gitmiyo yapıştı.(((

Kızlar merhaba ben bu sitede yeniyim görünce bende paylaşmak istedim.

Ben evlendiğimde 68 kiloydum hızla kilo almaya başladım hamile kalana kadar 80 oldum hamilelikte de 20 kilo alınca 103 kiloyla hamileliğim son buldu.2,5 yıldır hep erteledim diyet yapmayı ama artık görenlerin aa sana ne olmuş böyle ne güzeldin senn gibi cümleleri kıyafet bulamamam ve aynanın karşısına geçtiğimdeki öz güvensizliğim tekrardan işe başlamam la son buldu 2 ayda 9 kilo verdim daha sonra 3 kilo daha toplamda 12 13 kilo arası verdim şuan 90 kiloyum ve azimliyim istekliyim başarana kadar yılmıycam

ne yaptığıma gelince ben diyet listelerinden nefret ederimm yapamam çabucak bırakırım bu defa dedim artık herşeyden az az yiycem çünkü başka öarem kalmadı diyetisyen akapunktur sonuç vermedi.neyse ben sabah 2 dilim kepek bugdaylı fark etmez sandviç şeklinde bi bardak yeşil çayla yiyorum sabah kalkar kalkmaz ılık suyumu içiyorum 10 gibi galete yada elma diyet büsküvü çekmecede oan ne varsa işte.öğlen yemekte sadece çorba ve ana yemeği alıyorum ekmeksiz saat 3 gibi yine çekmecede ne varsa yeşil çay ve form çayı içiyorum bunlardan biriyle yiyorum akşam eve gidince 1 dilim bazne ikide olabiliyor evde ne ymek varsa onu yiyoyurm pilav makarna hariç baktım bazen çok canım istiyor ekmek yerine 2 kaşık pilav yiyorum 2 litre su tüketiyorum yatmaya yakın çok acıkırsam galeteyle geçiştiriyorum her yemeği yiyorum yok ızagara tavuk ızagara et balık falan bunları yapmak mümkün olmuyorkii her vitaminden alıyorum az az haa bide kızartma tarzı şeyleri yememmeye özen gösteriyorum hepsi bu çok karışık olduu kusura bakmayın artık 20 kg daha vermem gerekiyor buraya bu yüzden üye oldum desteğe ihtiyacım var değişik yöntemleree hepimize sağlıklı zayıflamalar diliyorum sağlıklaa kalınn..

slm canım.başarının devamını diliyorum.kilo verdikçe insan daha da azimleniyor.eski kilona döneceksin eminim.ben de evlendiğimde 68dim.sonra tiroit tedavisi falan derken 88leri gördüm.şu an 86 kiloyum.ben de yaza kadar yavaş yavaş vericem ne kadar giderse artık.ama iki ayda süper vermişsin.inşallah ben de senin gibi veririm.bebek düşünüyorum vermem lazım:26:

canım hayırlı olsun gunluğun bende ıkı ayda on kılo verdım daha on bes kılo vercem 75 ım suanda senın gıbı yaptım bende her sey yedım sayılır ama az yedım yağ tuz sekr un asla yemedım sayılır bu sekılde devam ederek ıstedığim kıloya ulasabılırım ınsallah hep beraber canım kılolar gıtsın bızde zayıflamıs olalım ınsallah bende spora gıdıyorum sıkılasıp daha guzel gıdıyo kılolar ınceldığim ıcın xxll beden den le bedene bıle dustum ınanılmaz bır sey bu :16::16::16::16::16::16:

slm canım.iki ayda 10 kilo süpersin:21:maşallah diyeyim:nazar:nasıl yaptın biraz bahseder misin??bu arada yaşın kaç??boyun kaç??kusura bakma canım çok soru sordum ama biliyosun bunlar da önemli.tekrar tebrik ederim canım:46:

tebrik ederim inşallah kalan 20 kg da en kısa zamanda verirsin. burayı sürekli takip edersen kilo vermen hızlanır.
bende geçen sene nisanda doğum yaptım. 75 kg ile hamile kaldım 90 kg ile doğuma gittim. doğumdan sonra hiç tartılmadım sırf morelim bozulmasın yiyeceklerle arama mesafe girmesin diye. doğumdan sonra sigarayı bıraktım. süt yapsın mantığıyla yedimde yedim sanki yiyecekler kaçıyormuşcasına. birgün tartılayım dedim ve tartı 100 kg gösterdi iniyorum tekrar çıkıyorum tekrar tekrar yok rakam değişmiyor. 100 kg olmama rağmen bir türlü adapte olup motive olup diyet yapamıyorum. 1-2 ay böyle geçti. 1 hafta aralıksız burayı takip ettim. ve kendimi hazır hissettim. 100 kg ile başlayan kilo maceram 84 ile devam ediyor. 6 ayda 16 kg çok değil dahada vericem 8 nisana kadar 75 olmam lazım. pazartesi 83 görmek için çaba harcıyorum. eğer arada günler süren kaçamaklarım olmasa daha fazla yol katederdim. hep ileri geri ileri geri yaptım. şimdi dukana devam ediyorum. aç kalmadan zayıflıyorum mutluyum

slm canım.iki ayda 10 kilo süpersin:21:maşallah diyeyim:nazar:nasıl yaptın biraz bahseder misin??bu arada yaşın kaç??boyun kaç??kusura bakma canım çok soru sordum ama biliyosun bunlar da önemli.tekrar tebrik ederim canım:46:

CANIM ÖNCELİKLE MERHABA KUSURA BAKMA GEÇ GÖRDÜM

inanılmaz bir boşluga düşmüştüm kendimi ayna karsında beğenmiyordum ki hala begenmiyorum doğumdan sonra işten ayrılmamın da etkisi oldu kendime özgüvenim yok olmuştu sanki bide etraftan gelen tepkiler..bu sefer dedim olacak boyum 1.74 103 kilodan önce 98 sonra 90 oldum bu arada 88 89 u görüyorum tartıda.26yaşındayım.beyaz ekmeği tamamıyla çıkardım hayatımdan pilavı makarnayı da çok canım isterse bir kaşık her türlü yemeği yiyorum ama az ekmeksiz bide çok yağlı şeylerden kaçıyorum örneğin pattes kızartmasını 2 aydır sürmüyorum ağzıma bol yeil çay beşi bi yerde form çayı normal çayı unututm masa başında canım istedikç.e bunları içiyorum from büskivi galete atıştırıyorum 2 liter suyun 1 literseinde işte bir litersinide evde içiyorum tatlı yersem dışarı çıkıp yürümeye çalışıyorum yada istemediğim diyeti bozacak bişey yaptıysam sütüne çayımı içip yürüyorum oğluşun çikolatalarından arada götürüroyrum ama arakasından yemek yiyceksem yemiğin yanında ekmeğimi yemiyorum yada porsiyonu çeyreğe düşürüyorum debgelemeye çalışıyorum bi şekilde

slm canım istediğin kiloya tez zamanda ulaşırsın inşallah.Bende senin gibi dayatma diyetlerde nefret ediyorum
herşeyden az az yiiyyp zayıflamak için uğraşıyom inş birbirimize destek olarak zayıflarız
hepimize kolay gelsin
:14::14::14:

Back
X